Safemars Coin Nedir? Safemars Coin Yorum ve Geleceği

Safemars Coin Nedir? Safemars Coin Yorum ve Geleceği

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 18 Mart 2022

Safemars Coin Nedir? Safemars Coin Yorum, Hangi Borsadan Nasıl Alınır? Safemars Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

SafeMars coin, internette viral hale gelen en son kripto para birimlerinden biridir.

SafeMars, yakın zamanda piyasaya sürülen en yeni kripto para birimlerinden biridir.

Bu kripto, son zamanlarda fiyatlarında büyük bir artış gören çok benzer bir kripto para birimi olan SafeMoon'un başarısından sonra çevrimiçi olarak çok dikkat çekiyor.

SafeMars coin nedir diye baktığımızda, resmi web sitesine göre kendi kendini yöneten bir likidite ve getiri oluşturma prosedürü veya protokolüdür.

Tüm kullanıcı işlemlerine %4 vergi uygulanır. Bunun %2'si derhal SAFEMARS sahiplerine dağıtılır. Temel olarak, SafeMars kriptosu, kullanıcılarını kriptolarını elinde tuttukları için ödüllendirir ve bu da piyasada talep yaratmaya yardımcı olur.

Kalan %2, likidite havuzuna geri eklenir. Bununla birlikte, özellikle nispeten daha yeni kripto para birimleri söz konusu olduğunda, kripto piyasası oldukça değişken olduğu için SafeMars gibi yeni kripto para birimlerine yatırım yapmanın tehlikeli olabileceğini kanıtlayabileceğine dikkat edilmelidir. Şimdi biraz daha detaylı şekilde Safemars coin nedir gelin bakalım!

Safemars Coin Nedir

Safemars coin nedir: SafeMars, kendisini otonom bir getiri ve likidite üretme protokolü olarak konumlandıran Binance Akıllı Zincir blok zincirinde oluşturulmuş bir altcoindir. Sahipleri ödüllendirmeye ve likiditeyi artırmaya yönelik her işlem için bir ücret alınır.

SafeMars 13 Mart 2021'de piyasaya sürüldü. Proje, The Martian takma adı altında anonim bir geliştirici tarafından kuruldu. Proje ekibi 3 geliştirici ve 5 pazarlamacıdan oluşmaktadır. Bunlardan sadece CEO Kenneth Churchill ve Topluluk İrtibatı Brian Dooley biliniyor. Takımın geri kalanı isimsiz kalmayı tercih ediyor.

Projenin lansmanından sonra, verilen tokenlerin %53,5'i yakıldı, tokenlerin %40,5'i satış öncesi tedarike tahsis edildi ve %6'sı SafeMars ekibinin cüzdanına gitti.

SafeMoon'dan yalnızca birkaç gün sonra piyasaya sürülen SafeMars'ın da pek farkı yok. Uzun süre tutulmasını teşvik edecek şekilde tasarlanmış bir kripto para birimidir. SafeMars akıllı sözleşmesi , her işlem için %4 ücret alır. Alınan ücret aşağıdaki gibi dağıtılır:

  • %2, token sahipleri arasında ödül olarak dağıtılır. Bu, tokenin sahiplerini çekmesi gereken ana özelliklerinden biridir.
  • %1, jetonun likiditesini sürekli olarak artırmak için likidite havuzunda otomatik olarak kilitlenir.
  • %1, sahipleri için ödüllere gidiyor.

Proje yol haritası, bir staking dApp oluşturma planlarının yanı sıra NFT'yi stake etme ve madenciliği yapma yeteneğini de özetliyor. Bu planların uygulanması 2021'in üçüncü çeyreği gibi erken bir tarihte açıklanmış olmasına rağmen, Şubat 2022'nin sonu itibariyle uygulanmasına dair hiçbir şey bilinmiyor.

Safemars Coin Nedir?
Safemars Coin Nedir?

Safe Mars Coin Yorum

Safemars coin yorum: Tokenin kripto pazarında piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra fiyatı düştü ve tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı. Ardından fiyat keskin bir şekilde yükseldi ve 5 Nisan 2021'de 0.0000001061$'lık yerel zirveye ulaştı. Düzeltmeyi daha da etkileyici bir büyüme izledi ve fiyat 20 Nisan'da 0.000001068$'lık yeni bir zirveye ulaştı. Başka bir derin düzeltmeden sonra fiyat tekrar yükseldi ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bunu takiben, fiyat çöktü. Alıcılar, Ağustos ayının başında ve Ekim ayında düşüş eğilimini iki kez değiştirmeye çalışmasına rağmen, önceki iki zirvenin yanına bile yaklaşamadılar ve bu girişimlerin her birinin ardından fiyat daha da düştü.

Safemars, artık çok umut verici bir kripto olma statüsü ile kripto para dünyasında yaygın olarak biliniyor. Safemars, kriptonun arkasında çok fazla uzmanlığa sahip güçlü bir ekibe sahip ciddi bir projedir.

Birçok kripto para birimi uzmanı, Safemars fiyatının gelecekte keskin bir şekilde yükseleceğine inanıyor. Bunun nedeni kısmen kripto piyasasının genel olarak yükselişte olması ve daha yaygın olarak bilinmesidir, hatta bununla ilgilenen hükümetler bile vardır. Ancak, kripto piyasasını oldukça değişken olarak adlandırabilirsiniz. Büyük fiyat artışları ve fiyat düşüşleri kısa sürede gerçekleşebilir.
Bu nedenle herkesin Safemars'a yatırım yapmadan önce en son Safemars haberlerini ve Safemars yol haritasını yakından takip etmesini öneriyoruz. Bu şekilde, ne bekleyeceğinizi ve en iyi hangi paralara yatırım yapabileceğinizi her zaman bileceksiniz.

Ancak Safemars'ın arkasındaki ekibin hala gelecek için büyük planları olduğu ve Safemars'ın kesinlikle gelecekte hesaba katılması gereken bir para birimi olduğu açık. Safemars fiyatının geçmişine bakıp kısaca analiz ettiğinizde, 2022-2025 yılları arasında Safemars'ın %100 - 200 oranında artması kesinlikle çılgın bir düşünce değil. Bu nedenle, bu kriptonun gelecekte çok yükseldiğini görmek gerçekçi olmayan bir tahmin değil.

Safemars Neden Yükseliyor?

Safemars'ın neden yükseldiğini öğrenmek için, en son Safemars gelişmelerinin neler olduğunu öğrenmek için en son Safemars haberlerini incelemeniz gerekecek. Örneğin, Safemars, Safemars'a daha fazla kabul sağlayan yeni bir ortaklığa girdi mi? O zaman Safemars fiyatı olumlu bir artış yaşayabilir.

Örneğin, belirli büyük şirketlerin veya tanınmış kişilerin bir kripto para birimine yatırım yaptığını ve bunun genellikle fiyat üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu da görüyorsunuz.

Bu nedenle, en son Safemars haberlerini takip etmek başarılı yatırım için çok önemlidir. Bu nedenle herkesin günlük haberlerin paylaşıldığı belirli kripto web sitelerine göz kulak olmasını tavsiye ediyoruz. Ayrıca yatırım yapmak istediğiniz kriptoyu tanıyacak ve fiyatın neden yükselip alçaldığını daha iyi anlayacaksınız. Bu tür web sitelerine örnek olarak Github veya Reddit verilebilir.

SafeMars Teknik Analizi

SAFEMARS'ın fiyatı şu anda yatay hareket ediyor, işlem hacimleri bu tokenin standartlarına göre bile çok düşük. Hareketli ortalamalar ve MACD, zayıf düşüş eğilimini gösteriyor.

Bunu söyledikten sonra, bu kadar düşük bir piyasa değerine sahip altcoinlerin piyasa manipülasyonuna oldukça açık olduğunu ve teknik analizlerinin çok güvenilmez olduğunu belirtmek gerekir.

Safemars Coin Geleceği

Safemars coin geleceği: Piyasa değeri bu kadar düşük olan kripto, pek çok popüler tahmin hizmetinin dikkatini çekmedi. Tokena dikkat eden az sayıda kişinin tahminlerini sizler için derledik.

Wallet Investor, SAFEMARS'ı kötü bir yatırım olarak görüyor. Onların hesaplamalarına göre tokenin fiyatı düşecek ve 2022 sonunda 0,00000000005, 2023 sonunda 0,00000000004 ve 2025 sonunda 0,0000000002 olacak.

Aksine DigitalCoinPrice, tokenin fiyatının artmasını bekliyor. Fiyatın 2022'nin sonunda 0,0000000396 dolara, 2023'ün sonunda 0,0000000433 dolara, 2025'in sonunda 0,0000000513 dolara ve 2030'un sonunda 0,00000001300 dolara ulaşacağına inanıyorlar.

CryptoPredictions, DigitalCoinPrice ile fiyatın artacağı konusunda hemfikir. Ancak hesaplarına göre fiyat artışı daha hızlı olacaktır. Böylece, jeton 2022 sonunda 0.0000000832 $, 2023 sonunda 0.0000001069 $ ve 2025 sonunda 0.0000001324 $ değerinde olacak.

SafeMars Kripto Para Birimi Hedef Fiyatı:

Uzman yatırımcılara göre, dijital paralar için analiz tekniği ile gelecekteki en iyi değeri arıyorsanız, SafeMars da seçiminiz için en üstte duruyor. Bununla birlikte, bazı yüksek değerli getirileri olan etkili para birimleri arıyorsunuz.

Bu nedenle, dijital para birimine yatırım yaptıktan sonra biraz kar elde etmeniz için SafeMars daha iyi bir seçenek olacaktır.

Bugün itibariyle SafeMars'ın fiyatı 0,00001 ABD dolarına eşittir. Para biriminin fiyatı hafifçe artarken ve kalıcı olurken, 0,00003 ABD dolarına ulaşılması beklenebilir.

Safemars Coin Grafik

Safemars 18/03/2022 fiyatı $2.69e-8 USD, 24 saatlik işlem hacmi $64.341,89 USD. SAFEMARS / USD fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Safemars son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #4483, piyasa değeri mevcut değil.

Aşağıdaki grafik üzerinden Safemars coin grafik verilerine ulaşabilirsiniz.

Safemars Coin Hangi Borsada

Gate.io, WhiteBIT, PancakeSwap ve JulSwap şu anda SafeMars coin almak için en büyük kripto para borsalardır.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri