Coinlist Kimlik Doğrulama - Dövizmix

Coinlist Kimlik Doğrulama - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Coinlist kimlik doğrulama nasıl yapılır? Coinlist kimlik doğrulama yaparken nelere dikkat edilmeli? Coinlist’en işlem gerçekleştirmek güvenilir mi?

Coinlist, Amerika ülkesindeki Silikon Vadisi merkezli bir şirkettir. Şirket faaliyetine 2020 yılında başlamış bir kripto para borsasıdır.

Pavul Davison tarafında girişimin ölçeklenmesineönderlik eden isimlerin başında gelmektedir. Yaklaşık olarak 1 yıldan daha fazla süre şirketin CEO'su olarak aktif olarak çalışmıştır.

Coinlist hesabı açan kişilerden kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirmesi istenir.

Kimlik doğrulama işlemi gerçekleştirilmeden kişilerin üyelik işlemleri kabul edilmez. Bu tüm kripta para borsalarında uygulanan güvenlik prosedürü olarak yapılmaktadır.

Coinlist Kimlik Doğrulama Nasıl Yapılır

Coinlist kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirmek için aşağıda verecek olduğumuz adımları izlemeniz gerekmektedir.

  • Kimlik kartınızın görünür bir şekilde ön yüzü
  • Kimlik kartınızın görünür bir şekilde arka yüzü
  • Yüzünüzü görünür bir şekilde ön kameraya tanıtılması

Bu onaylama işlemini gerçekleştirdikten sonra karşınıza 2FA doğruluma olarak isimlendirilen bir yöntem gelecektir. 2FA isimli doğrulama yöntemini gerçekleştirmek için de aşağıda verecek olduğumuz adımları atlamadan gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

  • Account ve hemen ardından Security butonlarını seçiniz.
  • Karşınıza çıkacak olan ekranda yer alan karekod 2FA uygulaması doğrultusunda okutunuz.
  • Daha sonra telefonunuza gelen toplamda 6 haneden oluşan kodu siteye giriş yaparken kullanın.

Bu işlemleri sırası ile gerçekleştirdiğiniz zaman kimlik doğrulama ve 2FA isimli doğrulamanız tamamlanmış olacaktır.

Coinlist kimlik doğrulama yaparken nelere dikkat edilmeli?

Coinlist kimlik doğruluma yaparken her borsada olduğu gibi burada da dikkat etmeni gereken hususlar bulunmaktadır. Eğer bu hususlara dikkat etmezseniz; hesabınız onaylanmayabilir ya da herhangi bir şifre unutma durumunda hesabınıza geri erişemeyebilirsiniz. Coinlist kimlik doğrulama yaparken aşağıda verecek olduğumuz noktalara dikkat etmeniz önemlidir;

  • Tüm bilgilerinizi eksiksiz ve hatasız şekilde girmek.
  • Özellikle kimlik bilgilerinizi doğru şekilde girmeniz oldukça önemlidir. Eğer eksik ya da hatalı kimlik bilgileri girerseniz; hesabınız kesinlikle onaylanmaz.
  • Coinlist kimlik doğrulama kaç gün sürer : Kimlik doğrulama yaptıktan sonra hesabınız 24 ile 48 arasında onaylanmaktadır. Eğer onaylanmamış ise gönderdiğiniz bilgiler net bir şekilde okunmuyor ya da fotoğrafınız net bir şekilde gözükmüyor olabilir.
  • Eğer hesabınız 3 gün içerisinde onaylanmamış ise tekrardan kimlik doğrulama işlemi yapabilirsiniz. Bu işlemden sonra da hesabınız onaylanmıyorsa "Coinlist hesabım onaylanmadı" diyorsanız teknik desteğe mail atarak, çözüm önerisi arayabilirsiniz.

Coinlist'en işlem gerçekleştirmek güvenilir mi?

Her borsada olduğu gibi coinlist borsası hakkında da bazı şikâyetler mevcut. Bu durum da coinlist'te üye olmamış kullanıcıları tedirgin ediyor. Ancak şunu söyleyebiliriz ki coinlist hem işlem hacmi hem de güvenirlik açısından kendini geliştirmiş bir borsa olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılarının hesabını güvende tutmak için kullandıkları güvenlik uygulaması da mevcut.

Coinlist güvenlik uygulaması

Coinlist'te diğer borsalar gibi hesabınızı güvende tutmak için sizlere güvenlik uygulaması sunmaktadır. Peki, nedir bu güvenlik uygulaması? Coinlist güvenlik uygulaması ile hesabınızı tamamen güvene alabilir; borsaya giriş çıkış saatlerinizi kontrol edebilirsiniz. Böylelikle herhangi bir karışıklık esnasında hesabınıza giriş çıkış saatlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz. Peki, güvenlik uygulaması ile hesabınızı nasıl eşleştirebilirsiniz?

  • Hesabınız onaylandıktan sonra coinlist'e giriş sağlayın.
  • Ayarlar kısmından güvenlik seçeneğini seçin.
  • Karşınıza çıkacak olan kare kodu telefon kameranıza taratarak linklenen adresi ilerleyin.
  • Uygulamayı indirin ve gerekli bilgilerin girişini sağlayın.
  • Uygulamanın size verdiği şifreyi coinlist hesabınıza girin ve hesaplarınızı eşleştirin.
Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri