Hedera (HBAR) Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

Hedera (HBAR) Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 09 Ocak 2022

Hedera Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Hedera Coin Kaç TL? Detaylı HBAR Coin Analizi | Dövizmix

Kısaca dağıtılmış bir defter teknolojisi adı verebileceğimiz HBAR coin nedir? Daha önce defalarca kez merkezi olmayan uygulamalara dApp denildiğini vurgulamıştık.

Kısacası makalesini yazdığımız blockchain platformlarının büyük bir kısmı dApp. HBAR ise bu merkezi olmayan uygulamaları adil, hızlı ve güvenli bir şekilde çalışabilecekleri altyapıyı sağlaması amacıyla oluşturulmuştur.

Bu merkeziyetsiz uygulamaların hızlı ve matematiksel kanıtlarla desteklenen asenkron Bizans Hata Toleransı ile çalışabilmesi için önemli etkileri vardır.

Hedera (Hbar) Hashgraph'ın özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse:

Adil: Tek tip zaman damgası tekniği sayesinde en adil algoritmaya sahiptir.

Hbar Coin Nedir?

Güvenlik: Asenkron Bizans Hata Tolerans sistemi sayesinde üye topluluğun fikir birliği algoritmasıyla alınan kararlar değiştirilemez.

Hız: Saniyede bir milyon üzerinde imza doğrulanabilir ve yüzbinlerce işlem gerçekleştirilebilir

Bu blok zinciri ağının çalışma şekli “dedikodu”dur. Bu da ağın kendi arasında bilgi taşımından esinlenerek aldığı isimdir. Sistem şu şekilde çalışır, her düğüm, diğer düğümlerden alınan işlemleri komşu düğümlere iletir. Ağda rastgele seçilen düğümler, yeni oluşturulan düğümlerden alınan bilgi parçalarıyla birleşir. Tüm düğümler aynı bilgiye sahip olana kadar bu döngü bu şekilde devam eder.

Ağın bir diğer çalışma şekli de sanal oylamadır. Nasıl derseniz şu şekilde; bir düğümün işlemin geçerli olması için düğümün 2/3'üne sahip olmalı. Düğümün kalan kısmı Bizansa dönüşse de algoritma işlevini yerine getirir. Buna, Hashgraph Bizans Hata Toleranslı Sistemi denir. Oylama birden fazla tur üzerinden yapılır.

Sonuç itibariyle Hedera (Hbar), akıllı sözleşme uygulamalarına gereksinim duymadan token hizmetlerini değiştirebilir. Ayrıca değiştirilemez belirteçleri yapılandırmak ve yönetmek için tasarlanmıştır. Bu sayede kullanıcıları yavaş, hatalı ve işlem ücreti pahalı sözleşmelerle uğraşmasına gerek kalmadan çözüm sunar. Hedera (Hbar) defter teknolojisi ve Hedera (Hbar) token hizmetleri için bağımsız güvenlik denetimleri yapar.

Hedera (Hbar) Token Hizmeti kullanılarak dağıtılan, değiştirilemez ve değiştirilebilir belirteçler, zincir üstü işlevsellik için planlanmış işlemler ve atomik takaslar gibi yerel programlana bilirlikler sağlar. Tüm bu işlemleri 1 dolardan daha az ücret karşılığında, yani uygun fiyatlara yapar. Tüm bunlara ek olarak çatallanmaya karşı merkezi olmayan karar alma istikrarı uygular.

Hbar Coin Yorum

Hbar kripto para dünyasının en sağlam projelerinden biridir. Satın almak için uygun ücretli ancak umut vadeden bir coin arıyorsanız HBAR sizin için mantıklı bir seçim olabilir. Ancak 2018 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen mevcut fiyatları beklenen sıçramayı yapamadı. Ancak birkaç ayda bir fiyatının ATH yaptığını da unutmamak gerekir. Makalemizin başında belirttiğimiz gibi düşük işlem ücreti, hızlı onay süresi ve daha az enerji kullanımı gibi pek çok avantajdan ötürü Hbar coin yorumları hakkında olumlu konuşulabilir.

Hedera (Hbar) gelecek yıllarda daha fazla rağbet görebilir. Elbette bunu projenin sağlam olmasından ötürü rahatlıkla söyleyebiliriz ancak gene de ekosistemdeki coin kullanımının önemini de göz ardı etmemek gerekir. Mevcut değeri 0.300 seviyelerindeki HBAR, en güçlü kripto paralar sıralamasında 37.sırada yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde 526.040.273.36 dolarlık işlem hacmi ile son 24 saatte %20 fiyat arttıktan sonra mevcut seviyelerde işlem görmesi kısa vadede tekrar yükselebileceğini göstermekte.

Bizim HBAR fiyat tahminimize göre önümüzdeki yıllarda Hedera (Hbar)'nın mevcut fiyatı kat ve kat artacak ve uzun vadeli yatırımcılara büyük kazançlar sağlayacak.

Kaynaklara ve uzmanlara göre, madeni paranın fiyatı yıl sonuna kadar 1.23 USD civarında ulaşılabilir. Sadece bu değil, daha da yükselebilir. Ayrıca, önümüzdeki yıllarda bitcoin düşük performans gösterirse coin düşebilir. Kripto piyasasının çoğu zaman tahmin edilemez olduğu unutulmamalı. Analizlerimiz bu fiyat skalasında 2022 yılındaki fiyatının 2 doların üzerinde olacağını gösteriyor.

Hbar Coin Geleceği

Geleceği birlikte inşa edelim mottosuyla gelen Hbar coin geleceği parlak görünse de rakiplerine oranla geride kaldığını söylemek mümkün. Hashgraph, çok yönlü kullanıcıya hitap ediyor. Birçok ağda milyonlarca kullanıcıya ölçeklenebilir ve hızlı performans sunması geleceği açısından fikir sahibi olabilmemizi sağlıyor. Dolayısıyla HBAR geleceğin en çok kullanılan ve sağlam ekonomisi olan coinlerinden biri olabilir.

Yeni nesil bir blok zinciri teknolojisi olarak piyasada kendini gösteren Hashgraph teknolojisi, deneyimli personel ve tecrübeli bir ekiple sağlam bir projedir.

Hbar Coin Kaç TL

Bugünkü canlı hbar coin fiyatı 24 saatlik işlem hacmi 102.882.832 USD ile 0,267961 USD'dir. HBAR'ımızı gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. Hedera (Hbar) son 24 saatte %2,24 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması, 4.848.162.648 USD canlı piyasa değeri ile 34. sırada.

Hbar Coin Grafik

Hedera (Hbar) Coin Hangi Borsada

Hedera (Hbar) coin hangi borsada sorunuzun cevabı olarak; Hedera (Hbar) coin Binance, OKEx, Huobi Küresel, FTX, ve HitBTC Küresel kripto para borsalarından alınabilir diyebiliriz.

Hedera (Hbar) Coin Fiyat Tahmini

Digitalcoinprice web sitesinin Hedera (Hbar) coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

Hedera (Hbar) Coin Geleceği 2022
$0.36940066387 USD
Hedera (Hbar) Coin Geleceği 2023
$0.42590963409 USD
Hedera (Hbar) Coin Geleceği 2024
$0.47098294953 USD
Hedera (Hbar) Coin Geleceği 2025
$0.59619714193 USD
Hedera (Hbar) Coin Geleceği 2026
$0.54031036655 USD
Hedera (Hbar) Coin Geleceği 2027
$0.73844214986 USD
Hedera (Hbar) Coin Geleceği 2028
$0.93161651248 USD
Hedera (Hbar) Coin Geleceği 2029
$1.16 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri