2023 Gelecek Vadeden Altcoinler, Yükselmesi Beklenen Coinler

2023 Gelecek Vadeden Altcoinler, Yükselmesi Beklenen Coinler

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 10 Nisan 2022

Gelecek vadeden altcoinler, yükselmesi beklenen coinler hangileri? Gelecek vaat eden coinler.

Bu yazımızda gelecek vadeden altcoinler ve Altcoin Yatırım Tavsiyeleri konu başlıklarını ele alacağız. 2021 yılı kripto paralar için oldukça iyi bir yıl olarak geçti, her ne kadar kötü olaylar yaşanmış olsa da bu durum Bitcoin başta olmak üzere diğer hiç bir kripto para birimini neredeyse olumsuz şekilde etkilemedi.

Dolayısıyla, bu yükselişi fark eden yatırımcılar, her geçen gün kripto para piyasalarının biraz daha değerleneceğini ön görüyor ve yatırım yapıyorlar.

Bizde bu yazımızda sizler için Hangi Kripto Para Alınmalı yılında neler?, yükselmesi beklenen coinler? geleceğin coinleri? gibi sorularının cevabını bulmanız ve yükselmesi beklenen altcoinler için bir araştırma paylaşıyoruz.

Gelecek vadeden altcoinler yatırımcıların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Finans uzmanlarının yaptıkları araştırmalara göre gelecek vadeden altcoinler arasında Ripple, Nano, Binance, Musicoin, Burst, Steem ve Civic(CVC), Avax, Polygon da yer alıyor. 2022 Altcoin tahminleri ile bu kripto paraların önümüzdeki yıllarda yatırımcılarına ziyadesi ile kazanç sağlayabilecekleri düşünülüyor. Finans uzmanları ve alt coinlerin performanslarına göre altcoin yatırım tavsiyeleri yazımızı sizler için hazırladık.

Yükselmesi Beklenen Coinler

Bitcoin yalnızca yeni bir dijital para dünyasının kapılarını açmakla kalmadı, bambaşka bir sektör yaratarak bugün geldiğimiz konum için temel taşı oluşturdu. Bugün kripto para standartlarının trend belirleyicisi BTC’dir. Farklı altcoinler, yeni teknolojilerin de yardımıyla blok zincirleri platformuna bambaşka bakış açısı oluşturmayı başarmışlardır.

Bu makalemizde, altcoin tavsiyeleri, altcoin seçerken dikkat etmeniz gerekenlere ve hangi altcoinler yükselebilir gibi konulara kısaca değineceğiz. Uzun vadede kazandıracak coinler listemize başlamadan öncesinde kısaca, altcoinleri yükselten faktörlere bakış atmakta fayda var.

Altcoinler’i yükselten faktörler, sahip olduğu eşsizlik ve işlevselliğe odaklı olarak, DeFi projelerinin büyütülmesi ve kripto para topluluğunun sadakatiyle ilişkilidir. Tüm bunlar arz-talep ilişkisi ile doğru orantılıdır. Kripto para birimleri alanı, Bitcoin'in on yıldan uzun bir süre önce piyasaya sürülmesinden bu yana çarpıcı bir şekilde genişledi.

Her yeni çıkan kripto para birimi, bir diğerinden daha iyi olma çabasında. Biraz önce de bahsettiğimiz işlevsellik, hız ile doğrudan ilişkilidir. Sonuçta dijital dünyada her şey eskiye nazaran daha hızlı bir hale gelmiştir.

Ethereum gibi diğer sanal para birimleri, geleneksel finansal ürünlere erişimi olmayanlar için merkezi olmayan finansal sistemler oluşturmak için kullanılır.

Bazı altcoinler, saniyeler içinde işlem yapabilme gibi özellikleri sayesinde hızla büyümüş ve kazanç sağlamışlardır. Sahip olduğu algoritmalar incelendiğinde Bitcoin’den daha üstün olduklarına dair şüphe yok.

Gelecekte para kazandıracak coinler, artması beklenen coinler alıp satmak istiyorsanız piyasayı sürekli takip etmeli. Temel ve Teknik analiz konusunda kendinizi geliştirmelisiniz. Unutmayınki gelecegi parlak kripto paralar bulmak ve hızlı davranmak pek kolay değil. En çok kazandıran coinler ve en ucuz coinleri bularak hızlı ddavranmak gerekiyor. Gelecekte parlayacak coinleri bulmanın bir çok farklı tekniği bulunmakta, kripto borsanızdan yeni çıkan ve fiyatı çok düşük olan alt coinleri tespit edip bunlardan yüksek sayılarda alım yaparak uzun vadede kazanmakda bu taktikler arasında.

Altcoin Nedir?

Öncelikle gelin altcoin nedir, Altcoin, Bitcoin mi gibi sorulara cevap bulalım.

Altcoin kelimesi Bitcoin alternatifinin kısaltılmasıdır. Bu nedenle Bitcoin hariç her bir Kripto para birimini tanımlar. Altcoinler, Bitcoin alternatifleri olarak adlandırılır. Çünkü en azından 1 derece kadar en az 1 Bitcoin birleşiminin yerini almaya veya geliştirmeyi hedefler. Şu anda borsalarda işlem gören yaklaşık 1935 adet Altcoin bulunmaktadır.

Uzun dağıtım yönetimi veya karma algoritması gibi sadece küçük özellikleri değiştirmeye ve geliştirmeye odaklanırlar. Bu alt coinlerin çoğu çok uzun süre hayat da kalamaz, ilk altcoinlerden olan birisi (LtC)litecoin’dir ve hala işlem görmeye devam etmektedir. Biz de, sizler için gelecek vadeden coinleri ve yükselmesi beklenen kripto paraları inceleyerek bir liste oluşturduk. İşte yükselmesi beklenen kripto paralar listemiz.

yükselmesi beklenen kripto paralar
Gelecek Vadeden Altcoinler

Yükselmesi Beklenen Coinler

Aşağıdaki listede, geleceği olan coinler, ileride değerlenecek coinleri sizler için inceledik. İşte yükselmesi beklenen coinler listesi.

  • Tezos
  • Ripple
  • Nano
  • Binance Coin
  • Musicoin
  • Burst
  • Steem
  • Civic
  • Polygon
  • Avax
  • Solana

Gelecek Vadeden Altcoinler

Tezos(XTZ) Coin Grafik

Tezos (XTZ)

Listemizin 1. sırasında; Tezos (XTZ) nedir? Tezos (XTZ), akıllı sözleşmeleri ve merkezi olmayan uygulamaları desteklemek için tasarlanmış bir blockchain platformudur. Özellikleri arasında şeffaf, demokratik bir paydaş topluluğu sağlamak için tasarlanmış resmi bir doğrulama sistemi bulunmaktadır.

Tezos (XTZ) kripto para piyasasının son dönemlerdeki en trendlerinden biridir. Video oyunları ve film satın alma endüstrilerinin ödeme sisteminde rol oynaması ile yenilikçi yaklaşımı olan kripto para olarak görüyoruz. Piyasa analistleri ise bu yanı ile genç yatırımcıların 2022’de daha çok tercih etmelerini sağlayacağını ve bu sebep ile fiyat artışlarının olacağını öngörmekteler.

Ripple(XRP) Coin Grafik

Ripple(XRP)

Geleceği parlak coinler 2022 listemizin 2. sırasında; Ripple firması tarafından oluşturulan RippleNet, blockchain teknolojisi ile uluslararası para aktarımını sağlamaktadır. Birçok coinin tersine yarı-merkezli olarak yönetip piyasalarda XRP adı altında işlem gören bu coin birimi, şirketin belirlediği periyotlar sayesinde ve miktarlarla piyasaya sürülmektedir. Yarı-merkezli olması bilinenin tersine değerinin sabit tutulmasını sağlamaktadır. Geçmişten bugünlere en çok kazandıran kripto para birimlerinden biri olan XRP yani Ripple, yaptığı anlaşmalarla ilgi çekmektedir.

Türkiye'den Akbank'la çalışmaktadır. Ayrıca global olarak da birçok meşhur bankayla çalışan Ripple, gelecekte de anlaşmalarını giderek arttırmayı planlamaktadır. Dünya daki ödeme şekilleri ve bankalardaki para akışları düşünüldüğünde, Ripple'ın verdiği hızlı ödeme altyapısı ve düşük transfer ücretleri sayesinde daha fazla yaygınlaşacağı düşünülüyor.

Nano Coin

Nano(NANO)

Listemizin 3. sırasında; Eski adı Raiblocks (XRB) olan bu coin şimdilerde Nano ismiyle hayatına devam etmektedir. Kullanıcılarına Bitcoin'den 1000 kat daha hızlı ve anlık transfer seçeneği sunmaktadır. Bunun yanında Nano ile transferleri "0" işlem ücretiyle yapabiliyorsunuz. Binance ve Kucoin gibi borsalarda işlem yapılan Nano, ilerde daha da fazla borsada işlem görürse değeri çokd aha fazla artabilecek bir coindir. Ayrıca kullanıcılara sunduğu özellikler bakımından neredeyse daha iyisi yok gibi.

Binance Coin Grafik

Binance Coin(BNB)

Geleceği parlak altcoinler listemizin 4. sırasında; 2017 yılında faaliyete başlayan Binance borsası, kullanıcı dostu basit ara yüzü ve kolay ticaret nedeniyle kısa sürede yüksek sayıda kullanıcı sayısına ulaştı. Kendi borsasında kullanılmak şartıyla, al-sat işlemlerinde çok düşük komisyonla borsa işlemleri yapmanızı sağlayan para birimini üreten Binance firması, BNB ile birçok parada olmasa da birçok coinde exchange imkânı sunmaktadır. Hızlı bir şekilde yükselen ve yükselmeye devam edecek olan Binance, kullanıcılarına kendi para birimi olan BNB'yi kullanmayı teşvik etmesiyle değerini daha da arttıracak gibi gözükmektedir.

Musicoin Coin

Musicoin(MUSIC)

Listemizin 5. sırasında; Blockchain teknolojisi ile müziği birleştiren bir projeye sahip olan Musicoin, müzisyenleri ve dinleyicileri bir araya getirmektedir. Kendi web sitesinde müzikleri paylaşarak para kazanmaya olanak sağlarken, kullanıcılarına da ücretsiz müzik dinleme hizmeti veriyor. Bittrex borsasında faaliyet gsteren Musicoin, diğer coinlerden farklı, iddialı projesi ve ekibi ile ileryelen zamanda adından söz ettirecek gibi duruyor.

Burst Coin

Burst(BURST)

Listemizin 6. sırasında; Yeşil kripto para sloganıyla bilinmektedir. bu Coin üretimi diğer kripto paralar gibi ekran kartı veya işlemcilerin tersine depolama birimleri ile yapılmaktadır. Bu sebeple madencilik ve transfer işlemlerinde daha az enerji sarf ediliyor. Diğer coinlerin madenciliğinde sürekli ağırlaşan ve zorlaşan algoritmalar ile daha güçlü bilgisayar donanımı gerektirirken, Burst kripto parası ile güvenli ucuz enerji ve maliyetle madencilik ve para transferi sağlanabilmektedir.

Steem Coin

Steem(STEEM)

Listemizin 7. sırasında; Sosyal paylaşım sitesi ile blockchain teknolojisini buluşturan bir projedir. Kullanıcılar Steemit adlı internet sitesinde paylaşımda bulunabiliyor, beğenilen paylaşımlar ile para kazanabiliyorlar. Coin dünyasında ilk olması ve web sitesinde her türden gerçekten kaliteli içerikler bulundurması sebebiyle gelecek vadeden bir coin para birimi olduğu düşünülüyor. Poloniex, Binance, Bittrex, gibi ünlü borsalarda bulunan Steem son zamanların en düşük seviyelerinden alım fırsatı sağlamaktadır. Ayrıca Steemit platformunun her geçen gün kullanıcı sayısı da artmaktadır.

Civic (CVC) Coin

Civic(CVC)

Listemizin 8. sırasında; Ethereum altyapılı token olarak piyasaya sürülen Civic, Blockchain teknolojisinin hayatımızın en önemli noktasında kullanılabilirliğini kanıtlamaktadır. Kimlik tanımlama sistemlerinde, güvenli ve gizli bir şekilde işlemin yapılmasını sağlıyor. İnsanlar ve şirketler tarafından günlük hayatta uygulanabilirliği tartışılsa da fikir ve arkasındaki ekip gerçekten coini daha iyi bir hale getirmek için çalıştıkları için gelecek vadeden coin olarak yatırım yapılabilirliği yüksektir. Bittrex ve Poloniex gibi ünlü birçok borsalardan CVC yani Civic alım-satımını yapabilmeniz mümkün.

Polygon Coin

Polygon (MATIC)

Listemizin 9. sırasında; Son günlerde ismini çokça duyduğumuz MATIC Coin, Polygon'un yerel para birimi olarak geçer.Çok güçlü bir platform olmasının yanında finans analistleri tarafından da oldukça pozitif sinyaller verdiği dile getiriliyor. Ayrıca Polygon sayfamzdan anlık grafik verilerine ve kullanıcı yorumlarına göz atabilirsiniz.

Avax Coin

Avax

Listemizin 10. sırasında; Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre Avalanche Ethereum ya da Bitcoin’e kıyasla daha fazla enerji verimliliğine sahiptir. Bu durum kripto paraya olan talebi daha da artırmaktadır.Kripto paraların uzun ömürlü gelecek vadetmesi için en önemli özelliklerinden biri enerji verimliliğidir.Bu konuda Elon Musk‘ın sayısız tweetine açıklamalarına rastlayabilirsiniz. Ayrıca Avax Garik sayfamzdan anlık grafik verilerine ve kullanıcı yorumlarına, Avax Coin Geleceği isimli detaylı yazımıza göz atabilirsiniz.

Solana Coin

Solana

Listemizin 11. sırasında; Gelecek Vadeden Coinler yazımızın bu kısmında, Ethereum katili olarak da tanına Solana Coin geliyor. Solana Coin çok hızlı işlem kapasitesine sahip dijital bir varlık olarak karşımıza çıkıyor. 2017 senesinde temelleri atılan Solana projesinde, sektöründe uzmanlaşmış yazılımcılar bulundu. Kurucusu Anatoly Yakovenko ise daha öncesinde Dropbox ve Qualcomm gibi teknoloji firmalarında görev almış yazılımcıdır.

Solana en büyük kripto para borsalarındaListelenmekte. Buda onu en değerli ilk 7 coin arasına almakta. Solana şuan için fiyatı 164,86 dolar seviyesinde seyretmekte. Piyasa değeri yaklaşık 50 milyar doların geçmektedir.

Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar

Uzun vadede kazandıracak coinler için finans uzmanlarının yaptıkları analizlerde ve kripto para hakkında yayınlanan haberlerde, vermiş olduğumuz listedeki coinleri görebilirsiniz. ETH, DOT, ADA, ATOM, SOL gibi coinler, blok zinciri ve kripto para üretilmesini sağladıkları için ilerleyen yıllarda daha fazla kullanılacaktır. Ayrıca her bir altcoinin projelerinin güçlü olması ve sürekli yapılan geliştirmeler de uzun dönemde değerlenmesini sağlayacktır.

2022 ve ilerleyen yıllar için, uzun vadeli yatırım yapılması ifade edilen coinlerin ise öncelikle popüler olan Metaverse ve Web 3.0 projelerine sahip olan coinler olması gerekiyor. MANA, SAND, PYR, ALICE, AXS, UFO, OVR gibi metaverse oyun paraları, uzun vadede kazandıracak coinler arasına şimdiden girdiler.

Bu yazımızı gelecegi olan coinler, yükselmesi beklenen coin ve alt coinleri inceleyerek sürekli olarak günceliyoruz. Ayrıca tüm kripto paraları https://dovizmix.com/sanal-kripto-paralar sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022 yazımızda, teknik ve temel analiz uzmanlarının yüksek kar ettirmesini öngördükleri altcoinleri sizler ile paylaşıyor olacağız.

Altcoin yatırım tavsiyeleri listesi:

  1. Ethereum
  2. AVAX
  3. Binance Coin
  4. Solana
  5. Decentraland (Mana)
  6. TLM
  7. Alice
  8. DYDX
  9. 1inch
Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri