BSCPad Nedir? Geleceği, Yorumları ve Grafik Analizi

BSCPad Nedir? Geleceği, Yorumları ve Grafik Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

BSCPad Nedir? Binance Smart Chain Launch Pad Yorumları, Grafik analizi, hangi borsada alınır?

BSCPAD, Binance Akıllı Zincir Luncpad (Binance Smart Chain Lunch Pad) manasına gelir. Bugün Ethereum'dan daha fazla günlük işlem hacmine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Bscpad nedir?

İsminden de anlaşılabileceği gibi Launchpad, Blockchain projelerinin fon toplamasına ve ekosistemde ismini duyurmasına yardımcı olan bir platformdur.

Binance kripto para piyasasını geliştirecek yeni projeleri desteklemek amacıyla ortaya çıkmıştır. Büyüklüğünü göz önünde bulundurmanız kısaca şöyle söyleyebiliriz: Ethereum günlük 1.200.000 işlem gerçekleştirirken, BSCPad günde 1.660.000 fazla işlem gerçekleştirmektedir.

İşlem maliyetinin sadece 0.01 dolar olması ve işlemlerin en fazla 3 saniye içinde gerçekleşebilir olması tercih edilmesindeki en büyük sebeplerden biri olabilir.

BSCPAD Nedir?

BSC arkasında güvenli ve tecrübeli bir ekip olması, büyümesinin ana faktörlerinden biri olarak değerlendirilebilir. DeFi Prophets'in arkasındaki ekip, piyasa değeri ve günlük hacimde on milyonlarca proje başlatma konusunda başarılı bir geçmişe sahiptir ve bunun yanı sıra, likiditeyi kilitleme ve projeleri için güvenli lansmanları sağlama konusunda bir üne sahiptirler.

Geliştirici ekip arkasında analistler, iş insanları, dijital pazarlama uzmanları ve akıllı sözleşme geliştiricileri yer alır. Çözümlemeye odaklandığı konuların başında likiditeyi dayanıklı hale getirmek olarak görünmekte.

Belirtilen bu ağlar içerisindeki proje geliştirmeleri için kullanılan belirteç ise BEP20'dir. Bu sayede kullanıcılar IDO OTC finansman kampanyalarına katılabilmek için bu coine sahip olmaları gerekecektir. Aynı zamanda ellerinde tuttukları miktar kadar çeşitli ödüller kazanacak ve topluluğun parçası olabilecekler.

Bscpad Coin Yorum

Bscpad Coin Yorumu yapabilmek için son BSCPAD gelişmelerin neler olduğunu incelememiş gerekir. Örneğin yeni DeFi'ler ve ortaklıklar, fiyatlar üzerinde olumlu etkiler sağlar. Elbette tüm bunlar temel analizin getirisidir. Ancak gene de elimizdeki temel verilere dayanarak yükseleceğini söyleyebiliriz.

Temel verilerden ziyade teknik verilere bakarak anlık fiyat tahminleri yapabilmemiz mümkün. Peki buna göre 2022 ve 2025 BSCPAD tahminleri neler diyor?

Uzman analistler de tıpkı bizim gibi 2021 yılından itibaren 4 yıllık süreç zarfındaki fiyatların olumlu yönde seyredeceği görüşünde. Hali hazırda 1 dolar bile olmayan fiyatının bu yıl sonuna kadar 1 doları geçebileceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Bscpad Geleceği

Bscpad geleceği hakkında net bir şekilde olumlu konuşabiliriz. Şu anda çok fazla finanse edilmeye hazır yeni heyecan verici projeler, ileride kendini olumlu bir şekilde gösterecektir buna şüphe yok. Ayrıca BSC'yi başlatmak isteyen herkese kapısı açık platform, bu sayede çok daha yeni ve beklenmedik projelerle de karşımıza çıkabilir.

BSCPAD, artık çok umut verici bir kripto olma statüsü ile kripto para dünyasında yaygın olarak biliniyor. BSCPAD, kriptonun arkasında çok fazla uzmanlığa sahip güçlü bir ekibe sahip ciddi bir projedir. Şu anda, BSCPAD dünya çapında en büyük kripto para birimlerinden biri haline geliyor. Kısmen bir dizi büyük şirketle ortaklıklar ve BSCPAD'ın sosyal kabulü nedeniyle, BSCPAD geleceği çok parlak görünüyor. Bu iki faktör, 2021 için BSCPAD fiyat tahmininin çok iyi olmasına da katkıda bulunuyor. Fiyat artıyor çünkü giderek daha fazla insan bu kripto para birimine yatırım yapıyor.

Birçok kripto para birimi uzmanı, BSCPAD fiyatının gelecekte keskin bir şekilde yükseleceğine inanıyor. Bunun nedeni kısmen kripto piyasasının genel olarak yükselişte olması ve daha yaygın olarak bilinmesidir, hatta bununla ilgilenen hükümetler bile vardır. Ancak, kripto piyasasını oldukça değişken olarak adlandırabilirsiniz. Büyük fiyat artışları ve fiyat düşüşleri kısa sürede gerçekleşebilir. Bscpad geleceği ve bscpad yorum hakkında söylebileceklerimiz şimdilik bunlar.

Bscpad Grafik

Bscpad grafik verilerine aşğıdan erişebilirsiniz.

BSCPAD Hangi Borsada?

BSCPAD ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar BitZ, Gate.io, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri