Monero (XMR) Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorum.

Monero (XMR) Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorum.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Monero (XMR) coin nedir? Geleceği Ne Olacak?, XMR Coin Kaç TL, Grafik ve Yorumları ile bu yazıda.

Açık kaynaklı ve gizlilik odaklı bir dijital para birimi olarak, şeffaf olmayacak şekilde tasarlanmış bir blockchain üzerine inşa edildi.

Sistemde kimse, kimsenin bakiyelerini veya işlemlerini göremediği için Monero ile paranın ve gizliliğinin kontrolünün tamamen kullanıcıda olduğu belirtilmektedir.

Çember imza (ring signature), imzalayan kişiyi gizli tutan anonim bir dijital imzadır. Monero, çember imzalar ve saklı adresler kullanan, gizlilik odaklı bir para birimi olarak çalışmaktadır. Gizlenmiş adresler, her işlem sırasında tek kullanımlık olarak üretilen rastgele oluşturulmuş adreslerdir.

Monero Coin Nedir?

Xmr coin nedir:Bu sayede, bu tip adresler, ayrıca işlemin hedef adresini ve alıcının kimliğini gizlemeye yaramaktadır. Çember korumalı işlemler ayrıca işlemin tutarını da gizli tutar. Bu özellik Ocak 2017'de, Monero ağındaki tüm işlemler için zorunlu bir özellik olarak dahil edildi eklendi.

Monero, CryptoNote protokolünü temel almaktadır. Bitcoin'in aksine dinamik blok boyutları ve ücretlerle çalışır.

Monero madenciliği ancak, tek başına veya bir madencilik havuzuna katılarak yapabilirsiniz. Monero madenciliği, bir iş ispatı (PoW) algoritmasını temel almasına rağmen Bitcoin gibi bazı iş ispatı kripto para birimlerinin aksine, uygulamaya özel entegre devrelere (ASICs) ihtiyaç duymuyor. Monero madencilik algoritması özellikle küçük” düğümleri desteklediği için Monero madenciliği, her CPU veya GPU'da, Windows, Mac, Linux ve Android cihazlarda yapılabiliyor.

Popüler bir Monero madencisi olan Coinhive, Mart 2019'da kapandı. Web site, reklamlara alternatif olarak bir Monero madencilik komut dosyası oluşturarak çalışıyordu.

Web sitesi, Monero üretmek için ziyaretçilerinin CPU'sunu kullanıyordu. Site, bu sayede reklam geliri yerine üretilen Monero'nun bir kısmını komisyon olarak alıyordu.

Moner üst düzey anonimlik ve gizlilik sunan bir kripto para birimi olarak kullanılıyor.

Monero popüler tüm kripto para borsalarından, alıp satılmaktadır.XMR coin satın almak için güncel borsalar listesi:

  • Binance
  • Huobi Global
  • Kraken
  • Gate.io
  • Poloniex
  • KuCoin
  • Bitfinex
  • OKEx
  • Bithumb Global
  • BigONE
  • CoinEx

Monero Coin Geleceği

Monero (XMR) 2022 yılı fiyatı için, Digital Coin Price web sitesi tarafından yapılan tahmine göre, 2022 $447.06 USD, 2023 $546.28 USD, 2024 $657.97 USD, 2025 $784.58 USD, 2026 $916.65 USD, 2027 $1,073.33 USD, 2028 $1,133.67 USD olacağı yönünde.

Xmr Coin Yorum

Gizlilik özellikleriyle ilgilenenler yatırımcıar için Monero Coin, oldukça iyi bir yatırım aracı olarak görülmekte. Monero (XMR), geçtiğimiz geçtiğimiz Eylül ayında 235 dolar direnç seviyesini kırması ile yükseliş potansiyel gösteriyor. Yazımız yazıldığı an itibari ile 260 USD seviyelerinde. Monero (XMR) fiyatının 235 dolar seviyesinin üstünde kalması ile yatırımcılar, daha fazla ilgi gösterecekler gibi görünüyor.

Monero Kaç TL

Monero bugünkü fiyatı $261 USD, 24 saatlik işlem hacmi $150,830,000 USD. Monero son 24 saatte -2.08% düştü.

Monero XMR Coin grafik verileri ve kullanıcı yorumları için Monero Grafik sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere xmr coin geleceği, xmr coin yorumları ve xmr coin nedir hakkında bilgiler vermeye çalıştık.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri