NKN Coin Nedir? Geleceği, Yorum, Grafik Verileri ve Analizi.

NKN Coin Nedir? Geleceği, Yorum, Grafik Verileri ve Analizi.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

NKN Coin Nedir? Geleceği, New BitShares yorumları ile grafik verileri ve detaylı analizi.

Bugünkü konumuz nkn coin nedir, geleceği ve yorum konuları olacak. Yeni tür ağ manasına gelen ve piyasada umut yaratan projelerden biri olan New Kind of Network (NKN) Coin nedir? NKN belirteci ne işe yarar, nasıl kullanılır, yeni tür internet projesi nedir?

Tüm bu soruların cevaplarını ve NKN fiyat tahminlerini yazımızın devamında görebilirsiniz.

Kısaca NKN adı verilen New Kind of Network, bant genişliği ve internet paylaşımı için oluşturulmuş, blockchain tabanlı açık kaynaklı bir projedir.

2018 yılında Mathmetica ve Stephen önderliğinde oluşturulan ve 2019 yılında piyasaya sürülen platform, 25 bin konsensüs düğümüne sahiptir.

Bu, bugün piyasada bulunan birçok blockchain platformundan fazla bir rakamdır.

Nkn Coin Nedir?

Nkn coin projesi nedir: Fikir birliği algoritmasına bağlı çalışan New Kind of Network, Hücresel Otomata, Yeni Bir Bilim Türü ve Ising Modeline dayanmaktadır. Tasarım amacı, rastgele sayıda eşit konsensüs düğümüne ölçeklendirmektir. Genel adresleme şeması sayesinde, merkeziyetsiz olarak eşler arası iletişim sağlar. Böylece güvenli olmanın yanında merkeziyete bağlı kesintiyi de ortadan kaldırır.

Geliştiricilerin tercih edebilmesi için birçok programlama dilini destekler. Ayrıca mümkün olan en hızlı ağı kullanmak için “Yakınlık Yönlendirme” adı verilen bir algoritma kullanır. Böylece en yakındaki ağa bağlanır. IP gereksinimi olmadığından, verilerin izlenmesi ve takip edilmesi imkânsız hale gelir.

Kısaca New Kind of Network, ağ bant genişliğini paylaşmak için tasarlanmıştır. NKN'nin sağladığı bazı avantajlar şu şekilde:

  • JavaScript, Golang, C++, Java, Python ve iOS/Android ve benzeri programlama dillerini desteklemektedir. Böylece geliştiriciler yabancılık duymadan rahatlıkla kullanabilirler.
  • Veri iletimindeki gecikmeler, Dapp'lerikullanılamaz hale getirebilir ve kararsız davranabilir. New Kind of Network, Yakınlık Yönlendirme ile bunu ortadan kaldırır.
  • Sahip olduğu güvenlik gereçlerinden ötürü, merkezi veya internet korsanlarının verilere erişmesini imkansıza yakın bir hale getirir.
  • Yüksek düzeyde şeffaftır.
  • Düzenli kullanıcılar, ağ katkıları için ödüller kazanır.
  • New Kind of Network'ün en büyük avantajlarından biri ölçeklenebilirliğidir. Platform, teknik yapısı nedeniyle sonsuz ölçeklenebilir.
  • Açık kaynaklı merkezi olmayan ağ, geliştiricilerin ağın özelliklerinden yararlanarak uygulamalar oluşturmasını sağlar.

Nkn Coin Geleceği

Başlangıcından beri hızlı bir gelişme gören New Kind of Network (NKN) Coin geleceği umut verici görünüyor. Eşler arası ağların dizi sınırlamasını çözmeyi amaçlayan proje, merkeziyet karşıtı, gizlilik ve özgürlük endişeleri olan kişilerin ilgisini çekiyor.

Bugün, ağ dünyanın en büyüklerinden biri olarak faaliyet göstermektedir. Ağ şu anda 71 ülkede bulunan +73.000 aktif düğüme ev sahipliği yapıyor. Blockchain, 2.880.024 blok üzerinden 10.416.387 işlemi başarıyla tamamladı.

Ölçeklenebilir kısıtlaması olmadan, kullanıcıların ağ içinde kazanç elde etmelerini sağlayan ve mevcut internet kısıtlamalarını ortadan kaldıran NKN, küresel bir kabul edilebilirliğe sahip. Veri aktarımına katkıda bulunan insanlar, bir çeşit madencilik yapmakta.

Bu yüksek enerji ve ekipman gerektiren madenciliğe göre çok daha makul ve faydalı gibi görünüyor. Dolayısıyla çevrecilerin hassasiyetini de karşılamakta. Tüm bunlar için özetle, Blockchain teknolojisi için faydalı olduğu gibi, gelecekte yüksek potansiyellere sahip proje olduğunu söylemek mümkün.

Nkn Coin Grafik

Nkn Coin Yorum

Temel analize baktığımızda New Kind of Network (NKN) Coin yorumları oldukça olumlu görünüyor. Ancak pratikte bu yorumların ve projenin grafiklere nasıl yansıdığına bakmak gerekir. NKN Coin, neredeyse 3 yıl boyunca 0.01 ve 0.5 dolar arasında dalgalı bir seyir gösterdi.

2021 yılının nisan ayında başlayan boğa koşusuna katıldı ve fiyatını 1 doların üzerine kadar yükseltti. Fakat genel çöküş onu da geriye itti ancak geldiği rakamların çok üzerinde tutunmasını başardı.

Temmuz ayının sonuyla beraber dalgalı bir grafik gösterse de genel bir yükseliş trendi sergiledi. Nconnect ile hatırı sayılır miktarda kişinin dikkatini çekmesinin ardından yükseliş umudu devam ediyor. New Kind of Network, toplam 163. gibi iddialı bir konumda yer almasının yanında,
1,000,000,000 toplam arzının %70'nin dolaşımda olması, fiyat performansının yukarı yönlü olabileceğini gösteriyor. Nkn coin hakkında sizlere aktaracağımız nkn coin yorum ve nkn coin geleceği bilgilerimiz şimdilik bu kadar.

Nkn Coin Haberleri

Dövizmix.com olarak sürekli potansiyeli olan kripto paraları sizinle paylaşmaya çalışıyoruz. NKN coin haberlerimizi de sürekli güncelliyor son gelişimleri sizler ile paylaşıyoruz.

Nkn Coin Hangi Borsada?

NKN coin ile işlem yapmak için, şu anda mevcut olan kripto para birimi ve sabit para çiftleri ile artan sayıda borsada işlem yapmak için kullanılabilir. NKN ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, Huobi Global, Mandala Exchange, Bitget şeklinde sayabiliriz.

Nkn Coin Hangi Ülkenin

NKN coin, Çin ve Amerika gibi iki büyük ülke olarak, ismini bu mecrada duyurmuş bir grup Blockchain uzmanı tarafından kurulmuştur. NKN coin kurucuları olarak Yanbo Li, Bruce Z. Li, Yilun Zhang ve Justin Wang olarak belirtilmiştir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri