GreenTrust Nedir? Kaç USD? GreenTrust Geleceği, Yorumları ve Analizi.

GreenTrust Nedir? Kaç USD? GreenTrust Geleceği, Yorumları ve Analizi.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

GreenTrust Nedir? Kaç USD? GreenTrust Geleceği, Yorumları ve Analizi. GreenTrust, blok zinciri ve kriptonun verimlilik eksikliklerinden yararlanmayı amaçlar.

GreenTrust Coin nedir sorunuzun cevabı olarak; blok zinciri ve kriptonun verimlilik eksikliklerinden yararlanmayı amaçlayan bir belirteçtir. Proje, çevreyi iyileştirirken token sahiplerine ödül sağlayan bir uygulama oluşturmak için DeFi ve sürdürülebilirlik fikirlerini bir araya getiriyor.

Proje, kendisini 2050 yılına kadar karbonsuz bir dünya hedefiyle uyumlu hale getirmeyi amaçlıyor.

GreenTrust, elde ettiği kârı CO2 emisyonlarını azaltmak için sürdürülebilirlik çabalarına yeniden yatıracak.

Buna ek olarak, 2021'in sonuna kadar kripto madenciliği ve enerji kullanımının diğer blok zinciri faaliyetlerinden kaynaklanan zararları telafi etmeye yardımcı olacak en az 25.000 yeni ağaç dikmeyi hedefliyorlar.

GreenTrust Coin Nedir?

GreenTrust, Binance Akıllı Zinciri temel alan oldukça genelleştirilmiş bir programlama dili aracılığıyla gelişmiş özellikler sağlayan sürdürülebilir bir DeFi uygulaması olarak tasarlanmıştır. Ancak GreenTrust hakkında ilgi uyandıran şey, kripto para biriminin çok ötesine geçmesidir.

Proje nasıl doğuyor? 19 Nisan 2021'de Binance Akıllı Zincir ağında piyasaya sürülen GreenTrust projesi, başlangıcından bu yana topluluk tarafından tekrar tekrar oluşturuldu ve geliştirildi. Greentrust ekibi ve topluluğu bir bütün olarak bu hedeflere gerçekten güvenmektedir.

Bir grup Mühendis, Grafik tasarımcısı, web geliştiricisi, veri bilimci ve pazarlamacı, GreenTrust belirtecinin büyümesine yardımcı olmaya katkıda bulundu ve kripto pazarı ve yeşil ekonomi ile bir kombinasyona dayanan sağlam bir proje haline geldi, bu topluluk odaklı model, getirdi proje başarılı

Hangi GreenTrust benzersiz? GreenTrust belirtecinin amacı, GreenTrust ile ortaklaşa geliştirilen diğer birçok kavramın yanı sıra blockchain teknolojisinin karbon emisyonunu karşılaştırmaktır, hesaplama endüstrisinin verimliliğini önemli ölçüde artırmaya ve nihayetinde çevre üzerindeki etkisini azaltmaya katkıda bulunma potansiyeline sahiptir.

GreenTrust, blok zinciri ve kriptonun verimlilik eksikliklerinden yararlanmayı amaçlayan bir belirteçtir. Proje, çevreyi iyileştirirken token sahiplerine ödül sağlayan bir uygulama oluşturmak için DeFi ve sürdürülebilirlik fikirlerini bir araya getiriyor.

GreenTrust Geleceği

Proje, kendisini 2050 yılına kadar karbonsuz bir dünya hedefiyle uyumlu hale getirmeyi hedefliyor. GreenTrust, elde ettiği her türlü kârı CO2 emisyonlarını azaltmaya yönelik sürdürülebilirlik çabalarına yeniden yatıracak. Buna ek olarak, 2021'in sonuna kadar kripto madenciliği ve enerji kullanımının diğer blok zinciri faaliyetlerinden kaynaklanan zararları telafi etmeye yardımcı olacak en az 25.000 yeni ağaç dikmeyi hedefliyorlar.

GreenTrust, Binance Akıllı Zinciri temel alan oldukça genelleştirilmiş bir programlama dili aracılığıyla gelişmiş özellikler sağlayan sürdürülebilir bir DeFi uygulaması olarak tasarlanmıştır. Ancak GreenTrust hakkında ilgi uyandıran şey, sadece kripto para biriminin çok ötesine geçmesidir.

Proje nasıl doğuyor? 19 Nisan 2021'de Binance Akıllı Zincir ağında piyasaya sürülen GreenTrust projesi, başlangıcından bu yana topluluk tarafından tekrar tekrar oluşturuldu ve geliştirildi. Greentrust ekibi ve topluluğu bir bütün olarak bu hedeflere gerçekten güvenmektedir. Bir grup Mühendis, Grafik tasarımcısı, web geliştiricisi, veri bilimci ve pazarlamacı, GreenTrust belirtecinin büyümesine yardımcı olmaya katkıda bulundu ve kripto pazarı ve yeşil ekonomi ile bir kombinasyona dayanan sağlam bir proje haline geldi, bu topluluk odaklı model getirdi ve proje başarılı oldu.

Öte yandan, imzamız olan 'Tree Trust' girişimimiz, her biri 340 kg CO2 stoklayabilen ağaçları doğrudan veya bağlı STK'lar aracılığıyla dikerek doğrudan bir etkiye sahip olacaktır. Her 600 GNT işleminden kaynaklanan emisyonları telafi etmek için 1 Pinus pinea ekilebileceğini tahmin ediyoruz.

GNT Kaç Dolar?

GreenTrust bugünkü fiyatı $0,000012 USD, 24 saatlik işlem hacmi $60.679,69 USD. GreenTrust son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #3338, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

GreenTrust ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar CoinTiger, IndoEx, LBank, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

GreenTrust Grafik

GreenTrust Coin Yorum

Analistlere göre, GNT Token geleceği parlak kripto para birimleri arasında yer alıyor. Analistler GNT token’ın 2021 Temmuz ayı içinde çarpıcı bir değer kazanımı yapabileceğini tahmin ediyorlar. Temmuz ayı için 0.000035 dolar ile 0.000040 dolar bandı arasında fiyatlanma bekliyorlar. Analistler, GNT Token’ın 2021 Ekim ayı ardından ise 0.000055 dolar ile 0.000060 dolar bandında dalgalanabileceğini açıklıyorlar.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri