Safemoon Coin Nedir, Yorum, Haberleri, Geleceği, Safemoon Coin Kaç TL?

Safemoon Coin Nedir, Yorum, Haberleri, Geleceği, Safemoon Coin Kaç TL?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 28 Kasım 2021

Safemoon Coin Nedir? Yorum ve Haberleri. Safemoon Coin Geleceği ve Kaç TL?

Sosyal medya topluluklarında en büyük desteklerden birine sahip olan Safemoon, beraberinde Safemoon coin nedir sorusu, en çok araştırılan konulardan biri. Merak ettiğiniz tüm sorulara bu yazımızda cevap vermeye çalışacağız.

öyle görünüyor ki en çok aranan kripto paralardan biri olan Safemoon, büyük bir topluluk desteğine sahip. Ancak gene de başlamadan önce bizim tahminimize göre kullanıcıları uzun süre HODL yapmaya zorlamak için satın almak ve satmak için %10 kesinti uyguladığını vurgulamak gerekir.

Bu her halükârda yaratıcılarına ekonomik bir avantaj sağlıyor.

Dolayısıyla yüklü alım ve satım yapmadan önce %20'lik kaybınızın olacağını düşünmelisiniz. Bu yüzden birçok uzman tarafından çoktan kırmızı kart gördüğünü de belirterek Safemoon Coin nedir sorusuna dönebiliriz.

SafeMoon Coin Nedir?

Safemoon, bir BEP-20 coin'i olarak 8 Mart 2021 tarihinde merkezi finans ekosistemi (kısaca CeFi'dir ve DeFi'ye rakip olarak gösterilir) üzerinde inşa edilmiştir. Resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre:

Yansıma: Token sahiplerine yapılan ödeme

Likidite: Pancake Swap, Uniswap, Sushi Swap ve Serum gibi çeşitli likidite havuzlarında yapılan işlemlerden alınan ücret

Yakma: Yapılan her işlemden sonra mevcut token adedinin %10'unu yakma

Şeklinde üç farklı katmandan oluşur.

Yansıma ödüllerinin %5'i likidite havuzlarına gider ve bunların yarısı BNB'ye dönüştürülür. Uzun vadeli Stake veya HODL yapmayı amaçlayanlar için bu yakım işlemlerinin epey kâr getirebileceğini söyleyebiliriz. Kısa vadeli yatırımcılar için ise iki kere düşünülmesi gerekir.

Geliştirici ekip arasında yer alan John Karony, CTO, Thomas Smith ve Trevor Church daha önce ortak bir oyun geliştirme projesinde yer almışlar. Ekibin geri kalanının web geliştirme, oyun geliştirme veya genel yönetim alanlarında farklı derecelerde deneyime sahip olduğu görülüyor.

SafeMoon Coin Yorum

Bugün ne kadar büyük bir çevre tarafından desteklense de Safemoon coin yorumları için riskli bir kazanç kaynağı olduğunu açık bir şekilde ifade edebiliriz. öncelikle arkasındaki Binance gücü ile ortaya çıkmış bir pump olduğu inkâr edilemez. Gene de yatırım yapmadan önce ne kadar risk alabileceğinizi göz önünde bulundurarak satın alma gerçekleştirebilirsiniz. Bugünkü başarısının arkasındaki topluluğa ve geliştirici ekibe bağlı olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Yatırımcıların SafeMoon coin yatırımı yaparken Binance Smart Chain'in merkezi ve Binance kontrolünde olduğunu hesaba katması gerekebilir. Yani çoğu blockchain projesinden farklı olarak bağımsız değildir. Şuan ki yükselişlerine gelecek olursak, tamamen spekülasyona bağlı, henüz yeni ve kendini kanıtlamadığını da vurgulamak gerekir. Fakat Bitcoin dominansı altında yükselişe devam eden diğer tüm altcoinlerle beraber yükselişinin devam edeceği spekülasyonların etkisine bağlıdır denilebilir. Safemoon coin yorum hakkında yazacaklarımız şimdilik bu kadar.

SafeMoon Coin Geleceği

SafeMoon Coin geleceği hakkında doğrudan ve kesin konuşmak zor olacaktır. Ancak projenin henüz yeni olmasına rağmen sahip olduğu başarı, arkasındaki Binance gücü ve geliştirici ekibin yeni projeleri gibi birçok faktör, ileride varlığını devam ettirecek gibi görünüyor.

SafeMoon, HODL yapanları ödüllendirmeyi amaçlıyor. Dolayısıyla uzun vadeli yatırımcılar için kayda değer bir özellik olarak öne çıkıyor. Ekim ayı ile birlikte Nisan ve Mayıs aylarındaki seviyelerinin altında ancak gelişicilerin App Store'da Beta sürümü ile Apple kullanıcılarına cüzdan sağlaması gibi çeşitli faktörler ufak hareketlenmeleri beraberinde getirmişti. Gene de orta vadede dahi sıfır atmasını beklemek fazla iyimser olabilir.

digitalcoinprice web sitesinin analizlerine göre SafeMoon coin için 2022 yılı itibarile fiyat tahminleri aşağıda yer almakta.

2022
$0.00000177045 USD
2023
$0.00000205990 USD
2024
$0.00000220943 USD
2025
$0.00000274147 USD
2026
$0.00000248321 USD
2027
$0.00000352008 USD
2028
$0.00000444217 USD
2029
$0.00000546371 USD

SafeMoon Coin Grafik

Safemoon Kaç TL, ve grafik verilerine aşağıdan erişebilirsiniz.

SafeMoon Coin Haberleri

Güncel SafeMoon coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz.

SafeMoon Coin Hangi Borsada?

SafeMoon coin ile şu anda işlem yapılan borsalar :

  • PancakeSwap (V2),
  • Decoin,
  • PancakeSwap,
  • Gate.io,
  • BitMart,
  • ZBG,
  • BiKi,
  • LBank,
  • Hoo,
  • Hotbit,
  • MEXC,
  • Bitbns,
  • Bitrue

olarak listeleyebiliriz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri