Kripto Paradan Günlük Al Sat Yaparak Para Kazanmak.

Kripto Paradan Günlük Al Sat Yaparak Para Kazanmak.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Günlük Al Sat Yaparak kripto paralardan nasıl para kazınırım diyorsanız, bu yazımız tam size göre. Sizde bu işin püf noktalarını öğrenebilirsiniz.

Kripto paralar, son zamanlarda oldukça çok adından bahsettiren bir yatırım aracı olmuştur. Bitcoin de kripto paralar arasında değeri en fazla artan ve en çok kar ettiren kripto para birimidir.

Herkesin sanal para kazanma hayali olsada, eğer kripto para yatırımını daha önce yapmadıysanız ve bu konuda fazla bilginiz yok ise ilk yatırımınızı yapmak istiyorsanız fazla risk almayın deriz.

Bu sebeple riski ortadan kaldırıp değeri gün geçtikçe katlanarak artan Bitcoin’e yatırım yapmanızı tavsiye etmekteyiz. Peki ama Bitcoin ya da diğer kripto paralar ile nasıl para kazanacaksınız? Bitcoin ile para kazanmanın farklı yöntemleri bulunmaktadır. Bitcoin al-sat yaparak para kazanmak için öncelikle yatırım yapmak istediğiniz coin hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Piyasa hacmi, grafik verileri, insanların projeye olan bakış açıları gibi tüm faktörleri göz önüne almanız, kripto para al sat yaparak para kazanmak için çok önemli. Kendinize kripto para günlük al sat taktikleri belirleyip sabırla davranmanız gerekiyor.

Kripto Para Borsalarında En İyi Para Birimleri

Kripto paralar, bilinen para birimleri olan Dolar, Euro ve Türk Lirası gibi para sistemlerinden farklıdır. Bu para birimlerinden farkı, oluşturulma amacının kriptografi bilimi sayesinde dijital bilgi değişimi sağlamaktır.

Kriptografinin kullanılan amaçları para ile gerçekleştirilecek işlemleri koruma altına almak ve yeni oluşturulan ve oluşturulacak paraların kontrolünü sağlamaktır. İlk üretilen kripto para 2009 yılında üretilen Bitcoin’dir. Bugün çok sayıda farklı farklı kripto paralar kullanılmakta ve isim olarak da alternatif kripto para denmektedir.

Kısacası kripto dijital para birimi olarak da ifade edilmektedir. Kripto paralar bilgisayarlar ile kodlaradönüştürülen elektrik akımı gibidir.

Coin almak için en güvenilir siteler hangileri?

Kripto ve Hükümetler

Her ülkenin para birimlerinin değerini belirleyen merkez bankaları bulunmaktadır. Ancak kripto paraları belirleyen ve denetleyen bir merkez ve kontrol mekanizması bulunmamaktadır.

Kripto paralar zamanla daha az üretilmek maksadıyla tasarlanmakta ve belirli bir borsa ve piyasada değer oluşturulmaktadır. Bu da devletlerin kullandığı stratejiden farklıdır. Çünkü devletler uygun şartlar oluşturup istediği zaman daha fazla para basarak enflasyona sebep olabilmektedir.

Kripto pazarında yüzlerce türde kripto paralar olmasına rağmen, bunlar bulunan iki protokolden birini kullanır. Bunlar POW ve PoS protokolleridir. Üretilen kriptoparalar bilgisayar veya ASIC cihazları ile para işlemlerini doğrulayıp, işlenmelerini sağlamak maksadıyla hazırlanan kripto para madencileri ile korunmaktadır.

Kripto Para Tarihi ve Yasallığı

İlk kripto para 2009 yılında bulunan Bitcoin olmuştur. Sonrasında Nisan 2011 yılında ilk altcoin olan Namecoin oluşturulmuştur. Sonrasında Ekim 2011 yılında da Litecoin kullanıma sunulmuştur. Yine 2011 yılında Ripple da Bitcoin vari protokoller ile kurulmuştur. Bu paralar İzlanda ve Vietnam haricinde birçok ülkede yasal şekilde kullanılmaktadır.

Ancak bazı devletler kendi para birimlerini korumak adına kripto paraların eşya alım satımını yasaklamıştır.

Kripto borsalarında en iyi, en popüler paralar; Coinbase, Cryptopia, Binance , KuCoin, Bittrex, gibi para birimleridir.

Cryptopia kripto parası Yeni Zelanda merkezlidir. Ama bu paranın borsasında kendi para birimleri olan Yeni Zelanda Doları kullanılmaktadır.

Coinbase kripto parası otuzdan fazla ülkede faaliyetini sürdürmektedir ve ucuz komisyon ücretleri nedeniyle ilgi çekmektedir.

Bittrex ise Amerika kanunlarına göre düzenlenmiş ve bazı kanunlara tabi tutulmuştur.

Binance ise kurulduğu zaman Çin merkezliyken bir süre sonra borsasını Malta’ya taşımıştır. Sonuç olarak kripto paralar bazı bazı devletlerde ortaya çıkıp, yasal sayılan yeni para sistemleri olarak isimlendirilmektedir.

Şimdi sizlere bu yöntemleri anlatalım. Dilediğiniz yatırım şeklini seçerek yatırımınızı yapabilirsiniz ve paranızı katlamaya başlayabilirsiniz. Şimdi Bitcoin ile para kazanma yöntemlerini yani al sat taktikleri nelerdir inceleyelim. Unutmadan söyleyelim ki herhangi bir yatırım aracı ile al sat yapmak riskli bir iştir. Bir yatırım danışmanına danışmanız daha doğru olacaktır. Burada yer alan bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bitcoin ile Al Sat Yaparak Paranızı Katlayın!

Kripto paralar ile al sattan para kazanmak istiyorsanız ve sanal para yatırımının daha başındaysanız ve bu konuda bilginiz yoksa biraz da çekiniyorsanız, sizler için en uygun yatırım yöntemi al- sat yapma yöntemi ile sanal para kazanma olacaktır. Elinizdeki paranın miktarı önemli olmadan Bitcoin ile al- sat yapabilirsiniz.

Eğer bu konuda çekiniyorsanız ve risk almaktan korkup elinizdeki parayı kaybetmekten korkuyorsanız küçük bir bütçeyle Bitcoin al- sat yapmaya başlayabilir, böylece kripto para dünyasını tecrübe ederek tadını çıkarabilirsiniz.

'Nasıl Bitcoin alabilirim?' diye bir soru aklınıza gelebilir. Bitcoin veya diğer her hangi kripto paraların alımı ve satımı konusunda panik yapmanıza çok da gerek yok. Çünkü Bitcoin almak bildiğiniz hisse senedi veya dolar, euro işlemlerinden çok da farklı sayılmaz.

Tek yapmanız gereken Kripto para platformlarından birine kayıt olmak. Bu platformlardan birine kayıt olduktan sonra dilediğiniz kredi kartı veyahut banka kartını kullanarak dilediğiniz miktarda Bitcoin satınalabilirsiniz.

Sonrasında aynı döviz kuru gibi Bitcoin'in değerini anlık olarak takip edip dilediğiniz kar oranına ulaştığı zaman yine aynı platform üzerinden satış yapabilirsiniz. Dilerseniz de satmadan da uzun vadeli bir yatırım olarak bekleyebilirsiniz.

Bitcoin’in çok önemli avantajı da dolar ya da altın gibi kullanmak için bozdurmaya ihtiyacınızın olmamasıdır. Yatırım amaçlı aldığınız Bitcoin ya da herhangi bir kripto paralar ile istediğiniz zaman Bitcoin kartınızı kullanıp o anki kur üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Bu yüzden yatırımınız ile paranız bağlanmış olmaz ve dilediğiniz zaman istediğiniz kadarını basit bir şekilde işlem yapmadan bozabilirsiniz.

Kripto Para Al Sat Yaparak Para Kazanmak

Tahmin edersiniz ki tüm yatırımcıların hayali kripto para al sat yaparak para kazanmak olsa gerek. Kripto para madenciliğinin de birden fazla çeşidi bulunmaktadır. Siz hangi yöntemi seçerseniz o şekilde yol alabilirsiniz. Öncelikle Bitcoin madenciliğinin ne olduğunu anlatalım.

Bitcoin’leri belirli sayısal problemlerin çözümü şeklinde düşünebilirsiniz. Biraz daha basit anlatmak gerekirse, bir rakamlar dizisi düşünün, bu diziyi tamamlayan sayılar toplamda piyasada bulunan Bitcoin’leri oluşturuyor. Bu diziye blok zinciri denir.

Zinciri tamamlamak adına her bir sayı dizisinin bulunması ve bunun için de birden çok matematiksel problemlerin çözülmesi gerekmektedir. Siz Bitcoin madencileri de bu problemleri çözüp zinciri tamamlayacak olan Bitcoin’leri uğraşlar sonunda bularak, bulduğunuz sanal paraların sahibi olup, dilediğiniz gibi Bitcoin’lerinizi al- sat yapabilirsiniz.

Kripto Para Günlük Al Sat Taktikleri

Coin al sat yaparak para kazanmak için öncelikle, matematiksel problemleri çözmek ve sayı dizinleri yaratmak için gelişmiş bilgisayarlara ihtiyacınız vardır. Bu bilgisayarlar sizin yerinize sürekli çalışarak ve rakam kombinasyonları deneyerek kırmaya çalışır. Dakikada onlarca rakam deneyen bu bilgisayarlar sizin için Bitcoin’ler bulur. Bu bilgisayarlara sahip olarak Bitcoin madencisiolabilirsiniz.

Eğer büyük bir yatırım yapmak istemiyor istemiyorsanız, bu cihazlardan edinmek yerine, bulut madenciliği de yapabilirsiniz. Yeni başlayanlar için tavsiyemiz bulut madenciliğidir. Bulut madenciliği ise Bitcoin madenciliği yapan cihazlara sahip olan firmalardan dilediğiniz süre boyunca cihazlarından birini ya da birkaçını sizin için çalıştırmalarını talep edip sanal olarak kiralıyorsunuz.

Siz evde otururken, bu aracı firmalar aracılığı ile şirketlerinde size özel cihazı devamlı olarak çalıştırıyorlar. Daha sonra masraf olan elektrik gibi maliyetleri düşerek, ay sonunda kazandığınız toplam Bitcoin miktarını hesabınıza aktarıyorlar. Eğer kripto para piyasasına alışık değilseniz ve küçük yatırımlar yapmak istiyorsanız Bulut Madenciliğini sizlere tavsiye ederiz.

Aynı zamanda Bulut Madenciliği ile riskinizi de en az seviyede tutmuş olacak ve madencilik için gerekli bilgisayarlara da ayrıca yatırım yapmak zorunda kalmayacaksınız.

Bitcoinile kazanmaya başlamak isteyenler için başlangıç önemli yöntemlerden bahsettik. Artık sanal paralardan olan Bitcoin veya diğer kripto paralar ile kazanmanın yollarını öğrendiniz. Şimdi tek yapmanız gereken ilerleyen teknolojiyle gelen bu yatırıma açılan kapıları ardına kadar aralamak.

Siz de sanal para dünyasına girmeyi düşünenlerdenseniz zaman kaybetmeden kendinize en uygun yönteme karar verin. Yeni çağın para birimlerini ve sanal yatırımları hemen keşfedin. Alıştığınız tüm yatırım modellerini unutarak, hızla kar etmenin ve bu yeni, ilginç dünyayı keşfetmenin keyfini yaşamaya başlayın.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri