SOS Coin Nedir? SOS Coin Yorum, OpenDAO Fiyat ve Geleceği

SOS Coin Nedir? SOS Coin Yorum, OpenDAO Fiyat ve Geleceği

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazartesi, 28 Mart 2022

SOS Coin Nedir? SOS Coin Yorum, Hangi Borsadan Alınır? SOS Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

Projenin web sitesinden toplanan veriler olarak OpenDAO, dijital topluluk merkezli bir projedir. OpenDAO, Web3 ve NFT alanındaki en büyük DAO'yu geliştirmeyi amaçlamaktadır.

SOS Coin, topluluğu tarafından oluşturulan OpenDAO projesinin yerel bir simgesidir. SOS projesi, Chainlink ve Polygon gibi birçok blok zinciri projesiyle ortaklığa sahiptir.

OpenDAO ayrıca Metaverse tarafından desteklenmektedir ve NFT, SOS Coin'e gerçek bir değer verir. OpenDAO'nun gerçek kullanım durumları, SOS Coin'i umut verici bir proje haline getiriyor.

SOS Coin'in büyümesi şaşırtıcıydı çünkü şu anda piyasa değerine göre en iyi 200 token listesinde yer alıyor.

Topluluk desteği ve yatırımcıların tepkisi ile SOS Coin güçlü görünüyor. SOS coin nedir gelin biraz daha detaylıca bakalım.

SOS Coin Nedir?

SOS Coin Nedir: Geçen yılın sonlarında, OpenDAO adlı yeni bir merkezi olmayan özerk organizasyon (DAO), en büyük NFT pazarı olan OpenSea kullanıcılarına ücretsiz token dağıtmak için aniden ortaya çıktı.

Web sitesine göre, OpenDAO'nun amacı (aynı adı taşıyan bir sabit para basma protokolü ile karıştırılmamalıdır) ve SOS belirteci NFT topluluğunu "ödemek, korumak, teşvik etmektir".

Özellikle, 23 Aralık'tan önce OpenSea'de işlem yapan herkes, airdrop yoluyla ücretsiz SOS jetonları talep edebilir. Tek yapmaları gereken, OpenDAO web sitesine MetaMask gibi bir cüzdan bağlamak, ödüllerini toplam işlem sayısına ve OpenSea'de harcanan dolarlara göre tahmin etmek ve ücretsiz jetonlar için talepte bulunmak.

OpenDAO'nun web sitesine göre, toplam işlem sayısı %30 ağırlığa sahiptir ve ETH, DAI ve USDC'deki işlem hacmi token dağıtımı için %70 ağırlığa sahiptir. Bu, işlemlere ne kadar çok para harcanırsa, o kadar çok SOS tokeninin elde edileceği anlamına gelir.

Toplam SOS token arzı 100 trilyondur ve bunun %50'si OpenSea kullanıcılarına airdrop olarak verilecektir. Web sitesi, geri kalan %50'den %20'sinin DAO'nun kendisine, %20'sinin stake teşvikleri için ve %10'unun likidite sağlayıcı teşvikleri için tutulacağını söylüyor.

OpenSea kullanıcılarının jetonlarını talep etmeleri için 30 Haziran 2022'ye kadar süreleri var, bundan sonra kalan jetonlar DAO'nun hazinesine gönderilecek.

OpenDAO, %20 payını OpenSea'deki doğrulanmış dolandırıcılık kurbanlarını telafi etmek, sanatçıları ve NFT topluluklarını desteklemek ve geliştiricilere hibe sağlamak için kullanacağını söyledi.

SOS Coin Yorum

SOS coin yorum söz konusu olduğunda ise, OpenDAO, artık çok umut verici bir kripto olma statüsü ile kripto para dünyasında yaygın olarak biliniyor. OpenDAO, kriptonun arkasında çok fazla uzmanlığa sahip güçlü bir ekibe sahip ciddi bir projedir. Bu yazımızda OpenDAO fiyat tahmini, en son OpenDAO haberleri ve 2022-2025 yılları için OpenDAO tahminleri hakkında her şeyi okuyabilirsiniz. Ayrıca hangi kripto borsalarından OpenDAO alabileceğinizi ve bunun nasıl çalıştığını da anlatıyoruz.

OpenDAO'yu doğrudan satın almak ister misiniz? Ardından dünyanın en büyük borsası Binance'e gidebilirsiniz . Binance, birçok kripto para birimini alıp satabileceğiniz oldukça pratik bir borsadır. Başka bir borsa OKEX. OKEX, çok sayıda seçeneğe sahip bir borsadır ve kripto tüccarları arasında da oldukça popülerdir. Döviz hesabınıza para yatırarak hemen kripto satın almaya başlayabilirsiniz. Bu çok kolaydır ve doğrudan yapılabilir. Daha büyük yatırımlar için hesabınızı doğrulamanız gerekir, ancak bu yalnızca belirli bir miktar için geçerlidir.

Şu anda OpenDAO, dünya çapındaki en büyük kripto para birimlerinden biri haline geliyor. Kısmen bir dizi büyük şirketle ortaklıklar ve OpenDAO'nun sosyal kabulü nedeniyle, OpenDAO'nun geleceği çok parlak görünüyor. Bu iki faktör, 2022 için OpenDAO fiyat tahmininin çok iyi olmasına da katkıda bulunuyor. Fiyat artıyor çünkü giderek daha fazla insan bu kripto para birimine yatırım yapıyor.

Birçok kripto para birimi uzmanı, OpenDAO fiyatının gelecekte keskin bir şekilde artacağına inanıyor. Bunun nedeni kısmen kripto piyasasının genel olarak yükselişte olması ve daha yaygın olarak bilinmesidir, hatta bununla ilgilenen hükümetler bile vardır. Ancak, kripto piyasasını oldukça değişken olarak adlandırabilirsiniz. Büyük fiyat artışları ve fiyat düşüşleri kısa sürede gerçekleşebilir.

Bu nedenle, herkesin OpenDAO'ya yatırım yapmadan önce en son OpenDAO haberlerini ve OpenDAO yol haritasını yakından takip etmesini öneriyoruz. Bu şekilde, ne bekleyeceğinizi ve en iyi hangi paralara yatırım yapabileceğinizi her zaman bileceksiniz.

Ancak OpenDAO'nun arkasındaki ekibin hala gelecek için büyük planları olduğu ve OpenDAO'nun kesinlikle gelecekte hesaba katılması gereken bir para birimi olduğu açık. OpenDAO fiyatının geçmişine bakıp kısaca analiz ettiğinizde, 2022-2025 yılları arasında OpenDAO'nun %100 - 200 oranında artması kesinlikle çılgın bir düşünce değil. Bu nedenle, bu kriptonun gelecekte çok yükseldiğini görmek gerçekçi olmayan bir tahmin değil.

SOS Coin Geleceği

SOS coin geleceği: 2022'de kripto varlıklarının büyümesi yavaş olabilir. SOS Coin fiyat tahminimize göre 2022 yılında SOS Coin'in maksimum işlem fiyatı 0,000001382 dolar civarında olabilir. Piyasa beklentilerimize göre giderse ortalama fiyat veya SOS Coin 0,00000962 civarında olabilir ve minimum fiyat seviyesi 0,00000962'ye kadar çıkabilir. 2022 için 1,83$. Fiyat analizimize göre, piyasa 2022'de iyi bir boğa koşusu görürse OpenDAO'nun fiyatı tekrar 0.00000717$'ı geçebilir.

OpenDAO Coin'i uzun süre elinde tutacaksanız büyük bir potansiyele sahiptir. SOS Coin fiyat tahminimize göre, SOS Coin 2023 yılına kadar maksimum 0,00002713$ fiyat seviyesine ulaşabilir. Ancak SOS Coin'in ortalama fiyatı 0,00001889$ civarında olabilir. Ve herhangi bir düşüş eğilimi varsa, SOS Coin jetonunun minimum fiyatı 0.00001572 $'a kadar düşebilir. Bir sonraki boğa rallisinde SOS Coin fiyatları, SOS Coin fiyat tahminimizden daha fazla artabilir.

SOS Coin fiyat tahminimize göre, SOS Coin fiyatları bu yıl yeni bir ATH seviyesine ulaşabilir. 2025 yılına kadar, piyasa eğilimine bağlı olarak ortalama 0,00009283 ABD doları fiyat bekleyebiliriz. 2025 yılında SOS Coin için maksimum fiyat tahminimiz 0,001245 ABD dolarıdır. Minimum fiyat seviyesi ise 0,00007259 ABD doları civarında olabilir. Piyasa yükselişe geçerse, SOS Coin, 2025'teki SOS Coin fiyat tahminimizin üzerinde artış gösterebilir.

Kripto piyasasının 2030'da yeni bir çağa girmek üzere olduğuna dair işaretler var. Gerçek proje bazlı dijital varlıklar piyasayı geçebilir. 2030 yılı ortalama 0,004278 $ fiyatla sona erebilirken, SOS Coin'in minimum fiyat değeri 0,003761 $ civarında olabilir. SOS Coin ile birlikte, birçok kripto bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir. Maksimum fiyatın 0,005336$ civarında işlem görmesi bekleniyor. 2030'da herhangi bir boğa rallisi olursa SOS Coin fiyatları fırlayabilir ve fiyat tahminimizi aşabilir.

SOS Coin Grafik

Aşağıdaki SOS coin grafik aracı ile SOS coin grafik verilerine ve anlık olarak fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

SOS Coin Hangi Borsada?

Peki SOS coin hangi borsa da? OpenDAO'yu nereden satın alacağınızı bilmek istiyorsanız, OpenDAO ticareti için en iyi kripto para borsaları şu anda OKX , Bybit , FTX , BingX ve Bitget'tir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri