TLM Coin Nedir, Yorum, Haberleri, TLM Coin Geleceği, Kaç TL?

TLM Coin Nedir, Yorum, Haberleri, TLM Coin Geleceği, Kaç TL?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 11 Şubat 2022

Alian World (TLM) Coin Nedir, Yorum, Haberleri, TLM Coin Geleceği, Kaç TL? Tüm Detayları ile bu yazımızda.

10 milyar token arzı ile piyasaya sürülmüş olan Alian World, birçok altcoinden farklı bir yapıda ve işleyişte ortaya çıkmıştır.

Bu yazımızda TLM coin nedir, TLM Coin yorum ve TLM Coin geleceği hakkında birçok şeyi bulabilirsiniz.

Öncelikle TLM Coin nedir? buna değinelim. İçinde NFT ve DeFi dahil birçok meta verisine sahip Alian World'un yerel belirteci TLM'dir. Bir oyun olan Alian World, oyuncuların birbirleri arasında ekonomik işbirliği ve rekabet içinde olabileceği bir simülasyon oyunudur.

Oyunda amaç biraz önce belirttiğimiz kısaca TLM olarak belirtilen Trilium'u elde etmeye çalışırlar. Amaç, oyun içinde daha fazla gezegene erişmek ve TLM kaynaklarını ortaya çıkarmaktır.

Tahmin edebileceğiniz üzere oyun uzayda geçiyor ve TLM kaynağı kıt olduğu için oyun içi rekabeti arttırıyor.

TLM Coin Nedir?

Blok zinciri teknolojisiyle ortaya çıkan bu oyun için DeFi metaversesi tabiri kullanılabilir. Ethereum ve Binance Smart Chain'i destekleyen WAX ağında çalışır. Dolayısıyla tüm bu blok zincirleri ağında çalışabildiğini gösterir. Oyuna başlamadan önce WAX'da ücretsiz bir cüzdan oluşturmanız gerekir. Her üç ağda farklı işlevde kullanılır. örneğin BSC'de BEP 20 TLM token görevleri sunar. WAX, oyun içi gezegen ve federasyonlar gibi katmanlara ücretsiz ulaşabilmenizi sağlar. Oyuncular oyun içinde WAX ve BSC uyumlu NFT'leri satın alabilir ve madencilik ve Stake etme görevlerinde TLM Coin kazanmak için kullanabilir.

Oyunda en çok kazanan oyuncu olmak için takip etmeniz gereken belli bir strateji yoktur. Dolayısıyla sonsuz strateji kullanarak yeni kaynaklar oluşturma yollarına gidebilirsiniz. özetleyecek olursak kısaca Trilium nedir sorusuna DeFi ve NFT teknolojisinin öğelerini kullanan merkezi olmayan bir blok zinciri oyunu olan Alien Worlds metaverse'in yerel belirteci denilebilir. Trilium, meta veri tabanında kullanılabilecek, değiştirilebilir bir ERC-20 belirtecidir.

TLM Coin Yorumları

Piyasadki TLM coin yorumlarına bakacak olursak, alian World oyununda belirteç olarak ortaya çıkan TLM Coin, oyuncuların rekabette daha fazla öne çıkmasını sağlıyor. Dolayısıyla TLM daha fazla TLM kazanmanıza olanak sağlıyor. Oyuncular, DAO gezegenlerine TLM yatırarak Stake işlemleri yapabilir. Aynı zamanda yatırılan TLM Coin kadar oy kullanma hakkını da fikir birliği algoritması sayesinde elde ederler. Bu coin, madencilik yaparak veya Binance borsasından satın alınabilir. TLM Coin yorum yapacak olursak:

Mevcut değeri 0.2880 dolar civarlarındadır. Son zamanlarda büyük bir düşüş trendi içinde olan birim, piyasadaki altcoin hareketlerinin olumlu etkileşiminde çok geride kaldı. 7 nisan 2021 tarihinde 7 dolar seviyelerine kadar çıkmıştı ancak şu an bu seviyelerin çok altında. Uzman yorumları ve bizim tahminlerimize göre kısa vadede ATH'sinin çok uzağında bir fiyat skalasında kalacağını söylüyor.

TLM Coin Geleceği

Alian World (TLM Coin) Geleceği hakkında tamamen olumsuz konuşmasak da yakın gelecekte büyük bir yükselişten bahsetmek zor görünüyor. Fikir olarak blockchain ve oyun dünyasını birleştirmek ve madencilikle kazanç elde etmek gibi eğlenceli bir altyapıda ancak eksiklikleri de yok değil.

özellikle altcoin borsalarında oldukça geride kalması düşüş trendinde kalmasına sebep oldu. Bizim 2022 TLM Coin fiyat tahminlerimize göre ortalama fiyatı 0.44 dolaylarında olacak. Yıl sonunda olabilecek maksimum değeri ise 0.60 dolar.

TLM Coin Grafik

TLM Coin Kaç TL ve grafik verilerine aşağıdan erişebilirsiniz.

TLM Coin Hangi Borsada?

TLM coin ile şu anda işlem yapılan borsalar :

  • PancakeSwap (V2),
  • Gate.io,
  • LBank

olarak listeleyebiliriz.

Tlm Coin Son Dakika Haberleri

En son Tlm coin son dakika haberleri ve gelişmeleri Dövizmix'te. Son dakika TLM coin son dakika içerikler için Twitter adresimizi takip edebilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri