Luna Coin Nedir? Terra Geleceği, Kaç TL, Luna Coin Grafik ve Yorumları.

Luna Coin Nedir? Terra Geleceği, Kaç TL, Luna Coin Grafik ve Yorumları.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Luna coin nedir? Geleceği ne olacak? Luna (Terra) coin kaç tl, grafik ve yorumları ile bu yazıda.

Luna Coin Nedir: Yaygın olarak kullanılma hedefiyle ortaya çıkmış, sabit bir kripto para e blockhain destekleyen terra Coin nedir ve nasıl alınır?

Hong Kong merkezli fintech şirketi olan HashKey Group iştiraki olan Terra, Asya’ya e-ticarette blockhain tabanlı ödeme getirmeyi amaçlamaktadır.

Şimdiden Güney Kore, Singapur ve Vietnam’da üç e-ticaret firmasıyla bu yolda ortaklık kurması, hedefindeki kararlılığını gösterir nitelikte. erra Coin (LUNA), kripto para birimlerine fiat karşısında güç sağlamak için Stablecoin protokolü kullanmaktadır.

Terra, 2018 yılının ocak ayında geliştirilmeye başlandı ve 2019 yılında piyasaya sürüldü.

Amerikan dolarına ek olarak Güney Kore ve Moğolistan para birimine karşı sabit birimler sunmaktadır. Yani, belli bir birim üzerinden sabit fiyat ile ticareti yapılmakta.

Bu da dalgalı kripto para birimlerine oranla daha az risk anlamına gelir. Bu sayede kripto para birimlerinin avantajları ve fiat para birimlerinin stabilizesi ile birleştirerek çok yönlü bir kullanım alanı sağlamayı hedeflemekte.

Luna Coin Nedir?

Detaylı şekilde luna coin nedir gelin bakalım. AVAX Coin’dekine benzer Proof of Stake (PoS) adı verilen bir algoritmaya sahiptir ve bu sayede Terra Coin (LUNA), talebe göre otomatik arz sunar. LUNA, Terra platformunun belirtecidir ve stabilcoinlerin (TerraSDRs) verilmesinde, bir fiyat istikrar mekanizması olma, stake etme ve ağ yönetişimi için kullanılır. Luna coinleri sabit para birimi almada veya tam tersi işlemlerinde kullanılabilir.

Terra biriminin sonunda yer alan uzantılar, hangi para birimine karşılık geldiğine bilgi sahibi olmanızı sağlayabilir. örneğin TerraKRW, Kore para birimi olan Won’a sabitlenmiştir. Borsadaki 95 KRW, 100 TerraKRW birimine eşittir. Bu durumda 1 TerraKRW'nin fiyatı 1 KRW'nin üzerine çıkarsa, kullanıcılar Terra platformunda TerraKRW satın alabilir ve kar elde etmek için borsalarda satış yapabilir.

Sonuç itibariyle Terra Protokolü, DeFi ve ödeme projeleri için, çalışan ürünler ve teknolojisine dayalı olarak DApp'ler için büyüyen bir kitle tarafından teşvik edilen, gelecek vadeden bir kripto platformudur. Kullanıcılarına sunduğu dijital cüzdan, etkileşim ve bilgi akışı sağlayan topluluğa ve güçlü bir finder blok imkânı sağladığı için cazip kolaylıklar sunar. Terra Coin, sağlam bir zemin üzerinde yatırım yaptığını kanıtlamıştır.

Şimdilik büyün yoğunluğu Asya kıtası üzerinde gerçekleşmesi, ilerleyen zamanlarda tüm dünyada atılım yapmayacağı anlamına gelmiyor. Projenin destekçileri, 30 milyondan fazla hizmet veren 14 büyük e-ticaret sisteminin ortaklığına dayandığı için, kendi ekosisteme sahip olmasının da yolunu açmakta. ölçeklendirilebilir, rekabetçi ve programlanabilir ödemeler oluşturmaya odaklanan Terra Coin (Luna) nasıl alınır?

Kripto para sektörüne giriş yapmak isteyen veya daha iyi bir platform arayışında olanlara tavsiye edeceğimiz en profesyonel mecra Binance’dir. Yüksek kazançlar için anlık işlem yapabilmenizi sağlayan, milyonlarca kullanıcının veri güvenliği içerisinde yatırımlarını koruma altına alan Binance, kripto dünyasına giriş yapmanız için ideal koşullara sahiptir. Umarız luna coin nedir sorunuza cevap verebilmişizdir.

Luna Coin Yorum

Geldik luna coin yorum konusuna, Asya kıtasının güçlü kripto para birimlerinden biri olarak yatırımcıların karşısına çıkan Terra, en büyük ilk 5 blok zinciri arasında 2 milyondan fazla dev bir kullanıcı portföyüne sahiptir. Terra Coin (LUNA) tacirlerin yatırımlarını 10 kata kadar katlama potansiyelinden bahsetmek mümkündür.

Terra Coin (LUNA) yorum ve analizleri ile yatırımlarınıza yön vermek bir takım fikir sahibi olmanız mümkün. Bu yazımızda temel bilgilerin özetlerini ve geleceği hakkındaki muhtemel dalgalanmaları değerlendireceğiz.

Terra Coin, internet üzerinden yapılan alışverişler için kullanabilecek, birden fazla kurda desteklenen sabit bir kripto para birimidir. Terra Coin ile ödeme kabul eden e-ticaret firmalarına yapılan ödeme işlemleri, 6 saniyelik bir süre içerisinde gerçekleşmektedir. Bu da bazı kripto para birimlerinin en büyük sorunu olan gecikmeli işlemlere sorun çözdüğü manasına gelir.

Geçtiğimiz yıl ay başına ortalama 300 milyon dolarlık ödeme hacmi gerçekleştirerek, BTC ve ETH’den sonra en çok gelir getiren coin sıralamasında üçüncü oldu. Geçen yılın grafik tablosuna baktığında, kısa süreli minimal düşüşlerin haricinde sabit ve artan bir yükselme tablosuna sahip olduğu görülür. Hali hazırda Güney Kore ve Vietnam gibi bazı ülkelerdeki popüler e-ticaret siteleri, Terra Coin ile ödeme kabul etmektedir. Bu da Asya kıtasının en güçlü ve sağlam desteğe sahip para birimleri arasında yer almasının en önemli sebebidir.

Luna Coin, işletmenin elde ettiği dönemlik kârdan pay sağlar. TerraStation’daki istatistiklere göre, şu anda LUNA sahiplerinin %29’a yakını coinlerini paylaşıyor ve yıllık %10 ve üzerinde kâr elde ediyor. Terra analizlerine göre, 2025 yılında ortalama 3 milyar dolarlık bir işlem hacmine sahip olması bekleniyor. 2019 yılında önemli bir büyüme sağlamış 2020 yılında üzerine koyarak önemli bir işleme kapasitesine sahip olmuştur. Terra coin yorum kısmından sonra gelelim bu coin'in geleceğine.

Luna Coin Geleceği

Şimdiki değineceğimiz konu luna coin geleceği olacak, bugünkü canlı Terra fiyatı $64,04 USD ve 24 saatlik işlem hacmi $3.625.110.367 USD. LUNA'mızı gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. Terra son 24 saatte %39 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması, 25.743.650.448 USD canlı piyasa değeri ile 9. sırada yer alıyor. 401.983.447 LUNA coin dolaşım arzına sahiptir ve maks. tedarik mevcut değildir.

Bir önceki seneye göre 4.8 kat daha fazla işlem hacminin 2021 yılında da devam etmesi kaçınılmaz görünüyor. En basit örnekle 2019 ekim ayı işlem hacmi 55.4 milyondan bir sene içerisinde 283 milyona çıkmış olması, somut bir yükseliş örneğidir.

Terra, önümüzdeki iki sene içerisinde 75 milyar dolarlık bir hacme ulaşmayı hedeflemekte. Şimdiden Güney Kore, Japonya ve Tayvan’daki e-ticaret pazarının %16’sından fazlasına ulaştı bile. Bu üç ülkenin toplam e-ticaret pazarının büyüklüğü 230 milyar dolar. Bu ülkeler dışarısında Asya’nın diğer ülkeleri hatta başka kıtalara başarılı sıçramaları, Terra için muazzam bir sıçrama potansiyeli oluşturmakta.

Şu anda Terra, son 3 ayda sunulan tahminleri % 40-60 oranında seyretmekte. öngörümüz, yalnızca halihazırda piyasaya sürülen ürünlerden elde edilen geliri içerir; Anchor ve Mirror gibi planlanan ürünlerden elde edilen geliri dikkate almaz. Anchor, açıklanmış ancak henüz yayınlanmamış, istikrarlı getirili, düşük riskli bir tasarruf protokolüdür. Mirror projesi, ABD hisse senetlerinin blockhain ağında alınıp satılmasını mümkün kılmak için oluşturulmuştur.

CHAI'nin yanı sıra, bu yeni ürünler büyümenin gelecekteki itici güçleri olabilir. Mirror ve Anchor, CHAI tarafından yerel olarak entegre edildiğinde ürünleri 2 milyondan fazla kullanıcıya sunduğunda hızlı bir şekilde benimsenebildi. öte yandan, Mirror ve Anchor henüz çekişme yaşamıyor ve bunların yarattığı nakit akışı oldukça belirsiz.

Özet olarak yukarıda bahsi geçen Luna coin yorum gelecek vadeden bir potansiyele sahip olduğunu göstermekte. Siz de Terra Coin satın almak ve gelecek iki yıl içinde kâr elde etmek istiyorsanız, Binance’e davetlisiniz. Kripto para alım alanındaki en güçlü platform olan Binance, en düşük komisyonlarla etkili bir hizmet sağlıyor. Yazımızın ilerliyen bölümünde luna coin geleceği hakkında tahminlerimize yer veriyor olacağız.

Luna Coin Grafik

Aşağıdan güncel Luna coin (Terra) grafik verilerine erişebilirsiniz.

Daha detaylı luna coin grafik verisine ve luna coin kullanıcı yorumlarına ulaşmak için Luna Coin sayfamızı takip ediniz.

Luna Coin Haberleri

Güncel Luna coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz. Luna coin hakkında daha fazla veriye erişebilirsiniz.

Luna Coin Hangi Borsada?

Luna coin ile şu anda işlem yapılan en tek borsa :

  • Binance
  • Mandala Exchange
  • ZT
  • Pionex
olarak listeleyebiliriz.

Luna Coin Fiyat Tahmini

Gelecek yıllarda Luna coinin olası fiyat verileri, Digitalcoinprice web sitesinin Luna coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

Luna Coin Geleceği 2022
$91.1 USD
Luna Coin Geleceği 2023
$102.93 USD
Luna Coin Geleceği 2024
$107.1 USD
Luna Coin Geleceği 2025
$138.26 USD
Luna Coin Geleceği 2026
$122.15 USD
Luna Coin Geleceği 2027
$162.49 USD
Luna Coin Geleceği 2028
$226.03 USD
Luna Coin Geleceği 2029
$272.71 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri