Bedava Coin Veren Borsalar 2022! - Dövizmix

Bedava Coin Veren Borsalar 2022! - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 27 Şubat 2022

Ücretsiz kripto para kazanmak için bedava coin veren siteler. Bedava Kripto Para Veren Siteler 2021 listesi.

Kripto paralar özellikle son dönemlerde ki popülerliği ile çok fazla kişinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Öyle ki, bedava kripto para veren siteler şimdiden herkesin en çok araştırdığı konulardan biri olmuştur.

İnternet üzerinden bedava coin kazanma işlemi için izleyebileceğiniz birkaç adım bulunmaktadır. Geçmiş dönemde para kazanmak için insanlar altın almak ya da döviz alıp satmak gibi işlemlere başvuruyorlardı.

Ancak bu tür yöntemler uzun vadeli yatırımlar olduğu için yatırımcıların uzun süre beklemesi gerekiyordu. Ancak kripto paralar çok kısa sürelerde artarak yatırımcılarına kar ettirmektedirler. Ücretsiz kripto para kazanmak için yalnızca internet bağlantısı olan bir bilgisayarınız veya telefonunuz olması yeterlidir.

Peki ücretsiz kripto para kazanma için neler yapabilirsiniz? İşte bedava coin veren siteler yazımız ile sizde ücretsiz kripto veren borsaları öğrenerek ücretsiz kripto para kazanabilirsiniz.

Bedava Coin Veren Borsalar

Bedava kripto para kazanmak için internet üzerinde uygulayabileceğiniz ve izleyebileceğiniz birçok yol bulunmaktadır. Bu yolları izleyerek siz de kısa süre içerisinde bedava kripto paralarınızı elde edebilir ve sahip olduğunuz miktarları borsalara çekebilirsiniz.

Bedava coin kazanma için giriş yaptığınız siteye herhangi bir şekilde ödeme veya yatırım yapmanız gerekmemektedir. Eğer site sizden ödeme istiyorsa, büyük ihtimalle sahte bir sitedir. Bu nedenle güvenilir sitelerde vaktinizi ve emeğinizi harcamaya dikkat edin.

Bedava kripto para kazanmanın bir diğer yolu da bedava coin veren borsalar konusunu araştırarak bu borsaların dağıttığı hediyelerden ve air droplardan faydalanmaktır. Örneğin binance bedava coin için ücretsiz olarak binance borsasına kayıt olabilir ve ücretsiz kripto paranızın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bedava Kripto Para Veren Siteler

Bedava Kripto Para Veren Siteler

Yukarıda da bahsedildiği üzere kripto para kazanmak için güvenilir siteleri seçmeye tercih etmelisiniz. Yalnızca sizden ödeme yapmanızı isteyen siteler sahte olarak nitelendirilmez. Aynı zamanda herhangi bir para yatırmanıza gerek kalmadan da bazı linklere tıklayarak cihazınıza virüs sokabilir ve kişisel ya da kart bilgilerinizin çalınmasına sebebiyet verebilir.

Ücretsiz kripto para kazanma için 2022 yılında en çok kullanılan bedava kripto para veren siteler şu şekilde sıralanabilir:

  • 1- Freebitco.in
  • 2- Idle-empire.com
  • 3- Cryptobrowser.site
  • 4- Satoshihero
  • 5- Bitshark
  • 6- Freedogecoin
  • 7- Coinpot.in
  • 8- AbBTC
  • 9- Quinpro.com
  • 10- Coinfaucet.io

Yukarıda yer alan bedava kripto para kazanma siteleri listesi günümüzde en çok ödeme yapan ve en çok kullanılan sitelerdir. Öyle ki, internette daha birçok faucet ve kripto para kazanma sitesi bulunmaktadır.

Bedava kripto para veren sitelerin tam bir listesini bulmak için internet üzerinden açabileceğiniz mikro kripto cüzdanlarının musluklar listesine de göz atabilirsiniz. Bunun dışında, çeşitli anket ve reklam izleme sitelerinin kripto para ile ödeme seçeneğini kullanarak bu şekilde de bedava kripto para kazanabilirsiniz.

Freebitco.in

Bedava kripto para veren siteler arasında bulunan, Freebitco.in… Bu site sizlere bedava bitcoin kazanma şansını sunuyor. Bütün dünyada sıklıkla kullanılan bitcoin veren siteler arasında yer alıyor. Yine yapmanız gereken Freebitco.in sitesine girmek ve gerekli bilgileri doldurarak üye olmak.

Idle-empire.com

Idle-empire.com kripto para veren siteler arasında yer alıyor. Siteye girip üye olmalısınız. Fcebook, Google, Steam, Twitter, Discord hesaplarınızla hemen üye olabilirsiniz. Kripto para kazanmak için bazı görevleri yerine getirmeniz gerekli.

Cryptobrowser.site

Sırada bedava bitcoin kazanma için Cryptobrowser.site var. Kripto para veren siteler arasında en güvenilir ve kazançlı olanlardan birisi. Bilgisayarınızı, telefonunuzu güçlü bir madencilik çiftliğine dönüştürün! Siteyi ziyaret edip, kayıt oluyorsunuz. Ardından bu arama motorunu bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Arama motorunu kurduktan sonra, internette gezinirken Bitcoin kazanıyorsunuz!

Satoshihero

Hediye kripto para veren siteler içerisinden bir diğer başlığım, Satoshihero. Oldukça eğlenceli bir site olduğunu söyleyebilirim. Siteye giriş yaptıktan sonra Free coin butonuna tıklıyorsunuz ve kaç puan gelirse o kadar satoshihero kazanıyorsunuz.

Bitshark

Bedava bitcoin kazanmak mı istiyorsunuz? Bedava kripto para veren siteler arasında beşinci sitemiz; Bitchark… Siteye girip üye oluyorsunuz ve ardından giriş yapıyorsunuz. Üye olurken kayıtlandığınız mail adresine gidip, doğrulama mailine tıklamanız gerekiyor. Hesabı doğruladıktan sonra kazım yapan bir madenci anismasyonu göreceksiniz.

Freedogecoin

Bu site sizlere bedava dogecoin kazandırıyor. Yapmanız gereken Freedogecoin sitesine gitmek. Ardın karşınıza çıkacak olan sayfayı eksiksiz doldurmanız gerek. E – mail adresi, şifre ve dogecoin cüzdan hesabınızın numarasını girerek kaydoluyorsunuz.

Coinpot.in

Coinpot.in sitesine girip, üye olun. Kazanç sistemi çok kolay. Kazanmak için herhangi bir yatırım yapmanız gerekmez. Herkesin yapabileceği çeşitli görevler var. Günlük bonus, madencilik, oyunlar, basit görevler, yarışmalar sayesinde bedava kripto para kazanabileceksiniz!

AbBTC

Güvenilir kripto para veren siteler arasında AbBTC mutlaka ziyaret etmeniz gereken bir site. İnternet reklamcılığı gelişiyor ve artık bunun için ödeme alma hakkınız var! Çevrimiçi ücretsiz bitcoin kazanın ve bitcoin cüzdanınıza hemen çekin.

Quinpro.com

Quinpro sitesi de çeşitli görevler yaptığınız taktirde sizlere bedava kripto para veriyor. Bunun için siteye üye olmalısınız. E – posta adresinizi onayladıktan sonra sitedeki görevleri göreceksiniz. İstediklerinizi yaparak hediye coin kazanmaya başlayabilirsiniz.

Coinfaucet.io

Bedava kripto para veren siteler için son başlıkta sıra… Coinfaucet.io sitesi saat başı belli başlı oyunları oynadığınız taktirde size bedava coin veriyor. Bunun için saat başı ziyaret etmeyi unutmamalısınız.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri