EDDA Coin Nedir? Geleceği, Yorumları, Grafik ve Fiyatı.

EDDA Coin Nedir? Geleceği, Yorumları, Grafik ve Fiyatı.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Edda coin Nedir? Eddaswap geleceği ne olacak? Edda coin Yorumları, Grafik ve Fiyatı. Edda coin hangi borsada?

EDDA Coin kısaca EDDASwap ekosisteminde kullanılan yerel belirtecin adıdır. 2021 yılı için kripto para takipçilerini heyecanlandıran birtakım yol haritaları ile ortaya çıkan platform, beraberinde EDDASwap (EDDA) coin nedir sorularının sorulmasına sebep olmuştu.

EDDA nedir sorusunu şekilde iki şekilde ele almak gerekir. Bunlar EDDASwap DEX ve EDDASwap NFT'dir.

EDDASwap DEX, Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Binance Smart Chain (BSCLAP) ve Palkadot (DOT) gibi blockchain tabanlı birimleri, zincirler arası kripto varlıkların izinsiz listelenmesi için oluşturulmuştur.

EDDASwap, coinleri EDDASwap'ta listeleyen kullanıcıların güven ve itibar kazanmak için likiditeyi kilitleme yeteneğine sahip olacağı "Liquidity Lock" gibi güvenlik özelliklerine sahiptir.

EDDASwap (EDDA) Coin Nedir?

DEX'te oluşturulan işlem ücretlerinin bir kısmı, açık piyasadan EDDA tokenlerini satın almak için kullanılacak ve EDDA token sahiplerine dağıtılacaktır. EDDASwap DEX'e likidite sağlayarak üretilen LP coinleri, EDDASwap'ın özel NFT'leri gibi bir dizi avantaj elde etmek için stake edilebilir.

Kendi DEX'lerini piyasaya sürmeyi hedefleyen platform, yukarıda yer alan coinleri destekleyecek. Ayrıca likidite kilidi (Liquidity Lock), kullanıcıların güvenini kazanmak için hayati bir öneme sahip. Proje aynı zamanda EDDA coinleri geri almak için bir coin hız mekanizmasına sahip.

EDDASwap NFT, 2021 yılının Mart ayından beri hizmet vermekte olan, insanların kendi NFT'lerini oluşturmaya yarayan platformdur. Burada dijital sanatçılar, 3 boyutlu grafik tasarımları ve dijital içerik üreticileri ile kurulan ortaklıklarla popülerlik kazandı.

NFT platformu, ETH, Matic, BSC gibi farklı blok zincirlerinin token edilmesiyle gerçek dünyaya entegre edilmesini kolay hale getirdi. EDDA Coin sahipleri, ödüllerden faydalanmak için ellerindeki tokenları Stake edebilir ve NFT pazarında satılan özel NFT'leri satın almak için EDDA belirteci kullanabilir.

EDDASwap (EDDA) Coin Yorumları

EDDASWap (EDDA) Coin yorumlarına bakmadan önce, platformun borsada listelenen varlığının günlük değerlerine bakış atacağız. Mevcut fiyatı 1,226.95, 24 saatlik işlem hacmi 1,220,236 dolar ile sıralamada 2879. Sırada yer almakta.

Değerinin bu kadar yüksek olmasının sebebi, mevcut arzının çok düşük olmasından kaynaklanmakta

Ağustos ayının bitişiyle beraber fiyat tahminimiz yarın için 1.215 dolar şeklinde. Tam bir yıl sonraki muhtemel fiyatı, mevcut seviyelerinin %50 üzerinde olabilir. Gene de bugüne kadar 6 bin dolara yakın fiyatlara kadar yükseldiği de göz önüne alınmalı.

Digital Coin Price'a göre 30 gün içindeki fiyatı 1700 doları geçebilir. çeşitli yapay zekâ algoritmalarına göre 4 yıl içindeki fiyatı, mevut fiyatının 4 katından daha büyük olabilir. Bu rakamlar bizim temkinli yaklaştığımız rakamlar olsa da gerçekleşmesi imkânsız denilemez.

Edda Coin Geleceği

EDDASwap NFT, bundan birkaç ay önce kısa bir heyecan yaratmıştı. Ancak Edda Coin geleceği hakkında yapıcı konuşmak için bundan çok daha fazlasına ihtiyacımız var.

LaunchPad'ler projeler için harikadır ve EDDA belirteci sahipleri için daha yüksek getiri oluşturabilir. EDDA LaunchPad'lerinin nasıl çalışacağından şimdilik bir muamma ancak geçmiş deneyimlere dayanarak bunun ICO'ya katılmak isteyenlerin ilk önce EDDA'yı elinde tutmasını ve bir ön satış atışıyla birlikte olmasını gerektireceğini düşünebiliriz.

Öte yandan birlikte çalışabilir olması da harika. Uyum sağlamaya çalışmak ve gerçek dünyada kullanılabilir olmak, kripto paraların önceliği olmalı. Ayrıca gerçekten düşük fiyata hızlı işlem vadetmesi onu benzersiz ve ileriye dönük değerlenebilir olduğunun göstergesi.

EDDASwap Grafik

EDDASwap Hangi Borsada?

EDDASwap ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar arasında BKEX ve listeleme yapan diğer borsaları da bulabilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri