Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2023 - Dövizmix

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2023 - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 13 Şubat 2022

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022 Yılında Çok Kazandıracak, Uzun Vadeli O Liste!

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022 yazımızda, teknik ve temel analiz uzmanlarının yüksek kar ettirmesini öngördükleri altcoinleri sizler ile paylaşıyor olacağız.

Kripto para piyasaları, son yıllarda yatırımcı sayısı artan piyasalardandır. Bunun sebebi ise yatırımların diğer yatırım araçlarında değer kaybetmesi, kazançların azalması ve dünya genelinde yaşanan ekonomik krizlerden dolayı yatırımcıların yatırımlarından zarar etmesidir.

Yatırımcıların kimi kazançlarını katlayarak arttırmak, diğer kısmı da küçük yatırımlar yaparak gelecekte yatırımlarından yüksek kazançlar elde etmek için kripto para borsalarını tercih etmektedirler.

Baktığımızda en değerli coin olan Bitcoin'e yatırım yapmak hem en güvenli yol hem de uzun vade yatırım için en tavsiye edilecek en iyi coin olarak geçecektir. Fakat piyasa değerinin çok yüksek olması bu kripto para birimini küçük yatırımcıların bu coin ile al sat yapmalarını oldukça zorlaştırmakta.

Her ne kadar pek çok ülkede yasal olmasa da yatırımcıların hızlı kazanç için en çok tercih ettikleri kripto para borsalarında hangi coin alınır, hangi altcoin’lere yatırım yapılır gibi sorolarının karşılığını bu yazımızda vermeye çalışacağız.

altcoin yatırım tavsiyeleri 2022

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

2022 yılında, kripto para piyasalarında kısa süreli de olsa bir boğa yükselişi ve hemen ardından uzun vadeli altcoinlerde düşüş beklemektedirler. 2022 yılında yaşanacak olan bu düşüşün 2023 yılının ilk çeyreğine kadar sürmesi bekleniyor, bu sebepten yatırımcıların altcoin sepetlerini uzun vadeli şekilde oluşturmaları tavsiye edilmekte.

Her sene çeşitli altcoinler kirpto para borsalarında yerlerini almakta. Fakat burada küçük yatırımcıların dikkat etmesi gereken konu, bu altcoinlerin piyasa hacimlerinin yüksekliği, projede büyük toplolukların yer alması ve defi projesi olup olmadığı çok önemli faktörlerdir.

Örnek verecek olursak BTC, ETHERİUM, ADA, LUNA gibi coin ve altcoinlerin kaliteli ve güvenilir olduğunu söylemek zor değil. Bu coinlerin borsalardan silinmesi ya da bitmesi mümkün değildir.

Doge ve Shiba benzeri köpek altcoinler yatırımcıya güven veremezler. Çünkü bu türden coinler sıklıkla hobi veya eğlence amaçlı olarak borsalarda yerlerini alıyorlar. Bir değer konu ise altcoin yatırım tavsiyeleri verdiğini idda eden wtsapp, telegram ve sosyal ağ üzerinden yatırımcılara tavsiyeler veren şahıs veya gruplara çok dikkat edilmelidir.

Pek çok önemli yatırımcı ve Binance CEO’su tarafından yapılan açıklamalarda, 2022 yılı Metaverse, Defi ve Web3.0 tabanlı kripto paraların yılı olacağını işaret etmekteler. Ama unutmayalım ki bu yatırım araçlarının da kısa sürede yükselişte olacaktır.

2002 yılında altcoin yatırım tavsiyelerine baktığımızda yükselmesi beklenen kripto paralar altcoin’ler arasında öne çıkanlar olarak Mana, Solana, Cardano ve Avax karşımıza çıkmakta.

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, çoğu yatırımcının bu coin’lere yatırım yapmak istediği görülmekte. Fakat hala popüler olan Ethereum ve Doge gibi altcoin’lere olan ilginin de devam etmesi beklenmekte.

Altcoin yatırım tavsiyeleri listesi:

  1. Ethereum
  2. AVAX
  3. Binance Coin
  4. Solana
  5. Decentraland (Mana)
  6. TLM
  7. Alice
  8. DYDX
  9. 1inch

Bu makalemizde sizlere coin yatırım tavsiyeleri 2022 yılında yükselmesi beklenen altcoin yatırım tavsiyelerimiz vermeye çalıştık. Unutmayın yatırım yapmak istediğiniz altcoin için ciddi araştırma yapmanızda fayda olacaktır.

Mutlaka Okuyun:

  1. En Büyük Kripto Para Borsaları | Dövizmix
  2. Güvenilir Kripto Para Siteleri (13) Listesi. Paribu, Btcturk Güvenilir mi?
  3. Kripto Para Borsasına Nasıl Yatırım Yapılır? | Dövizmix
  4. Kripto Parada Dikkat Edilmesi Gerekenler | Dövizmix
  5. Kripto Paradan Günlük Al Sat Yaparak Para Kazanmak.
  6. Kripto Paraya Yatırım Yapmak: Yeni Başlayanlar İçin Tuzaklar
Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğroltusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Yapılan işlemlerden Dövizmix.com sorumlu tutolamaz.
Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri