Casper Coin Nedir, Cspr Coin Yorum, Geleceği, Fiyat, Grafik ve Haberleri.

Casper Coin Nedir, Cspr Coin Yorum, Geleceği, Fiyat, Grafik ve Haberleri.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 11 Mart 2022

Casper Coin nedir? Cspr Coin geleceği, yorum ve haberleri. Fiyat Analizi ile grafik verileri Dövizmix'de.

Kısaca Casper coin nedir baktığımızda, Casper Network, kullanılabilirlik, merkeziyetsizlik, güvenlik veya ölçeklenebilirlikten ödün vermeden gerçek dünya uygulamaları için tasarlanmış, CBC Casper'ın ilk canlı ve güvenli versiyonu olan birinci katman Proof-of-Stake blok zinciridir.

Kripto pazarı 2021'de hızlı bir genişleme yaşadı. Bu artışa katkıda bulunan bir faktör, blok zinciri teknolojisinin gelişmesidir.

Bu yazımızda, göz ardı edilemeyecek, geleceğe hazır blockchain olarak bilinen Casper Network'ü tanıtmak istiyoruz. Aşağıdaki konuları ele alacağız.

Casper Ağı nedir?

Casper Ağı nasıl çalışır?

CSPR Tokenomic: temel metrikler, belirteç tahsisi ve belirteç kullanım durumları.

Yol Haritası ve Güncellemeler.

Ekip üyeleri, Yatırımcılar ve Stratejik Ortaklar.

Gelin cspr coin nedir ve Casper'ın potansiyelini keşfedelim!

Casper Ağı nedir?

Casper Network, kullanılabilirlik, merkeziyetsizlik, güvenlik veya ölçeklenebilirlikten ödün vermeden gerçek dünya uygulamaları için oluşturulmuş bir Katman 1 Hisse Kanıtı (PoS) blok zinciridir. 31 Mart 2021'de Casper Labs, Casper'ın ana ağını resmen başlattı.

Protokol, esnek gizlilik izinleri, düşük gecikme süresi ve güvenliğe odaklanarak kurumsal benimseme için tasarlanmıştır. Casper, kuruluşların güvenlik veya performanstan ödün vermeden gizlilik tercihlerine bağlı olarak genel, izinler ve özel ağ yinelemeleri arasında seçim yapmalarına olanak tanır. Bu, Casper ile ortaklıklar geliştirmek için birden fazla işletmeyi ve Web3 ekibini cezbetti. Resmi internet sitesi https://casper.network

Casper Nasıl Çalışır?

Casper Nasıl Çalışır?
Casper Nasıl Çalışır?

CBC-Casper Proof of Stake: CBC Casper, çeşitli potansiyel avantajlara sahip olan ve muhtemelen gelecekte ETH 2.0 tarafından benimsenecek olan bir PoS konsensüs protokolleri ailesidir. Bunu, hayal edebileceğiniz hemen hemen her veri yapısı üzerinde fikir birliği protokolleri tasarlamak için bir plan olarak düşünebilirsiniz.

Kurumsal Optimize Edilmiş: İşletmeler, ağ üzerinde özel veya izin uygulamaları oluşturmayı seçebilir. Ağ, teknolojik engelleri azaltarak daha fazla şirketin blok zinciri teknolojisini iş modellerine dahil etmesine olanak tanır.

Ölçeklenebilir: Casper'ın kullanıcılara sağladığı bir diğer önemli avantaj da ölçeklenebilirliktir. Casper'ın PoS mimarisi, ağlara neredeyse sınırsız depolama kapasitesi sağlayan paylaşıma olanak sağlayacak.

Geleceğe Karşı Kanıt: Casper Ağı da yükseltilebilir. Casper, işletmelerin önceden belirlenmiş maliyetlerle önceden gaz rezerve etmelerini sağlayacak ve gelecek için plan yapmayı kolaylaştıracak bir tahmine dayalı gaz vadeli işlem piyasası geliştiriyor. Ek olarak, WebAssembly desteği, kripto olmayan geliştiricilerin hızlı bir şekilde dahil olmasını sağlar.

Bunun yanı sıra Casper geliştiricileri, Casper Network'ün alternatif blok zincirlerine göre ne kadar daha enerji verimli olduğunu belirlemek için sistemler arasında güç kullanımı karşılaştırma verilerini çalıştırdı. Casper Network'teki tek bir düğümün güç kullanımını araştırarak başladılar. 400 düğümdeki Casper Ağı, Ethereum ve Bitcoin ile karşılaştırıldığında sırasıyla %47.000 ve %136000 daha enerji verimlidir.

Kripto Paralar

CSPR Coin Nedir?

Casper Coin; Casper ağının yerel simgesi CSPR'dir. Casper, ağı güvenceye almak ve sürdürmek için PoS konsensüs mekanizmasına katılan doğrulayıcıları ödüllendirmek için CSPR belirteçlerine güvenir.

CSPR Anahtar Metrikleri

  • İsim: CSPR Madeni Para.
  • Kayıt kodu: CSPR.
  • Blockchain: Casper.
  • Jeton Standardı: Güncelleniyor...
  • Simge Türü: Yardımcı Program.
  • Doğrulayıcılar: 100.
  • Konsensüs Protokolü: Casper Proof of Stake.
  • Yönetişim: Zincirleme.
  • Blok süresi: 65.536 ms.
  • Toplam Arz: 10.000.000.000 CSPR.
  • Dolaşımdaki Arz: 2.375.516.390 CSPR.

CSPR Token Tahsisi

  • Kâr amacı gütmeyen Casper Derneği: %20,3.
  • Doğrulayıcı Satış R1: %19.5.
  • Geliştirici Teşvikleri: %16.
  • Doğrulayıcı Satış R2: %10,2.
  • Madeni Para Listesi Halka Arz: %10.
  • Casper Labs Holding AG: %10.
  • Takım: %8.
  • Danışmanlar: %6.
CSPR Token Tahsisi
CSPR Token Tahsisi

CSPR Token Yayın Takvimi

CSPR coin CoinList'te satışa sunulduğunda, satın alma seçeneğine bağlı olarak CSPR serbest bırakılacaktır.

  • Seçenek 1: 800M CSPR, 28 Mart 2022'den itibaren 6 ay içinde piyasaya sürülecek.
  • Seçenek 2: 400M CSPR, 28 Eylül 2021'den itibaren 6 ay içinde piyasaya sürülecek.
  • Seçenek 3: 400M CSPR, 28 Mart 2021'den 40 gün sonra tamamen piyasaya sürülecek.
  • Seçenek 4: 100M CSPR, 28 Nisan 2022'den itibaren 6 ay içinde piyasaya sürülecek.

CSPR Coin Hangi Borsada

Binance, Huobi, OKEx, BitMax/Ascendex vb. dahil olmak üzere yaklaşık 20 borsada CSPR parası alabilirsiniz.

CSPR Yol Haritası

Mart 2021'de Casper Network ekibi, CoinList'te CSPR tokenlerinin halka açık satışına odaklandı ve ana ağı başlattı.

Eylül 2021'de: Casper Association, Casper'da yenilikçi merkezi olmayan uygulamalar (dApp'ler) oluşturmak isteyen geliştiricileri destekleyecek ve ödüllendirecek The Friendly Hackathon'u oluşturmak için Gitcoin ile ortaklık kuruyor. Hackathon, 13 Eylül 2021'den 13 Ekim 2021'e kadar sürecek.

Casper'ın sonraki adımları büyük olasılıkla DeFi, NFT ve GameFi hakkında ekosistemler oluşturmaya odaklanmak olacak. Bunun yanı sıra Casper, daha iyi ağ etkileri yaratmak için ürünlerini birçok bölgedeki teknoloji şirketlerine sunmaya odaklanacak.

Ekip, Yatırımcılar ve Ortaklar

Takım

Casper Network, Microsoft, Google ve Adobe gibi büyük şirketlerin eski yöneticilerinden oluşan çeşitli bir gruptan oluşur.

Mrinal Manohar - Casper Network CEO'su ve Kurucu Ortağı: Mrinal, daha önce Microsoft, Bain ve Bain Capital gibi büyük şirketler için çalışmış ve Casper Network'ü kurmak için işbirliği yapmadan önce 1 milyar dolarlık bir riskten korunma fonu işleten erken bir Ethereum yatırımcısıdır.

Yatırımcılar

Casper Network, 3 tur finansmandan sonra 40 milyon dolar ile birçok büyük yatırımcıya sahip.

Casper'ın Yatırımcıları.
Casper'ın Yatırımcıları.

Ortaklar

Gitcoin: Casper Derneği, 13 Eylül 2021'den 13 Ekim 2021'e kadar Gitcoin ile ortaklaşa Casper Dostu Hackathon'u düzenlediğini duyurdu.

DEVxDAO: DEVxDAO, Casper ağının ve tüm gelişen teknoloji alanının gelişimini destekler. CasperLabs ve DEVxDAO bağımsızdır ve DEVxDAO'nun Web3 büyüdükçe tüm alanı ilerletebilecek Casper ekosistemi dışındaki geliştiricilere hibe sağlama becerisine ve özgürlüğüne sahip olmasını sağlar.

SJM: CasperLabs ve SJM Grup Ortağı, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Web3'ün Kabulünü Teşvik Ediyor.

Casper ekosistemi
Casper ekosistemi

Casper (CSPR) iyi bir yatırım mı?

Casper'ın müşterileri çoğunlukla büyük şirketlerdir. Bu şirketlerin zaten çok sayıda sadık müşterisi var. Sonuç olarak, Casper projeyi her kuruluşa başarıyla dağıttığında, büyük ağ etkileri yaratılacaktır.

Casper'ın ekosistemi oldukça erken bir aşamada. Hackathon tamamlandıktan sonra Casper'ın ekosistemi teşvik edecek stratejileri olacağını tahmin ediyorum. Ancak Casper'ın gelecekteki potansiyelini doğru bir şekilde değerlendirmek için performansını izlemek gerekiyor.

Canlı Altın Fiyatları

Benzer Projeler

Benzer projelere bakarak Casper'ın ürün kalitesini ve ileride fiyat artışı ihtimalini karşılaştırabilirsiniz. Casper Network ile benzer Katman 1 Blockchain hizmetleri sağlayan diğer projeler arasında Near, Solana, Cosmos, Hedera Hashgraph vb.

Casper Coin Fiyat

Casper coin fiyatı bugün, $0,059546 ve 24 saatlik işlem hacmi $7.204.983. Fiyat son 24 saatte -3.9% azalmıştır.Dolaşımda 4,1 Milyar CSPR coin arzı, toplamda 10,7 Milyar coin arzı bulunmaktadır. Aşağıdan Casper Coin grafik verilerine ve casper coin kaç tl sorunuzun cevabına ulaşabilirsiniz.

Casper Coin Yorum

Çeşitli platformlardan derlediğimizi Casper coin yorum şu şekilde; Mart 2022 itibariyle Casper Network'ün piyasa değeri 0 ve 0.0595$ civarında işlem görüyor. Bu, Casper Network'ü dünyanın 212. en büyük kripto projesi yapıyor. Bunlar, Casper Network'ün geleceği için Casper Network fiyat tahminlerimizdir.

WalletInvestor'dan Casper CSPR token fiyat tahmini 2022 için düşüşteydi ve fiyatın yıl sonuna kadar 0,0072 dolara düşebileceğini tahmin ediyordu. Düşüşün 2023'e kadar devam etmesini ve fiyatın Eylül ayına kadar 0,0045 dolara düşmesini, ancak daha sonra yıl sonuna kadar 0,0144 dolara yükselmesini bekliyor. Madeni para daha sonra 2025'in sonunda 0.0241 dolara ulaşabilir.

DigitalCoin'in Casper kripto fiyat tahmini , CSPR fiyatının 2022'de ortalama 0.1576 dolar ve 2023'te 0.1848 dolar, 2025'te 0.2516 dolar ve 2029'da 0.4987 dolar olabileceğini tahmin ediyor.

CoinArbitrageBot , token fiyatının 2022'de ortalama 0.2917 $, 2023'te ortalama 0.4720 $'a yükselebileceğini ve 2025'te ortalama 1.2357 $'a ulaşmak için 1 $'ı aşabileceğini öne sürdü.

PricePrediction'ın Casper ağ fiyat tahmini, madeni paranın 2022'de ortalama 0.17 $ ve 2023'te 0.25 $, 2025'te 0,52 $'a yükselebileceğini ve 2030'a kadar ortalama 3,39 $ olabileceğini tahmin ederek daha yükselişe geçti.

Casper Coin Geleceği

Aşağıda, popüler tahmin platformlarından Casper (CSPR) için en güvenilir fiyat tahminlerini topladık.

2022 Casper Fiyat Tahmini

Casper'ın 2022'nin geri kalanı için fiyat tahminleri itibarıyla farklı görüşler var. PricePrediction.net, 0,088$'a doğru bir yükseliş bekliyor ve TradingBeast yıl sonuna kadar ~0,13759$ ile yankılanıyor. Örneğin, WalletInvestor'dan diğer uzmanlar, Casper'ın gelecekteki fiyatı konusunda daha karamsar ve Aralık ayında 0.014198 $'lık düşüş rakamlarına atıfta bulunuyorlar.Potansiyel Yatırım Getirisi: %29

2023 Casper Fiyat Tahmini

2023 için Casper fiyat tahminlerinde, PricePrediction.net kripto paranın fiyatının Aralık ayına kadar 0.13 doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor. Casper'ın geleceğini tahmin eden TradingBeast, Casper fiyatının o zamana kadar ~0.189204$'a ulaşacağını söyleyerek daha fazla büyüme bekliyor. Aksine, WalletInvestor, Casper fiyatlarının düşeceğini tahmin etmeye devam ediyor ve 2023'te ~0.040124$ civarında fiyat veriyor.Potansiyel Yatırım Getirisi: %94

2024 Casper Fiyat Tahmini

Bazı analistler 0,2-0,220394 $ aralığında (PricePrediction.net, TradingBeast) fiyatlar vaat ederken, Cüzdan Investor farklı bir görüşe sahip ve fiyatın Aralık 2024'te 0,040742 $'a ulaşma olasılığını öne sürerken, 2024 için Casper fiyat tahminleri hala ağırlıklı olarak olumlu.Potansiyel Yatırım Getirisi: %149

2025 Casper Fiyat Tahmini

Hem WalletInvestor hem de PricePrediction.net, Casper pazarının 2025'te büyüyeceğini ve yıl sonunda sırasıyla 0,114201 ve 0,27 dolarla sonuçlanacağını tahmin ediyor. Diğer Casper fiyat tahminleri bu fikri destekliyor: TradingBeast, Casper'ın Aralık 2025'e kadar 0.242725$'a ulaşacağını tahmin ediyor.Potansiyel Yatırım Getirisi: %239

2030 için Casper Fiyat Tahmini

Çoğu uzman, Casper için cesaret verici bir gelecek bekliyor: uzun vadeli Casper fiyat tahminleri, 2030 yılına kadar önemli bir büyüme vaat ediyor. WalletInvestor, fiyatın 0,087657 ABD dolarına ulaşacağını, TradingBeast ise 0,254861 ​​ABD dolarına gideceğini tahmin ediyor. PricePrediction.net ayrıca uzun vadede Casper'a büyük umutlar veriyor: Casper'ın 2030 için tahmini 1,76 dolar.

Sorumluluk Reddi: Bu makaledeki tüm bilgiler yalnızca bilgi amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR. Crypto'ya yatırım yapmak son derece yüksek riskler içerir ve yalnızca kaybetmek istediğiniz fonu yatırmalısınız.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri