Pundi X (NPXS) Coin Nedir? Hangi Borsada? Yorum, Grafik ve Geleceği.

Pundi X (NPXS) Coin Nedir? Hangi Borsada? Yorum, Grafik ve Geleceği.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Pundi X (NPXS) Coin Nedir? NPXS Hangi Borsada? Pundi X Yorumları ve haberleri. NPXS Coin Geleceği Ne Olacak?

Npxs Coin Nedir?

Pundi X (Npxs Coin), blok zinciri tabanlı satış noktası çözümü ile perakende işletmelerini dönüştürmeyi amaçlayan, blok zincirle çalışan cihazların lider geliştiricisidir.

Çözüm, perakende tüccarların ve tüketicilerin blok zincirinde anlık mağaza içi işlemler gerçekleştirmesine olanak tanır.

Blockchain çözümü 2017 yılında kuruldu ve ICO'sunu dünyanın ilk satış noktası çözümü olarak Ocak 2018'de başlattı.

Başarılı bir ICO'nun ardından Pundi X, XPOS, XWallet ve XPASS gibi perakende odaklı hizmetleri ve dünyanın ilk blok zinciri BOB adlı telefonunu başarıyla başlattı.

Merkezi Singapur'da bulunan şirket, XPOS çözümünü ve cihazlarını Amerika Birleşik Devletleri, İspanya, Arjantin, Kore, Avustralya, Kolombiya, İspanya ve Tayvan dahil olmak üzere 25'ten fazla pazara gönderdi.

Pundi X'in Kurucuları Kimdir?

Pundi X projesi, 2017 yılında Zac Cheah ve Pitt Huang tarafından kuruldu. Çift 2012'de bir HTML5 İlgi Grubunda bir araya geldi ve girişimi yaratan tek fikir, kripto para birimlerini herkesin günlük yaşamının bir parçası haline getirmenin bir yoluydu.

Zac Cheah şu anda Pundi X'in CEO'su olarak görev yapıyor. Pundi X'teki rolünden önce Zac, HTML5 Interest Group'un W3C Başkanıydı. Yetenekli bir programcı olan Zac, Bilgisayar alanında yüksek lisans derecesini KTH Kraliyet Teknoloji Enstitüsü'nden, kısaltılmış adı KTH, İsveç'ten ve siber güvenlik alanında M.Sc'yi Norveç Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden (Norveç) aldı.

Pitt Huang şu anda 10 yaşında kodlamaya başlayan Pundi X'in baş teknik sorumlusu ve baş işletme görevlisi olarak görev yapıyor. Lisedeyken zaten uzay oyunları inşa ediyordu.

Aynı zamanda hevesli bir girişimci ve yatırımcıdır. 25 yaşındayken, 2008 yılında Groupon benzeri ilk şirketini kurdu ve Baizhu'ya sattı. 200 kişilik bir şirket de dahil olmak üzere birçok başka işletmeyi kurdu ve sattı.

Pundi X'i Benzersiz Yapan Nedir?Pundi X projesinin amacı, kripto para birimini herkesin kullanımına sunmaktır. Diğer benzer projeler bankacılık sisteminden daha iyi performans göstermeye çalışırken, Pundi X bunu gerçekleştirmek için perakende işletmelerini dönüştürmeyi basitleştirmeye çalışıyor.

Pundi X, XPOS, XPASS ve sanal XWallet ile bir blok zinciri ödeme ekosistemi yarattı. XPOS, kripto para birimleri için dünyanın ilk blockchain destekli kablosuz satış noktasıdır (POS).

Perakende satıcılar ve tüketiciler, XPOS'u kullanarak fiziksel mağazalardaki dijital varlıkları kullanarak kolayca satın alabilir, satabilir ve işlem yapabilir. Ürün, her kripto para birimini kabul edecek şekilde tasarlanmıştır. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Pundi X (Npxs) gibi popüler dijital varlıklar ekosistem içinde listelenir.

XWallet mobil uygulaması, normal dijital varlık cüzdanları ile Pundi X ödeme ekosistemi arasındaki köprüdür. Kullanıcılar, dijital varlıklarını kolayca yönetmek, transferler yapmak, bakiyeleri kontrol etmek ve XWallet'te desteklenen kriptoları doldurmak için XWallet'ı kullanabilirler. Sanal XPASS kartı, kayıtlı her XWallet kullanıcısına verilir.

Haziran 2019'da Pundi X, daha fazla blok zincirini desteklemek için Açık Platformu başlattı. O zamandan beri, DeFi geliştiricileri ve projeleri, ERC20 tokenlerini Pundi X ekosistemine kaydedip yükledi ve kullanımını artırdı.

Dolaşımda Kaç Pundi X (Npxs) Simgesi Var?

Diğer ödeme merkezli kripto platformlarının yerel jetonları gibi, Pundi X (Npxs) jetonlarının büyük çoğunluğu yayınlandı. Bu yaklaşımı benimseyen diğer aracılık hizmetleri arasında Binance (BNB), Voyager Token (VGX) ve ( Troy (TROY) bulunur.

Pundi X başlangıçta PXS ve PXSXEM jetonları ile piyasaya sürüldü, jetonlar Mart ve Eylül 2018 arasında Npxs jetonları için değiştirildi. Takas oranı 1.000 Npxs için bir PXS jetonu olarak belirlendi.

Npxs jetonlarının mevcut dolaşımdaki arzı 235.514.908.115 jetona, maksimum arz ise 258.526.640.301 Npxs'ye ayarlanmıştır. Şu anda, oradaki Npxs jetonlarının yüzde 91'i verilmiş olacak. Npxs jetonları madenciliği yapılamaz, bunun yerine haftalık olarak bahis ödülleri olarak verilir.

Pundi X'i (Npxs) Hangi Borsada?

Pundi X, önde gelen kripto borsalarının çoğunda bulunabilir durumdadır. Pundi X'te (Npxs) alım satım için en iyi borsalar aşağıda listemizde:

  • Binance
  • upbit
  • bithumb
  • Huobi Küresel
  • VCC Değişimi
  • HitBTC ve
  • DigiFinex.

Npxs Coin Ne Kadar, Kaç Dolar?

Pundi X (Npxs Coin) bugünkü fiyatı $0,001253 USD, 24 saatlik işlem hacmi $6.496,44 USD. Pundi X[old] son 24 saatte yüzde düştü.

Anlık CoinMarketCap sıralaması #4095, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve maksimum seviyede. 258.526.640.301 Npxs coin.

Detaylı Pundi X (Npxs Coin) fiyat ve grafik sayfasına https://dovizmix.com/pundi-x sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Npxs Coin Geleceği

Pundi X, 2022’de muazzam büyüyen bir kripto para birimidir. Bu kriptoyu (Npxs) olarak da biliyor olabilirsiniz. 2017 yılından bu yana haberlerde giderek daha fazla kripto para birimlerini görüyoruz. Kripto para birimleri insanlar tarafından daha fazla bilinir bir hal almaya başladı. Giderek daha fazla insan kripto para yatırmaya karar veriyor ve bu nedenle Pundi X büyüyor. Bugünlerde arkasında büyük bir topluluk var Pundi X ve üzerinde çalışan birden fazla geliştirici var.

Bahsettiğimiz gibi, Pundi X son son birkaç yıl içerisinde oldukça fazla büyüdü ve insanlar bunun uluslararası kripto piyasasında ciddi bir kripto projesi olduğunun farkına varıyor. Bu yazımızda, 2022’de Pundi X için fiyat tahmini, 2025’te Pundi X geleceğin nasıl görüneceği, en son Pundi X kripto haberleri hakkında daha fazla bilgi vereceğiz ve Pundi X fiyatının ne olacağı konusunda tahminlerimizi açıklayacağız.

Kripto’ya yatırım yapmak mı istiyorsunuz? Belirli bir kripto para birimine ya da birden fazla kripto para birimine yatırım yapmaya karar verdiğinizde sıra kripto borsasını seçme zamanıdır. Güvenilir bir değişim kullanmak çok önemlidir. Profesyonel Cryptoglobal ekibimiz, Binance (dünyanın en büyük kripto borsası) veya eToro (birçok seçeneğe sahip bir kripto borsası) kullanmanızı önerebilir.

Npxs Coin Yorum

Pundi X'in yüksek hedefleri var, ancak perakende endüstrisinden kriptoyu ödeme olarak kabul etme konusundaki mevcut itirazların üstesinden gelmek için yeterli olmayabilirler. Ancak sağlam bir proje inşa etti ve erken yaşına rağmen zaten en iyi performans gösteren bir kripto para. Pundi X'in başarısı, uygulanmasının temel avantajlarına bağlıdır.

Npxs Coin Geleceği 2023

2023 yılında birçok kripto para biriminin yeni rekorlar kırması bekleniyor. Yeni yeni teknolojiler ile kripto paraların insan hayatına daha iyi bir şekilde girmesinin NPXS gibi birçok kripto parada ani yükselişlere neden olması bekleniyor. Hal böyle olunca uzmanlar 2023 yılı için NPXS Coin’de 3.50 USDT civarında bir fiyat tahmini yapıyor.

Pundi X, tamamen kripto para ödemelerini kabul edebilen fiziksel perakende satış noktası cihazları oluşturmaya odaklanıyor. Npxs, Ethereum blok zincirinde bir ERC-20 belirtecidir. Büyük borsalar tarafından kabul edilir ve ticaret çiftleri olarak ETH, BTC ve BCH'yi kabul edebilir. Pundi X, geleneksel kredi kartlarından daha düşük işlem ücretlerine sahiptir. Ne yazık ki, fiat para birimlerine kıyasla kripto oynaklığı tarafından boğuluyor. Pundi X, doğru parçaları oyuna sokabilirse, zamana dayanabilecek sağlam bir yatırım olabilir. Kripto para birimlerinin ana akım işletmeler ve anne ve pop mağazaları tarafından kabul edilmesi için ne gerekeceğini henüz bilmiyoruz.

Fiyatların istikrara kavuşturulması yardımcı olacaktır ve eğer gerçekleşirse, Pundi X doğru zamanda doğru yerde olacaktır.

Npxs Coin Grafik

Npxs Coin Haberleri

Belirli bir kripto ile ilgileniyorsanız, en son haberleri takip etmek akıllıca olacaktır. Bunu kripto haber sayfalarını okuyarak yapabilirsiniz. Bu şekilde, belirli haberlerin (madeni para) fiyatını etkilediğini analiz edebilirsiniz. Bu bilginin yardımıyla, kriptolarınızı satın almak, satmak veya saklamak konusunda daha iyi kararlar verebilirsiniz. Bu, yatırımcılar tarafından yaygın olarak bilinen bir stratejidir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri