Drep Coin Nedir? Grafik, Yorum, Drep Coin Geleceği ve Haberleri

Drep Coin Nedir? Grafik, Yorum, Drep Coin Geleceği ve Haberleri

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Drep Coin nedir? Grafik, yorum, geleceği ve haberleri. Drep Coin projesi nedir? Drep Coin Kaç Usd?

Piyasa değerine göre dünyanın en değerli ilk bin kripto varlığı arasında bulunan Drep Coin nedir?

Drep (DREP COIN), Merkezi Olmayan İtibar Sistemi kelimelerinin kısaltmasıdır. Blok zincirine dayalı teknolojisi ile itibar değerini ölçen, ticaret, yatırım ve veri paylaşımı gibi çeşitli hizmetleri kullanabileceğiniz paraya çeviren platformdur.

Sonuç itibariyle kolay kullanımlı, esnek, hızlı ve ölçeklenebilir bağlayıcılar oluşturmayı amaçlar.

2018 yılının Temmuz ayında piyasaya sürülen Drepp, Ethereum platformu üzerine inşa edilmiş bir belirteçtir. Bir nevi itibar onayı ile piyasaya çıkan Drep'e fikir veren şey ise, internet platformlarındaki sahte hesapların ve kullanıcıların işletmelerin itibarını zedeleyecek yorumları ve puanlamaları.

Drep Coin Nedir

Drep coin projesi nedir ve amacı : Drepp, açık, şeffaf ve adil bir internet topluluğu oluşturmayı teşvik eder. Drep zincirince çalışan merkezi uygulamalara ise DRAPps adı verilmekte. Geliştirici ekip, internet alanında hizmet veren platformların kaliteli bir müşteri topluluğu ile gerçek yorumlar almalarını amaçlar. Aynı zamanda sosyal medyada ilginizi çekmeyen içerikleri görmenizi filtre edecek bir proje üzerinde de çalışmaktadır.

Drep, projelerin gerçek hizmet kalitesini çeşitli algoritmalar ile hesaplamaya çalışır. Buna bağlı olarak kullanıcıların yorumlarının faydalı veya faydasız şeklinde filtre eder. Bu bir nevi fikir birliği sistemine benzer ve kullanıcıların çoğunluktaki oylamaları dikkate alır. Azınlık olarak kalan tezat fikirler ise sistem tarafından spam olarak işaretlenir.

Bunların dışında “itibar minnettarlığı” olarak adlandırılan kullanıcıların birbirlerine tip atarak itibar kazandığı ve “itibar staking” yaptığı bir sistem de bulunmaktadır. DREP coin, sistemde ödül sağlayan ve hizmet kullanımında işlev gören kripto para birimidir.

Drep Coin Yorum

Drep çok sinsi ancak yavaş bir ilerleyiş içerisinde. Son zamanlarda farklı işlem hareketleriyle yerli yabancı internet kullanıcıları Drep Coin yorum araştırmaları yapmakta. Drep'in bugün itibariyle mevcut fiyatı 0.694665 dolardır. 3.815.754 dolarlık işlem hacmi ile fiyatı son 24 saatte %0.78 arttı. Şu an 5 aktif borsada işlem görürken 4 milyar coin arzına sahiptir ve piyasa değeri 2.7 milyar dolardır. 41. Sırada yer alan Drep, tüm zamanların en yüksek fiyatına 2.82 dolar ile erişirken, en düşük fiyata 0.002275 dolar ile sahiptir.

Şu an dünyanın en değerli kripto varlıkları arasında 168 gibi yüksek bir konumda yer alırken, Drep coin fiyatı tahminleri kullanıcıların ilgilendiği esas noktalardan biri. Digitalcoinprice'a göre Drep'in gelecekteki en düşük fiyatı 5 dolar olacak. Bize göre DREP Coin uzun vadeli bir yatırım ve 4 yıllık fiyat tahminimiz 3 ve 4 dolar arasında olabilir.

Drep Coin Geleceği

Drep Coin Geleceği, internet itibar sistemi adı verilen sistemin kabul edilebilirliğine bağlı. Müşteri portföyü olarak kurumlara, kullanıcı olarak internet kullanıcılarına odaklanmış olması, iki yönlü bir PR geliştirmesi gerektiği anlamına gelir. Dolayısıyla ne kadar kullanıcı olursa o kadar müşteriye sahip olabilir ve belirteci de o kadar çok kullanılabilir.

DREP'in vizyonu, internet platformlarındaki kullanıcılarının büyümesini ve para kazandırabilecek bir altyapı oluşturmanın yanında, sahte yorumları filtrelemek, itibar zedeleyici kötü amaçlı kişileri dışarıda bırakmaktır. Hedefine odaklı çalışırsa ileride fiyatı katlanabilir. Bunun dışında mevcut piyasa değeri ve analizleri de uzun vadeli bir yatırım için kâr getirebileceğini gösteriyor.

Drep Coin Grafik

Aşağıdan drep coin grafik verilerine erişebilirsiniz.

Drep Coin Hangi Borsada?

Drep coin ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, Mandala Exchange, Gate.io, CoinW olarak sıralayabiliriz.

Drep Coin Haber

Web sitemiz üzerinden en güncel drep coin haberlerine erişebilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri