Rose Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç USD?

Rose Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç USD?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 27 Şubat 2022

Rose Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Rose Coin Kaç TL? Detaylı Oasis Network Coin Analizi | Dövizmix

Bu yazımızın konusu rose coin yorumları ve rose coin geleceği olacak. Öncelikle Rose coin nedir ile başlayalım. Gizliliğe odaklı ölçeklenebilir blok zinciri olan Oasis Network Coin, güvenlik özellikleri ve kullanıcıların verilerini kontrol ve stake etme ödülleri kazandıran dijital varlık türüdür.

Dünyanın gizlilikle çalışabilme özelliğine sahip ölçeklenebilir ilk blok zinciri olma özelliğine sahip olan Rose coin nedir ve nasıl alınır?

Güvenlik kodları gibi gizli bilgi işlem teknolojisinden yararlanan Oasis Network, uygulamaların kilitlerini açmaya yarar. DeFi için ölçeklenebilir olması, yeni pazarlar açmasına izin verir. Tasarımının ölçeklenebilir olması, DeFi işlemleri için yüksek hızlı ve verimli işlem yapılabilmesine olanak tanır. Ayrıca verileri şifreleyebilir ve yeni proje ekosistemi sağlayabilir.

Rose Coin Nedir?

Rose coin nedir: Rose Coin blokchain altyapısı daha iyi ölçeklenebilirlik, esnek konsensüs katmanı ve ParaTime katmanı bileşenlerinden meydana gelir. ParaTimes, birden fazla işlemi aynı anda yapmaya izin verir ve karmaşık işlemleri daha basit hale getirebilir.

ParaTime Katmanı, herkesin kendi ParaTime'ını geliştirmesine ve oluşturmasına olanak tanıyan tamamen merkezi olmayan bir katmandır. Ağın farklılaşma algılama yetenekleri Oasis'i parçalama ve parachain'den daha verimli hale getirir: Aynı güvenlik seviyesi için daha küçük bir kopyalama faktörü gerektirir.Gizli bilgi işlem teknolojisi için kapsamlı destek ağı: Oasis Eth / WASI Runtime, verileri işlenirken gizli tutmak için güvenli bölgeleri kullanan gizli ParaTime'ın açık kaynaklı bir örneğidir.

Rose Coin ise, Oasis ağında, işlem ücretleri stake etmek ve yetkilendirme için kullanılan kripto paradır. Yani Ethereum'daki Ether neyse, o işleme sahiptir. Kısacası yerel belirteci diyebiliriz. ICO sırasında dolaşımdaki arz yaklaşık 1.5 milyar olacak ve toplam sınır 10 milyar olarak sabitlenmiştir. Stake etmek için 2.3 milyar token ağı zaman içinde güven altında tutmak ve delagatörlere otomatik olarak ödenir.

Oasis Network için yeni nesil blok zinciri şeklinde tanımlamalar yapılır. Bunu öne çıkan hızlı teknolojisi ve işlem kapasitesine bağlayabiliriz. Sahip olduğu üstün teknoloji ile dünyanın en büyük kripto para platformu olan Binance'in de ilgisini çekmeyi başarmış ve iki platform sanal saldırılara karşı güçlerini CryptoFace ile birleştirmiştir.

Sonuç itibariyle Oasis Network Coin özellikleri, gizlilikle etkinleştirilmiş, ölçeklenebilir bir blok zinciri ağıdır. Merkezi olmayan finans ağı (DeFi) güçlendirmeyi hedeflemiş, kitlesel bir pazara erişim imkânıyla dikkat çekiyor. Ek olarak, Oasis, kullanıcıların verilerinin kontrolünü ele geçirmelerine ve stake ettikleri için ödüller kazanmalarına olanak tanıyan Tokenized Data adlı yeni bir dijital varlık türüne izin verir. ölçeklenebilir DeFi oluşturabilmesi, verilerin tokenlama ve para kazandırma özelliği ve ParaTime isimli ölçeklendirme mimarisi ile tacirleri heveslendiren bir dizi özelliğe sahiptir.

Oasis Network Coin (ROSE) nasıl alınır? ROSE için en makul teklifler, Binance borsasında listelenmektedir. Tüm kripto para birimleri yatırımlarında olduğu gibi Oasis Network için de en çok tercih edilen platform Binance'dir. Rose coin nedir ne işe yarar sorusuna yanıt verdikten sonra gelin daha detaylı incelemeye devam edelim.

Rose Coin Yorum

Rose coin yorum: Önemli bir konu da rose coin yorumları ne diyor? Sahip olduğu ParaTime mimarisi sayesinde dikkatli üzerine çekmeyi başarabilen Oasis Network, güvenli ve özel paylaşımı ve kontrolü sağlayan, merkezi olmayan bir blok zinciri ağıdır. ROSE belirteci, Oasis ekosisteminde kullanılır ve konsensüs yanı sıra, ağda işlem ücreti olarak da kullanılır. Mutabakat katmanı ve ParaTime katmanı, blok zincirinin altyapısındaki iki ana bileşen olan Rose coin yorum ve analizleri ne diyor?

Proof of Work adı verilen fikir birliği algoritması ve paralel zamanlı çalışma sağlayan güvenilir yürütme ortakları ile işlevselliklere sahip Oasis Network, çoğu kripto paradan çok daha fazla özelliktedir. Hizmet olarak kullanıcı gizliliği, sorgu ve veri kontrol, veri işbirliği gibi özelliklere sahip olan ROSE, 45 milyonluk bir ICO sağlamıştı.

çeşitli finans kaynaklarında yer alan detaylı analizlerde, hisse senetlerinin güçlü bir sinyal oluşturup oluşturmayacağı konusunda farklı fikirler hâkim. Bunun en büyük sebeplerinden biri, dahili oluşturulmuş haber metotlarının belirsizliği. öte yandan fiyat analizinin değişik ve esnek fikirler piyasada yer almakta. Oasis'in sahip olduğu işletim sistemi özelliklerinin çoğu, resmî web sitesinden alınan bilgilerden oluşur. Yani kanıtlamaya açık birçok özelliği mevcut. Bütün bunlar onun bir balon olduğu manasına gelmez fakat piyasaların her zaman tetikte ve şüpheci olduğu da bir gerçek.

Bu spekülatif yaklaşım, özellikle piyasaların yatırımcı korkusu ve açgözlülüğü gibi duygular tarafından yönlendirildiği fikrine dayanmaktadır. öte yandan potansiyel yatırımcıların dikkatini çekmediği de bir gerçek. Şu an için piyasalardaki mevcut değerinin satın alım için çok uygun olduğunu vurgulamakta da fayda var.

Rose Coin Geleceği

Peki Rose coin geleceği nasıl olacak? Canlı Oasis Network fiyatı bugün 0.2613 USD ve 24 saatlik işlem hacmi 95,131,309 USD'dir. Oasis Network, son 24 saatte% 14.59% azaldı. Mevcut CoinMarketCap sıralaması, 241.449.273 USD canlı piyasa değeri ile 139. sırada. 1.500.000.000 ROSE coin dolaşım arzına ve maks. 10.000.000.000 ROSE coin arzı bulunmakta.

Oasis'in gelecek için tahminlerine çok şüpheci yaklaşmakla birlikte, gelecekteki en düşük fiyatının 0.21 dolaylarında olacağı söylenebilir. Yapılan teknik analizler, ROSE Coin'in cüzzi miktarlarda değerlenebileceğini göstermekte. İyimser olan tahminler, 2021 yılına kadar fiyatının 0.5 dolara yaklaşacağının sürpriz olmayacağını gösteriyor.

Oasis Network Coin için gelecek yılın fiyat tahminlerinde yükseleceğini söylemek garanti sayılır. özellikle sahip olduğu işlemci mimarisini kanıtladıktan ve diğer kullanıcıların da ilgisini çekebildikten sonra fiyatının yükselme potansiyeline sahip olduğu kesin denilebilir. 2025 yılına kadar yaklaşık değeri 1 dolara kadar çıkabilir. Sonuç itibariyle yüksek sıçramalar olmayacak fakat mevcut değerlerinin altına düşmesi de beklenmiyor.

Son olarak rose coin geleceği için digitalcoinprice web sitesi yıl bazında fiyat tahiminlerine bakalım.

YılMinimum fiyatOrtalama fiyatMaksimum Fiyat
20220,32 ABD doları0,33 ABD doları0,36 ABD doları
20230,34 ABD doları0,37 ABD doları0,40 ABD doları
20240,32 ABD doları0,40 ABD doları0,45 ABD doları
20250,45 ABD doları0,48 ABD doları0,54 dolar
20260,42 ABD doları0,45 ABD doları0,50 dolar
20270,50 dolar0,65 ABD doları0,72 ABD doları
20280,76 ABD doları0,85 ABD doları0,89 ABD doları
2029$1.02$1.06$1,11
2030$1,15$1.20$1,24
2031$1.281,40 dolar$1,47

Rose Coin Kaç Dolar

Aşağıdaki grafik ile Rose coin anlık fiyat bilgisine, kaç dolar olduğuna erişebilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri