Ren Coin Nedir & Geleceği, Yorum & Analiz - Dövizmix

Ren Coin Nedir & Geleceği, Yorum & Analiz - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Ren Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Coti Coin Kaç TL? Detaylı Ren Coin Analizi | Dövizmix

Dark Pool özelliği ile yatırımcıların gizlilik, etkileşim ve gerçeklik yoluyla çözmesine yardımcı olmaya odaklanan Ren, merkezi olmayan finansal uygulamalar için (kısaca DeFi) tam gizlilik amaçlamıştır.

Ren Coin nedir ve nasıl alınır gibi sorulara cevap vermeden önce, kısacaDark Pool'a bakalım.

Dark Pool için en kısa ve net tanım, özel bir borsa demektir. Bu borsada bireysel ve kurumsal tacirler, anonim olarak emirlere verebilir ve ticaret yapabilir. Geleneksel borsaların aksine, siparişler halka açıktır.

REN Coin, Ren ekosisteminde kullanılan ana belirtecin adıdır. 2018 yılında bir ICO olarak resmen piyasaya sürülmüş, ERC-20 standardına göre Ethereum platformunda çalışır. Temelinde sipariş bilgilerini gizli bir şekilde sipariş etmeye yarayan, merkezi olmayan düğümlerden oluşan bir ağ oluşturmak için açık kaynaklı bir protokol sağlar. Bu, siparişleri birden çok koda bölerek ve ardından bunları ağa dağıtarak yapılır.

Ren, farklı blockchain platformları arasında iş birliktelik ve likidite sağlamak için inşa edilmiş bir açık protokoldür.

Ren Coin Nedir?

Eskiden Republic Protocol olarak bilinen Ren, RenVM isimli kendi sanal makine mainnet projesini, 2018'de 34 milyon dolarlık ilk token arzı (ICO) işlemini tamamladıktan sonra, Mayıs 2020'de piyasaya sürdü.

Protokolün yerel tokeni REN, RenVM'ye güç veren, Darknodes olarak bilinen çalışan düğümler için bir teminat görevi görüyor.

Düğümler, anonim olarak kodu birleştirmek ve birlikte oluşturulan siparişleri eşleştirmek için çalışır. Bir sipariş sonucu bulunduğunda, iki tüccar arasında uçtan uca bir şekilde otomatik bir değişim başlatılır.

RenVM, güvenli çok taraflı hesaplama (sMPC) yoluyla ECDSA eşik anahtarı oluşturmayı ve imzalamayı kolaylaştıran, hataya dayanıklı bir bizans protokoldür. Bu, RenVM'nin farklı blok zincirlerindeki özel anahtarları güvenli bir şekilde yönetmesine (ECDSA) izin vererek, bu blok zincirleri arasında tokenleri taşımayı mümkün kılar.

Ren Coin Yorum

Ren coin yorum için, dünyanın ilk merkezi olmayan Dark Pool Blockchain ekosistemidir. Finansal mimarisi, benzersiz bir güvenlik ve uyumluluk kombinasyonu sağlar ve kripto alanında kripto para birimleri ve yatırımcılar arasındaki boşluğu kapatır. Projenin arkasında finansal ve yazılım alanında deneyimli olan Taiyana Zhang ve Loong Wana yer alır.

Ren platformunun avantajları:

  • REN varlıkları, birçok avantaja sahiptir. Gizlilik ve etkileşim sağlamak için diğer kripto paralar ile bir köprü vazifesi oluşturabilir. Bu sayede DEX, DeFi ve dApp'leri iyileştirme özelliğine sahiptir.
  • Herhangi bir blok zincirinde yer alan akıllı sözleşmelere dahil edilebilir ve birlikte çalışabilir.
  • Diğer kripto para birimleriyle gizlilik içinde çalışabilir.
  • Kullanıcılara basit ve şeffaf bir işletim güvenliği sağlar. Böylece kullanıcıların farklı cüzdanlar veya işlemler yapmasına gerek kalmaz.
  • Büyük hacimler için işlemlerin güvenliğini sağlamaya yardımcı olur.

Bununla birlikte platformun sahip olduğu birtakım dezavantajlardan da bahsedilebilir. Bunlar:

  • Daha fazla kullanıcıya erişebilmek için sunmak zorunda olduğu internet pazarlaması zayıftır.
  • İddia ettiği büyük hacimli işlemler için çok sayıda madenciye ihtiyaç vardır ancak henüz bundan mahrumdur.

Sonuç olarak büyük bir potansiyele sahiptir ve arkasında güçlü bir ekip bulunur. Bununla birlikte, beta sürümünde bir RenEx ürünü geliştirme süreci hala nispeten olgunlaşmamış ve yatırımcıların sabırlı olmasını gerektiriyor. Bu nedenle, yatırıma karar vermeden önce, doğru zamanda yatırım yapmak için fiyat döngüsünü ve piyasa hareketlerini incelemeniz gerekir.

Geleceğe dair parlak işaretler taşıyan REN'i hemen şimdi zahmetsizce satın alabilirsiniz. Ren Coin nasıl alınır sorusuna cevap arayanlar, kripto para borsası platformlarından yararlanabilir. Sadece yasal ve güvenilir coinlerin alınıp satılmasına izin veren bir platform olan Binance bunlardan biridir.

Ren Coin Grafik

Ren coin grafik verisine aşağıdan erişebilirsiniz.

Ren bugünkü fiyatı $0,331609 USD, 24 saatlik işlem hacmi $19.253.053 USD. Ren son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #114, piyasa değeri $330.867.264 USD. Dolaşımdaki arz 997.763.051 REN coin ve maksimum seviyede. 1.000.000.000 REN coin.

Ren Coin Geleceği

Kripto toplulukların henüz dikkatini çekmeyi başaramamış olan REN, şu an bile dünyanın en iyi kripto paraları listesinde ilk 100 arasında yer almayı başarmıştır. Elbette bunu eşsiz mimarisi, diğer kripto para birimleri arasında kurabildiği etkileşim görevi ve arkasında bulunan geliştirici ekibe borçludur. Bununla birlikte bazı dezavantajlarından bahsedilebilir. 2021 yılında REN yükselir mi? Ren Coin yorum ve analizleri ne değinmeden önce, kısaca REN'in özelliklerinden bahsederek bugünkü konumu hakkında kısa bir bilgilendirme yapmakta yarar var.

Ren'in arkasında onu çekici kılan güçlü bir teknolojik temel bulunuyor. 2017 yılında Republic Protocol olan adı, daha sonradan Ren olarak değiştirildi. 2018 yılında başarılı bir ICO ile 38 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi ve 2019 yılında REN olarak piyasaya sürüldü. Bugün sahip olduğu teknoloji, DeFi anlamında büyük çözümler sunan REN, tüm dApp'ler için (merkezi olmayan uygulamalar) için blok zincirler arası likiditeye erişim sağlamak için tasarlanmış açık bir protokoldür. Daha basit bir deyişle, farklı kripto para birimleri arasında token taşımaya izin veren bir etkileşim sağlar.

Ren Coin, kripto para dünyasındaki birçok sorundan biri olan DeFi sorununa odaklanmış. Merkezi olmayan finans çözümlerinin birçoğu ERC-20 olmasından ötürü, Ethereum ile sınırlı kalmıştır. ERC-20 token standardı, kullanıcılara Ethereum cüzdanı kullanmaya mevcut eder veya ETH tokenlarınıBTC tokenlarıyla değiştirme gibi işlemlere izin vermez. DeFi tokenlarını Bitcoin'e dönüştürmek isteyen yatırımcılar, bir dizi karmaşık işlemler yapmak durumunda kalırlar. REN ise bu sorunu tamamen çözmüş, bu sayede birçok kripto para birimlerinin desteğini alabilmiştir.

REN kısaca budur. Pratik, ölçeklenebilir ve birlikte çalışabilirlik sağlayan çözüm olarak ortaya çıkmış, DeFi uygulamalarına zahmetsizce işlevsel sağlayan merkezi olmayan blok zinciri olarak Ren teknik analizleri ne diyor?

Uzmanlar REN tahminleri için tek bir konuda ortak görüşteler. Sağlam bir teknolojik altyapı ile oluşturulmuş olan REN, 2021 yılı içinde yükselişini sürdürecek gibi duruyor. Sosyal medyada platformlarında Ren'in sloganı “Ren to Ten”dir. Popüler bazı sosyal medya analistleri, 2022 yılına kadar bu rakama gelebileceğini düşünüyor. Youtube'da yer alan bazı video analizlerinde, Ren'in DeFi ekosistemindeki önemine değinerek fiyat fırlamasının muhtemel olduğunu savunmakta.

Bazı kripto para uzmanları, REN için bu tahminlerin fazla iyimser olacağını, ancak kesinlikle yükseleceği yönünde ortak fikirdeler. Bu görüşe göre DigitalCoinPrice gibi bazı siteler, REN'in 2021 yılının sonunda en az 1.11 ila 1.33 dolar arasında işlem göreceğini düşünüyor. Bizim teknik analizlerimize göre bu 12 aylık işlemin ardından REN'in 2022 yılının ilk aylarındaki fiyatı 3 ila 5 dolar olacağı yönünde. REN'in blok zincirleri arasında en sağlam teknolojik temellerden birine sahip olduğu ve işlevselliği göz önüne alındığında, değerleneceği konusunda tahmin yürütmek için kâhin olmaya gerek yok.

Bizim Ren Coin yatırım yapmak isteyenlere iyi bir haberimiz var. Sadece güvenilir kripto para birimlerinin listelendiği borsa platformu olan Binance'de REN ve diğer coinleri satın alabilirsiniz. Binance, aklınıza gelebilecek tüm teknik özelliklere sahip bir uygulamadır.

Ren Coin Fiyat Tahmini

Digitalcoinprice web sitesinin Ren coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

2022
$0.50974292054 USD
2023
$0.58702292225 USD
2024
$0.68416089143 USD
2025
$0.79926325927 USD
2026
$0.74195090716 USD
2027
$1.03 USD
2028
$1.35 USD
2029
$1.58 USD

Ren Coin Haberleri

Güncel Ren coin haberleri için web sitemizi güncel olarak takip ediniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri