Coinlist Nasıl Üye Olunur? - Dövizmix

Coinlist Nasıl Üye Olunur? - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Coinlist nasıl üye olunur? Coinlist’e nasıl giriş yapılır? Coinlist bekleme odası nedir? Coinlist ön satıştan nasıl alınır? Coinlist borsası güvenilir mi?

Coinlist nasıl üye olunur? sorusuna cevap vermeden önce “coinlist nedir?” sorusunun cevabını verelim. Temelinde Amerika'da ki Silikon Vadisi temeline dayalı bir proje olarak bilinmektedir. Kripto para borsası olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bu nedenle kripto para birimi ile ilgilenen bir çok kişinin kullandığı sistem olarak bilinmektedir. 2020 yılından bu yana faaliyet gösteren coinlist; çeşitli ve farklı özellikleri de bünyesinde barındırmaktadır.

Pavul Davison tarafından 2017 yılında kurulan coinlist; yatırımcılar tarafından aktif bir şekilde kullanılan bir borsadır. Coinlist'e sorunsuz bir şekilde üye olmak için aşağıda verecek olduğumuz adımların atlamadan gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Coinlist'e üye olmak için gerçekleştirilecek olan adımlar şu şekildedir;

  • Siteye ilerleyen ve sizden istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurun.
  • Sitede sizden istenen bilgiler şu şekildedir; isim – soy isim, mail adresi, kendinize ait bir şifre ve şifre onaylama.
  • Sizden istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurduğunuz zaman kendinize ait bir coinlist hesabı açmış olacaksınız.

Üyeliğini oluşturduktan sonra; üyeliğinizin tam anlamıyla doğrulanması için, site doğrultusunda belirli doğrulama kontrollerinden geçmeniz gerekmektedir. Bu doğrulama kontrollerini sıkıntısız bir şekilde tamamladıktan sonra üyelik işleminiz onaylanır. Böylelikle hesabınız üzerinden alım – satım işlemlerini gerçekleştirmeye hemen başlayabilirsiniz.

Coinlist'e nasıl giriş yapılır?

Coinlist'e giriş yapmanız için öncelikle üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemlerinizi tam anlamıyla bitirmediğiniz ya da tamamlamadığınız zaman maalesef Coinlist'e giriş yapamazsınız. Coinlist'e giriş yapmanız için aşağıda sizlere vermiş olduğumuz adımları sırası ile izlemeniz gerekmektedir.

  • https://coinlist.co/login adresine gidin.
  • Üye olurken kullanmış olduğunuz e-mail ve şifrenizi girin.
  • Site tarafından e-mail ve şifreniz onaylandıktan sonra siteye yönlendirileceklesiniz.

Coinlist bekleme odası nedir?

Coinlist bekleme odasında mantık tamamen sıra sistemi ile ilerlemektedir. Önceden kayıt olan kişiler belirli bir sıra oluşturacak ve satış gerçekleşmeden önce kullanıcılar “bekleme odasına” alınacak. Bu oda doğrultusunda rastgele bir şekilde seçilmiş olan kullanıcılar tüm tokenler bitene kadar seçilecek ve alım gerçekleştirebilecekler.

Coinlist ön satıştan nasıl alınır?

Coinlist borsası doğrultusunda ön satıştan coin almak oldukça kolaydır. İlk etapta Tokes Sales butonunu seçmek gerekmektedir. Daha sonrasında belirtilen işlemlerin sırası ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu işlemler gerçekleştirildiği zaman ön satıştan coin alınabilir.

Coinlist borsası güvenilir mi?

Kripto para borsasına yeni adım atan ya da daha önceden kripto parayla ilgilenip, yeni bir borsaya adım atan kişilerin aklına gelen ilk soru “Coinlist borsası güvenilir midir?”. Tabi ki de her kripto borsası gibi coinlist borsasının da kullanımında belirli aksaklıklar söz konusu olabiliyor.

Ancak yapılan araştırmalara göre 2020 yılından bu yana hizmet veren coinlist borsası; güvenirliği ile tüm kullanıcılarının gönlünü rahatlatmış. Aksaklıklar olmasının yanı sıra bu aksaklıkları gidermek için uzun süreli çalışmaları ile kullanıcılarının güvenirliğini kazanmış bir borsadır.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri