2023 Yılında Bedava Bitcoin Kazanmanın En Popüler 5 Yolu!

2023 Yılında Bedava Bitcoin Kazanmanın En Popüler 5 Yolu!

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 07 Ocak 2022

2022 Yılında Bedava Bitcoin Kazanmanın En Popüler 5 Yolu! Yatırımsız Bitcoin Nasıl Kazanılır? Bitcoin Nasıl Elde Edilir? Bedava kripto veren siteler Hangileri?

1)Bitcoin Kazanmak için Çalışmak

Bitcoin için çalışmalar yapmak bitcoini kazanmanın en kolay, en güvenli ve yasal yollarından biridir. Mühendis, grafiker, avukat, tasarımcı, yazar, şarkıcı, tercüman, devlet memuru, internet pazarlamacısı serbest meslek sahibi veya ne olursanız olun hemen şimdi Bitcoin için, bitcoin kazanmak için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Yaptığınız hizmet karşılığında size Bitcoin sunan çok sayıda web sitesi bulunmaktadır.

En çok sorulan sorulardan biri olan, bedava coin kazanmak için neler yapılır sorusunun cevabını bu yazımızda ele alıyoruz.

Bu platformlardan bazıları şunlardır:

  1. Cryptogrind
  2. Jobs4Bitcoins
  3. Coinality
  4. Crypto.jobs
  5. bitWAGE
  6. Angle.Co
  7. 21.co

Bedavaya Bitcoim Nasıl Kazanılır 2022

2) Ticaret Yaparak Bitcoin Kazanmak

Bitcoin kazanmanın diğer yasal ve ucuz maliyetli bir başka yolu ise ticaret yapmaktır. Fikir oldukça basit, ancak bu konuda başarı sağlamak adına çok fazla farkındalık ve analiz gerekmektedir.

Bu yöntemde amaç, fiyatı ucuzken çeşitli kripto para birimlerine, bitcoin gibi yatırım yapmak ve daha sonra fiyatı sizin için uygun bir kara geldiği zaman bunları satmaktır.

Bunu yaptığınız zaman bitcoini kâr etmek amacıyla satıp kazanırsınız ve dolayısıyla daha fazla Bitcoin kazanırsınız. Aynı mantık dolar ve altında da mümkündür doları ya da altının fiyatı düşükken alıp fiyatı sizin istediğiniz kar durumuna göre satarak para kazanabilirsiniz.

En sevdiğiniz ve güvendiğiniz kripto para birimlerini yakından takip edip, hakkında bilgi sahibi olduktan sonra bu kripto paraları çeşitli borsalardan satın alabilirsiniz.

İstediğiniz borsadan Bitcoin ve istediğiniz herhangi altcoinleri satın alabilirsiniz ama unutmamanız gereken en büyük konu güvenlik konusudur. Aşağıdaki platformlar güvenle tercih edebileceğiniz platformlardan birkaçıdır.

Paribu

BTC Turk

3) Kredi Vererek Bitcoin Kazanmak

Ünlü ekonomistlerin de söylediği gibi para kazanmak için paranızı çalıştırmalısınız. Eğer bitcoin satın alarak ya da musluklardan elde ettiğiniz Bitcoin'i bir kenara atıp daha sonra ilgilenmeyip unutanlardansanız paranızı istediğiniz kişilere ödÜnç vererek para kazanabilirsiniz. Bu sistemi yapmanıza izin veren birçok Bitcoin ödünç verme sistemleri bulunmaktadır.

Yalnız bitcoin borç verme alanı oldukça değişkendir. Bu sebeple Bitcoin'i ödünç vermek istediğiniz borçluyu dikkatle seçin ve geri dönÜşlerinizi aldığınızdan emin olmak adına site politikalarına oldukça dikkatle uyun. Bitcoinlerinizi borç olarak verdiğiniz kişinin güvenilmez olma durumunda ya da kullandığınız platformun sahte bir platform olma durumunda tÜm birikimlerinizi kaybedebilirsiniz. Aşağıda güvenle kullanabileceğiniz platformlar bulunmaktadır:

Bitbond

BTCPOP

KIVA

4) Musluklardan Bedava Bitcoin Kazanmak

Hızlı Bitcoin kazanmanın diğer bir yolu da Bitcoin musluklarıdır. Bitcoin muslukları sayesinde bir internet sitesi veya uygulama biçiminde, yüzlerce Bitcoinin bir Satoshi şeklinde, ziyaretçilerin açıklandığı şekilde görevi tamamlaması karşılığında kazanılan bir ödüllendirme sistemidir. Ayrıca alternatif kripto para birimleri muslukları da vardır.

Bu Bitcoin musluklarından kazanmak için belirlenen oyunları oynayarak, sizlere verdikleri captcha'larda çözümleme yaparak, ayrıca reklamlara tıklayıp veya videoları izleme gibi çok önemli görevleri yerine getirmenizle sayesinde çalışmaktadır. Yaptığınız her görev için bir miktar Bitcoin kazanırsınız.

Örnek olarak; Bittube sitesi YouTube videolarını izleyerek Satoshis'i kazanabileceğiniz bir bitcoin musluk sistemidir.

Diğer bitcoin muslukları listesi aşağıdadır:

Bitcoin Aliens

Bitcoin Zebra

Moon Bitcoin

FamilyBTC

Bu musluk kazanma şekli, yoğun çalışan insanlar fazla mesai harcattığı için çok tercih edilmez.

5) İnsanlara Yardım Ederek Bitcoin Kazanmak

Online ya da offline olarak araştırmada kendinize güveniyorsanız, bu maddemiz Bitcoin kazanmanın çok önemli yollarından biridir.

Bitfortip sitesi size belirli ipuçları verip yardımcı olduğunuz her soru için Bitcoin ile ödeme kazanmanızı sağlayan bir mobil ve masaüstü sitesidir. Bu platformda, herkes herhangi bir şeyi isteyebilir ve soru sorabilir verilen cevaplar karşılığında Bitcoin alırlar.

Sizler için Bedava sadece emeğiniz ile bitcoin kazanmanın yollarını sunduk. Önemli olan güvenli platformları, o sitelerin belirledikleri politikalara bağlı kalıp görevleri tamamlamak üzerine kuruludur.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri