Mefa Coin Nedir? Mefa Coin Yorum, Hangi Borsadan Nasıl Alınır? Metaverse Face Coin Geleceği?

Mefa Coin Nedir? Mefa Coin Yorum, Hangi Borsadan Nasıl Alınır? Metaverse Face Coin Geleceği?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Çarşamba, 16 Mart 2022

Mefa Coin Nedir? Mefa Coin Yorum, Hangi Borsadan Nasıl Alınır? Metaverse Face Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

Mefa coin nedir, sorunuzun yanıtı olarak, Metaverse için Face Nft sağlayan merkezi olmayan blok zinciri platformudur diyebiliriz.

Son dönemde bildiğiniz gibi yeni bir sanal dünya yaratılmaya çalışılıyor.

Metaface, size her biri farklı özelliklere sahip, sanal dünya da kullanabileceğiniz karakter yüz NFT'leri sağlamayı amaçlar.

Bunun yanında dilerseniz kendi yüzünüzü de NFT karakteri olarak tasarlatabilirsiniz.

MEFA, birçok oyun ve sanal gerçeklik platformu ile ortaklık yapmak amacı ile bir üst pazar oluşturmayı hedeflemektedir.

Önde gelen bir küresel dijital varlık alım satım platformu olan BitMart, 28 Aralık 2021'de Metaverse Face'i (MEFA) listeledi. Gelin biraz daha detaylı şekilde mefa coin nedir bakalım.

Mefa Coin Nedir?

MEFA coin projesi, topluluk odaklı bir projedir. NFT dünyasının en büyük sorunlarından biri yeni şeyler üretmektir. Bir karakter yaratıyorsunuz ve ardından sadece bir arka plan rengi, bir şapka, bir kıyafet ekliyorsunuz ve aynı şeyin klonlarını üretmek için rengi değiştiriyorsunuz. Aslında bu çok basit bir işlem olmaktan öteye gidemiyor.

Doğrusu Roblox karakterleri bile onlarca NFT'den daha güzel diyebiliriz. Metaverse gezegeni hızla inşa edilmekte. Doğal olarak insanlar sanal yüzleri, farklı karakterleri kullanmak isteyecekler.

İlk etapta yapay zeka algoritması kullanılarak iki boyutlu yüzler üretildi. Şu anda 2d fotoğrafları çok hızlı bir şekilde 3d olarak modelleyebilir. NFT market en kısa sürede yayında olacaktır. Aslında motor olarak çalışmalar başarılı, sadece görsel ve siber güvenlik önlemleri devam ediyor. Bu çok yüksek bir hızdır. MEFA ayrıca moralis'i web3 test ağı olarak kullanır. Onlar dünyanın en hızlıları ve bunu tavsiye ediyorlar.

Mefa Coin Ne Kadar?

Bugün Metaverse Face fiyatı, son 24 saatte 0.20% artışla 0.000216 USD oldu. %0.59 saatlik bir artış oldu. Metaverse Face'in piyasa değeri şu anda 0 USD'de oturuyor ve piyasa değeri 4578. sırayı koruyor. Hacim 59.780.53 $ idi. Metaverse Face, Metaverse Face'in piyasa kapitalizasyonunda 4578. sırada yer alıyor ve 24 saatlik hacmi 59.780.53 $. Metaverse Face, toplam 10B arzı ve Maksimum 10B arzı ile dolaşımda.

Mefa Coin Grafik

Aşağıdan, Metaverse Face (MEFA) grafik verisine ulaşabilirsiniz.

Mefa Coin Yorum

Mefa coin yorum söz konusu olduğunda, uzun vadeli Metaverse Face fiyat tahminleri için temel analiz esastır. Endüstri faydaları açısından, yerel jeton birkaç tane sunar. Dijital ekonominin özerkliği onu ideal kılıyor. DAPP'ler ve sabit paralar geliştikçe, ağ rekabetçi programlanabilir ödeme, lojistik ve depolama seçenekleri sunar. Fikre daha fazla yatırımcı çekilirse, MEFA'nın ortalama fiyatının 2022 yılına kadar yaklaşık 0,00028408 $'a yükselmesi ihtimali var.

Mefa Coin Geleceği

Mefa coin geleceğine baktıüımızda, ağ geliştiricilerinin ve topluluk yatırımcılarının çabaları nedeniyle Metaverse Yüz değeri artacaktır. Bu nedenle, 2023 yılı için hesaplanan fiyat yukarı yönlüdür. Analistlere göre, MEFA'nın 2023'ün sonunda maksimum 0,00047785 $ fiyat seviyesine ulaşması bekleniyordu. Öte yandan, Metaverse Face'in geleceğinin nihayetinde büyüyeceği konusunda oldukça iyimser. Bu nedenle, MEFA'nın tahmini ortalama fiyatının, piyasaya bağlı olarak 2023'te yaklaşık 0,00039348 ABD Doları ile 0,00040484 ABD Doları arasında olması bekleniyor. Aynı sloganda belirtildiği gibi, MEFA'nın 2023 için maksimum fiyatı 0,00039348 ABD Doları ile 0,00047785 ABD Doları arasında değişmektedir.

Kripto piyasasının yeni bir çağa girmek üzere olduğuna dair işaretler var. MEFA'nın fiyatı için uzun vadeli fiyat tahmininin artacağı kesin, çünkü para biriminin çok daha fazla dikkat çekeceğine dair hala iyimserlik var. 2024 yılı, ortalama 0,00057128 $ fiyat ve minimum 0,00055509 $ fiyat değeri ile sona erebilir. Maksimum fiyatın 0,00067858$ civarında işlem görmesi bekleniyor.

Bu para birimine sorunsuz bir yaklaşım birçok web sitesinde ve forumda bulunabilir. Bu tahmin platformunun görüşüne göre Metaverse Face, çok uzun bir süre mevcut fiyatında sabit kalacak. 2025 yılına kadar, MEFA'nın maksimum 0,0098205 $ değerinde olması bekleniyor. Piyasa yükselişe geçerse minimum fiyat 0,00084278 dolara kadar çıkabilir.

MEFA'nın büyük bir potansiyeli var, belirli işbirlikleri ve yeniliklerle kullanıcı sayısını ve kabulü artırabilir. Piyasa Metaverse Face'e yatırım yapmaya odaklanırsa, fiyat çok daha yükselebilir. 2026 yılına kadar maksimum 0,001 ABD dolarına ulaşabilir. Piyasa düşerse MEFA'nın biraz dönmesi bekleniyor. 2026 yılı, minimum 0,001 USD ve maksimum 0,001 USD olmak üzere ortalama 0,001 USD ile sona erebilir.

Mefa Coin Hangi Borsada?

Metaverse Face coin hangi borsada, mefa coin nereden alınır sorunuzun cevabı olarak, şu anda işlem yapılan en büyük borsalar MEXC ,BitMart borsaları diyebiliriz.

Mefa Coin Nasıl Alınır?

Mefa coin nasıl alınır merak ediyorsanız yapmanız gereken çok basit bir işlem var. CoinMarketCap, kripto para birimlerinin her biri için satın alım seçenekleri (piyasa çiftleri olarak da bilinir) içeren bir liste sunar. CoinMarketCap sitesine gidin ve Metaverse Face için arama yapın.

Fiyat tablosunun yanındaki "Piyasa" düğmesine dokunun. Bu görünümde Metaverse Face satın alabileceğiniz yerlerin eksiksiz listesinin yanı sıra bu varlığı edinmek için kullanabileceğiniz para birimlerini görürsünüz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri