En Karlı Ve İyi Vadeli Altın Hesabı Hangi Bankada? Getirisi Ne Kadar?

En Karlı Ve İyi Vadeli Altın Hesabı Hangi Bankada? Getirisi Ne Kadar?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

En Karlı Ve İyi Vadeli Altın Hesabı Hangi Bankada? Vadeli Altın Hesabı Getirisi Ne Kadar?

Altın yatırımcısının yüzünü güldüren en iyi alternatiflerden biridir. Ama pek çok yatırımcı artık fiziksel altın yerine, bankalardan altın hesabı açtırmayı tercih etmektedir. Bu da En karlı ve iyi vadeli altın hesabı hangi bankada? En iyi altın hesabı hangi bankada sorularını beraberinde getirir. Altın hesabı sunan bankalardan altın almak istediğinizde, illa o bankanın müşterisi olmanıza da gerek yok.

Yani istediğiniz herhangi bir bankadan kendiniz için altın hesabı açtırabilirsiniz. Bu yazımızda sizler için En karlı ve iyi vadeli altın hesabı hangi bankada? sorusuna yanıt vereceğiz. Siz de yazımızı sonuna kadar okuyarak, kendiniz için en avantajlı bankayı seçebilirsiniz. Banka altın hesabı yorumları ile doğru tercihi yapabilirsiniz.

Bu yazımızda detaylı olarak, Garanti altın hesabı, Yapı Kredi Altın Hesabı, ING Altın Hesabı, Teb Altın Hesabı, Türkiye Finans Altın Hesabı gibi bankaların altın hesapları hakkında bilgiler vereceğiz.

Kısaca bu yazımız da; altın hesabı açmak mantıklı mı sorusuna cevap vermeye çalışacak, altın hesabı nasıl açılır, altın birikim hesabı ile ne kazanılır gibi sorulara cevap bulmanızı sağlayacağız.

En Karlı Altın Hesabı Hangi Bankada

Esasen, altın fiyatları uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldüren en karlı finansman kaynaklarından biridir. Eğer altını uzun vadede saklayıp, daha fazla kazanmak isterseniz bankaların sunduğu vadeli altın hesaplarından faydalanabilirsiniz. Vadeli altın hesabı, sizin belirlediğiniz süre boyunca bankadaki hesabınızda saklanır. Bunun üzerine belli oranlarda, yani bankaların belirlediği oranlarda altınlara faiz işlenir.

Vadeli altın hesabı ne kadar kazandırır? Sorusuna net bir şekilde cevap verilemez. Çünkü her bankanın kendine ait bir fiyat politikası mevcuttur. Dolayısı ile ilk etapta en yüksek faiz miktarını veren banka araştırması yapmanız tavsiye edilir. Ayrıca 100 bin tl altın hesabı olan kişiler için devlet güvence sağlamaktadır. Bu nedenle uzun dönemli yatırımlar için altın hesabı açtırmanız tavsiye edilir.

vadeli-altin-hesabi-getirisi

En Karlı Vadeli Altın Hesabı

Eğer yatırımlarınızı altın olarak yapmayı planlıyorsanız, kesinlikle tercihinizi altın hesabından yana kullanmanız tavsiye edilir. Çünkü altın hiçbir zaman kaybettirmez. Ancak en karlı vadeli altın hesabı için yüksek beklentiniz varsa, size en iyi faiz oranını veren bir banka ile çalıp, uzun vade miktarını uzun dönem olarak belirlemeniz gerekir.

Altın hesabındaki getiriler için net bir rakam söylemek kesinlikle yanlış olacaktır. Çünkü altın piyasası her geçen gün değişir.

Sizler için en çok kazandırmayı hedefleyen bazı bankaları araştırdık. Yazımızı takip ederek, siz de en karlı altın hesabı hangi bankada sorusunun karşılığı olan, hangi banka ile çalışmanız gerektiğine daha net bir şekilde karar verebilirsiniz.

vadeli-altin-hesabi

Kuveyt Türk Altın Hesabı

Kuveyt Türk katılım bankası ile çalışmayı düşünürseniz, burada bankanın verdiği avantajlı seçenekleri inceleyebilirsiniz. Kuveyt Türk katılım bankasının en iyi tarafı, hesabınızdaki altınları külçe olarak çekebilirsiniz. Ayrıca altın hesabınızı tl olarak çekebiliyor olmanızdır. Ancak altını tl cinsine çevirebilmek için kurun belirlenen seviyeye ulaşması gerekmektedir.

Kuveyt Türk altın hesabı için bankanın müşterilerine verdiği çeşitli kampanyaları takip edebilirsiniz. Üstelik Kuveyt Türk altın hesbaı sayesinde altın alım satım işlemleri ile anlık altın getirileri de elde edebilirsiniz.

Kuveyt Türk Altın Hesabı Getirisi

Bankalardan altın hesabı açtıran kişiler, ilk olarak hesaplarındaki hareketliliğe bakmak ister. Kuveyt türk altın hesabı getirisi ise diğer bankalara göre daha fazladır. Çünkü bankanın altın hesabı devlet tarafından desteklenmektedir.

Kuveyt Türk Altın Hesapları

Bankanın, çeşitli altın programları mevcuttur. Kuveyt Türk altın hesapları ise;

  1. Altına altın katılma hesabı,
  2. Altın cari hesabı,
  3. Ziynet altın katılma hesabı,
  4. Birikim altın katılma hesabı,

Yatırımlarınız için bu dört farklı hesaptan birini açtırabilirsiniz.

Ziraat Bankası Altın Hesabı

Ülkemizde her anlamda en çok tercih edilen bankalardan biri de kesinlikle Ziraat bankasıdır. Ziraat bankası altın hesabı da pek çok yatırımcı için oldukça avantajlıdır. Banka iki şekilde altın yatırımcısına bu konuda destek olmaktadır. Vadeli altın hesabı ve vadesiz altın hesabı olarak siz de bu banka ile yatırımlarınızı yükseltebilirsiniz. Ancak, Ziraat katılım altın alım satım, işlemleri için önemli bir noktaya değinmek istiyoruz

Ziraat bankası altın alım satım işlemlerini sık yapacaksanız, bankanın politikasını göz önünde bulundurmanız gerekir. Banka vadeli altın hesapları için yatırımcıdan saklama komisyonu almaktadır. Ama vadesiz altın hesabı açtıranlar herhangi bir şekilde komisyon ödemez. Ziraat mobilden altın almak istediğinizde, bankanın cep şubelerine giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Garanti Altın Hesabı

Altın yatırımı yapmak isteyenler için bir diğer avantajlı bankalardan biri de kesinlikle Garanti Bankası'dır. Garanti altın hesabı, yatırımcılar için sağlam avantajlar tanır. Garanti altın alım satım işlemleri ise oldukça kolaydır. Sadece cep şubelerine giriş yaparak, işlemi kolayca yapabilirsiniz. Garanti altın al sat, işlemleri için Türk lirası veya dolar kullanabiliyorsunuz.

Altın hesabı açma Garanti Bankası için oldukça pratiktir. Sadece bankanın mobil şubelerine şifreniz ile giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Garanti Birikimli Altın Hesabı Nedir?

Esasen altın yatırımcıları için garanti birikimli altın hesabı nedir? Sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Buradaki hedef altınların daha güvenli bir şekilde saklanmasını sağlamaktır. Garanti birikim hesabında işlem ücreti gibi ücretler altın hesabı olan kişilerden alınmaz. Yani komisyon veya çeşitli ödemeler ve kesintiler olmadan harika bir şekilde biriktirmeye başlayabilirsiniz.

Yapı Kredi Altın Hesabı

Altın yatırımcısının kullandığı bankalardan biri de Yapı Kredi altın hesabı olmaktadır. Buradan fiziki altın almanız mümkün değildir. Ama altın hesabı açtırarak, altında yaşanan yükselmeye bağlı olarak kazanç elde edebilirsiniz. Vadeli ve vadesiz iki şekilde altın hesabı sizlere sunulur. Yapı Kredi altın alım satım işlemleri de oldukça pratiktir.

Yapı Vadeli Kredi Altın Hesabı Açma

Eğer finansman yatırımlarınızı altın olarak değerlendirmek isterseniz, mutlaka tercihlerinizi yaparken yapı vadeli kredi altın hesabı açma seçeneğini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

ING Altın Hesabı

Eğer çok yüksek oranlarda altın alma gibi bir şansınız yok ise küçük ücretlerle de ING altın hesabı açtırabilirsiniz. 1 gram 1000/1000 saflığında altın bu bankada sizlere sunulur.

ING Altın Hesabı Açma

Dijital platformların artması ile beraber, çeşitli şekillerde ING altın hesabı açma işlemleri yapabilirsiniz.

  • ING altın hesabı, için bankaların fiziki şubelerini ziyaret edebilirsiniz.
  • E turuncu altın hesabı, eğer birikimlerinizi gram altın olarak yapmak isterseniz e turuncu hesabı kullanabilirsiniz. %0,50 oranında hoş geldin faizi sağlamaktadır. Ayrıca gram altındaki faizler günlük olarak hesabınıza yatırılır.
  • İng mobilden altın hesabı açma için sadece, cep şubelerine giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Teb Altın Hesabı

Altın hesabı açtırmak isteyen kişiler, Teb altın hesabı tercihinde bulunabilir. Gram altın olarak yatırımlarınızı yapabilir ve faiz oranlarından da yararlanabilirsiniz. Teb vadeli altın hesabı için bankanın şubelerine giderek, mobil bankacılık üzerinden veya çağrı merkezi üzerinden kolayca hesap açtırabilirsiniz. Yine Teb altın alım satım işlemleri için cep şubelerine giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Türkiye Finans Altın Hesabı

Altın hesabı açtırmak için Türkiye Finans altın hesabı tercih edebilirsiniz. Vade uzunluklarınızı kendiniz belirleyebildiğiniz için oldukça avantajlıdır. Vadeniz dolduktan sonra Türkiye Finans altın alım satım işlemleri de yapabilirsiniz.

TFX Nedir?

TFX Nedir?

Tfx bir katılım bankasıdır. Özellikle altın hesabı açtırmak isteyen kişiler kesinlikle TFX Nedir? Sorusunun yanıtını bularak hemen yatırımlarını yapmaya başlayabilir. Çünkü tfx altın alım satım işlemleri oldukça kolaydır. Ayrıca Tfx altın hesabı açtığınızda 24 saat istediğiniz zaman altın hesabınızda işlem yapabiliyorsunuz. Türkiye Finans altın al sat işlemi de oldukça avantajlıdır. Çünkü makas aralığı oldukça düşüktür.

Tfx Target Ücretli Mi?

Maden alanında en iyi yatırım imkânı sağlayan katılım bankalarından biridir. Dolayısı ile tfx target ücretli mi? Sorusu sıklıkla sorulur. Banka için hesap açtırmak ücretsizdir.

Elinizdeki altınlarınızın ne kadar TRY denk geldiğini hesaplamak için altın hesaplama aracımızı kullanabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere en karlı altın hesabı hangi bankada, en karlı vadeli altın hesabı, hangi bankanın altın hesabı daha iyi, en uygun altın hesabı gibi sorularınızın yanıtlarını vermeye çalıştık.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri