Avax Coin Nedir? Avax Coin Yorumları, Geleceği ve Haberleri

Avax Coin Nedir? Avax Coin Yorumları, Geleceği ve Haberleri

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 07 Ocak 2022

Avax Coin Nedir? Avax Coin Yorumları, Geleceği ve Haberleri. Avax Coin Kaç TL? Tüm Detayları ile Avax Coin Araştırması Dövizmix'te.

Avax Coin nedir: Son yıllarda kripto paralarda çok fazla çeşitlilikler oldu. Popüler olan kripto paralardan birisi de Avalanche Avax coin'dir. Merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarını, finansal varlıkları ve diğer hizmetleri piyasaya sürmek için ortaya çıkan koruyucu platformdur diyebiliriz.

Bitcoin ve alt coinler ile birlikte hayatımızın bir parçası olan kripto paralar, halen popülaritesini korumaya devam ediyorlar. Forex borsadan bile daha değerli ve popüler hale gelen bu piyasada, altcoin (Bitcoin'e alternatif coin'lere verilen isim) olarak tanımlanan yüzlerce kripto para birimi, onlarca market yer almakta.

Neredeyse tüm yatırımcılar Bitcoin üzerine konuşurken, yükselişe geçen diğer alt coin'lerden içinde dikkate çeken bir altcoin daha var Avax Coin. Bu yazımıda bizde avax yorumları, avax coin nedir, avax coin kaç tl, avax coin geleceği ve avax coin fiyat ile ilgili detayları bu yazımızda topladık.

Avax Coin Nedir?

Avalanche, merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarını, finansal varlıkları, ticaret ve diğer hizmetleri piyasaya sürmek için koruyucu platform ve bu hizmetler için güvenli, pratik ve ölçeklenebilen bir yapı sunmak amacıyla kurulan bir projedir şeklinde açıklayabiliriz. Yeni bir blokzinciri geliştirmeye gerek duymadan, merkeziyetsiz platform üzerinde, kendi blokzincirinizi, dijital varlığınızı ve ya kriptoparanızı üretme imkanı sunmaktadır.

avax coin geleceği

Avax Coin Geleceği

Avax coin geleceği konusu ise, maalesef henüz sahip olduğu anlık değişimler yüzünden halen belirsizliğini korumakta. Avalanche Avax Coin, en yüksek değerini Şubat 2021 de 54 USD seviyelerini gördü. 2022 yılına girdiğimizde ise yükselişine devam eden Avax coin 138 Dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bu da avax coinin geleceği konusunda pozitif seyrediyor.

Avalanche coin geleceği için digitalcoinprice web sitesinin verilerine baktığımızda yıllara göre olası fiyat seviyeleri aşağıdaki gibi olacaktır.

2022 $107.73

2023 $126.12

2024 $137.64

2025 $169.41

2026 $154.49

2027 $212.05

2028 $286.32

2029 $333.22

2030 $376.23

2031 $441.36

Avax Coin Kaç TL?

Avax coin kaç tl ve kaç dolar sorunuz için fiyat grafiğine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Avalanche bugünkü fiyatı ₺1.086,72 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺24.389.546.944 TRY. AVAX / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Avalanche son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #10, piyasa değeri ₺267.165.173.164 TRY. Dolaşımdaki arz 245.845.289 AVAX coin ve azami seviye arzı mevcut değil. Ayrıca avax coin haberlerine sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Avax Coin Grafiği

Avax Coin grafik verilerine baktığımızda yılbaşından bu yana %232 değer kazanmış ve coinmarketcap'de 42. sırasında yer almaktadır.

Aşağıda ki avax grafik ile detaylı olarak fiyat analizi yapabilir, Avax kaç tl sorunuzun cevabını dolar cinsinden görebilirsiniz.

Avax Coin Nasıl Alınır?

Avax Coin al sat işlemleri yapabilmek için, Binance, Paribu, Huobi ve Bitfinex gibi global borsa uygulamalarından birine sahip olmanız gerekmektedir. Hangi Kripto borsalarının gücenli oldğunu öğrenmek için Güvenilir Kripto Para Siteleri (13) Listesi yazımızı okuyabilirsiniz.

Binance üzerinden örnek vermek gerekirse, Avalanche Coin satın alabilmeniz için ilk olarak binance tr üzerinde TL bakiyesi atmalı veya bunu binance globale aktarmanız gerekiyor.

Avax Coin Yorum

Açık kaynaklı kripto para birimlerinden biri olan Avax Coin yorum ile ilgili olarak, yatırım konusundaki birtakım soru işaretlerini giderebilir. Eğer uzaktan yakından kripto para birimleriyle ilgileniyorsanız, ocak ayındaki olağanüstü yükselişi hakkında bilgi sahibi olmanız muhtemel.

Son zamanlarda istikrarlı bir yükseliş ile kripto para yatırımcılarının ilgisini çekmeyi başarabilen Avax Coin (Avalanche) yükselmeye devam eder mi?

Avalanche üzerine inşa edilen geliştiriciler, karmaşık kural kümelerine sahip güçlü, güvenilir ve güvenli uygulamaları ve özel blok zinciri ağlarını kolayca oluşturabilir veya mevcut özel veya genel alt ağlar üzerine inşa edebilir.

Geliştiricilerin aralık ayında duyurduğu Uniswap tabanlı bir oto-Pazar oluşturucunun sıçramada mutlak payı var. AMM modeli denilen merkezi olmayan para birimi (DEX) birçok rakibin ve rekabetin yoğun olduğu pazarda; hızlı, ucuz ve topluluk güdümlü geliştirme ile adil token dağıtımı şeklinde sıralanan avantajları beraberinde sağlamış oldu. Yani, topluluk tarafından dağıtılan ve Ethereum'da olan tüm tokenların alınıp satılabilir olması, yatırımcılar tarafından dikkate değer bir güven sağladı.

360 milyon ana ağın genesis bloğu ile piyasaya sürülen 720 milyon jetonluk sınırlı tedarikle oluşturulan birim, Avalanche Technical adı verilen rapor denklemine göre basılmakta. Yani arza göre sunum yapılması ve değişen ekonomik koşullara göre emisyon oranının değiştirmesini mümkün kılması gibi kolaylıklar mevcut. Geçtiğimiz yılın temmuz ayında düzenlediği ICO ile 42 milyon dolarlık 21 milyon (0.50 dolarla) Avax satışı, kasım ayında büyük hedefin altında kaldıysa da yatırımcılarını zarara uğratmadı.

Avax, 720.000.000 (720 milyon) token ile sınırlandırılmış maksimum arza sahip. Başlangıçtaki bu arz 360 milyon, yani yarısı kadardı. Avax'ı Bitcoin'den ayıran en büyük özelliklerinden bir diğeri de çıkış hızının opsiyonel olmasıdır. Bitcoin'in emisyonu değiştirilemez fakat Avax genel bir uzlaşı ile bunu değiştirilebilir kılar. Bu, arzın değiştirilemez, arz limitinin ulaşım hızının değiştirilebilir olduğu manasına gelir.

Avax fiyatı başlangıcından bu yana açıkta kaldı ve 2020'nin sonuna kadar normal bir eğilim göstererek 10 doların altında kaldı. Ayrıca, 2021 Ocak ayının ortasından bu yana çok güçlü bir yükseliş ivmesi kazandı hızlı şekilde yükseldi. Avax fiyatı şimdiye kadarki en yüksek seviyelerde seyrediyor ve bu nedenle varlığın daha yüksek seviyelere çıkması bekleniyor. Göstergeler bir 'satın alma' sinyaline işaret ediyor.

Sonuç itibariyle Avax'ın ilk yıllarda %9.16 ila %11.4 oranında rekabetçi oranlar sağlaması fiyatının muhtemel artması, uzun vadede sağlam ve güvenilir bir yatırım haline getirmekte. Avax yükselir mi sorusu için üzerindeki Stake parametrelerinin büyük miktarda tokenlerin uzun süre sabit kalmasını teşvik etmesi ve yukarıda belirttiğimiz sebepler mükemmel bir kullanım alanı sağlıyor. Bu da talebin artmasını ve fiyatların önemli ölçüde artacak olmasını muhtemel kılmakta. Avax coin yorumları ile ilgili yazacaklarımız şuan için bu kadarlar sınırlı. Önümüzdeki günlerde güncellemer paylaşacağız.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri