High Coin Nedir? High Coin Yorum, High Coin Geleceği Analizi

High Coin Nedir? High Coin Yorum, High Coin Geleceği Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 18 Mart 2022

High Coin Nedir? High Coin Yorum, Hangi Borsadan Alınır? Highstreet Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

Highstreet, gerçek hayatın ve sanalın farklı kavramlar olmadığına inanıyor. Onlar hayatımızın eşit parçalarıdır.

Bu hibrit yaşamda Highstreet, ürünlerin nasıl tüketilmesi gerektiğini ve pazarların bu ürünleri nasıl satması gerektiğini yeniden tanımlamayı hedefliyor.

Pekala, madeni paraları tutmanın bazı riskleri var çünkü yatırımcılar madeni paraların önümüzdeki birkaç yıl içinde düşürüleceğine inanıyorlar.

Ancak piyasaya bu şekilde yatırım yaparak biraz para kazanmak istiyorsanız piyasadan da bazı riskler almanız gerekecek.

Şu anda uzmanlar, önümüzdeki birkaç yıl içinde artan piyasanın başka bir madeni parasını buldular, ancak tüccarın daha fazla kar elde etmek için madeni parayı elinde tutması gerekecek.

Coinin adı Highstreet (HIGH) ve piyasanın mevcut durumunu analiz ettikten sonra uzmanların neden bu coini piyasanın en trend olan coine eklediğini de anlayabiliriz. Şimdi madalyonun okuyucularla paylaşılması da önemli olan bazı bilgilerine geçelim.

High Coin Nedir

High coin nedir diye baktığımızda, markalar için bir MMORPG dünyasında sorunsuz bir şekilde varlık gösterebilecekleri Shopify for Gaming deneyimi yaratır. Oyuncular için Maplestory'den World of Warcraft'a kadar tüm çocukluk favorilerimiz gibi oynuyor, ancak oyun içi öğelerin ve vitrinlerin her birinin gerçek bir markanın gerçek bir ürünü olması dışında.

Mevcut E-ticaret sistemlerine doğrudan entegrasyon ile oyuncular, oyunda kullanmak için fiziksel ürünler satın alırlar, aynı zamanda öğeleri gerçek hayatta kullanma seçeneğine de sahiptirler.

Highstreet, 2015 yılında kurulan bilgisayar vizyonu tabanlı bir VR perakende şirketi olan LumiereVR'den oluşturuldu. Ekip, yıllar içinde Hershey's Chocolate gibi markalardan Victoria Secrets'a, L gibi daha büyük gruplara kadar çeşitli ev isimleri tarafından oluşturulan bileşenleri bir araya getirerek ticarete dayalı bir metaverse inşa etti. 'Oreal'den Madison Square Garden'a da.

Halihazırda HTC, Palmdrive Capital, geleneksel taraftan Cherubic Ventures, Mechanism, Jump Trading ve kriptodan NGC dahil olmak üzere harika bir yatırımcı listesine sahibiz. En son yatırım turumuz, üst düzey markaların ve borsaların bir kombinasyonu tarafından yönetiliyor ve bu da metaverizimizde yerel olarak oyunlar arasında birlikte çalışabilirlik oluşturmamıza olanak tanıyor.

Hibrit Ürünler

Zaten hayatımızı yarı çevrimiçi yarı gerçek hayatta yaşıyoruz. Pazarımızdaki ürünler hem fiziksel hem de sanal biçimde var olacak şekilde hazırlanmıştır ve her zaman doğrudan markalardan gelir.

Anında Likidite

Asla alıcıları ve satıcıları beklemeyin. StreetSmart™ Bonding Eğrilerimiz, pazar yerimizin 7/24 dinamik bir adil piyasa değerinde ürün tokenlerini doğrudan alıp satmasını sağlar.

Garantili Orijinallik

Ürün jetonları, sevdiğiniz markalar ve içerik oluşturucularla doğrudan bağlantılıdır. Highstreet'te kullanılan ürünler her zaman doğrudan kaynaktan gelir. Fırından taze çıktı.

Cadde Simgesi

  • Token Ticker: $HIGH
  • Launchpad Sale Hard Cap: 1.000.000 USD (birden çok havuza bölünmüş)
  • Standart havuz: 500.000 USD
  • Sınırsız havuz: 500.000 USD
  • Toplam Token Arzı: 100.000.000
  • 1. Gün Dönen Piyasa Değeri: TBC
  • Impossible Launchpad'e Ayrılan Jetonlar: 1.000.000$ YÜKSEK (Toplam Token Arzının %1'i)
  • Halka Açık Satış Simgesi Fiyatı: 1$ YÜKSEK = 1,00 BUSD
  • Liste Fiyatı: 1.00 USD (BUSD)
  • Token Satış Formatı: Stake Aboneliği
  • Sektör: İmkansız Finans NFT Track
  • KYC gereklilikleri: ABD, Çin Halk Cumhuriyeti ve BM tarafından onaylanmış ülkeler gibi ülke veya bölgelerden ikamet edenler, katılımdan hariç tutulur.

Cadde Yol Haritası

  • 10% - Fomo Ducks Vault Rush, YÜKSEK $ Kuponlar kapmak için hazır!
  • 20% - Highstreet Market Açılıyor ve Düşüyor 0 Açıklanmadı, Fiş sahipleri Fomo'nun Kirli Küçük Sırrı'nın bir parçasına sahip olmak veya pay sahibi olmak için ilk paraları alıyor.40% - Portal Posterleri Ördek Sahiplerine sunuldu, hem Ördek + Poster sahiplerine duyurulacak özel bonuslar.
  • 60% - Duck Squad Privilege, DSP Unveil, Highstreet World'de Duck Squad üyeleri için özel bir konum.
  • 80% - Forever Fomo Ducks Squad Metaverse Saha Gezisi, Duck Holders, Duck Avatarlarının yeni 3D versiyonlarını basabilir.
  • 90% - Highstreet Snap Shot Uygulaması Açıklandı, her yeni bölümle birlikte Duck Squad üyelerine avatarlarıyla oyuna dahil olma ve Highstreet World'ün nasıl gelişebileceği konusunda geri bildirim sağlama fırsatı geliyor.
  • 100% - Highstreet World, bir Parti ve bir AMA ile halka açılıyor, ilk önce onu deneyimlemek için ördeklerinizle giriş yapın!

High Coin Yorum

High coin yorum söz konusu olduğunda, 2022'de, diğer önemli blok zincir ağları arasında daha fazla benimseme ve ortaklıklarla, Highstreet'in fiyatı fırlayacak, maksimum ticaret fiyatı 2022'de 6.21 dolara ulaşabilir. Bu şekilde devam edersek fiyat aralıkları çok moda olacak. Her şey yolunda giderse, 2022 için ortalama fiyatın 5,39 ABD doları, maksimum fiyatın ise 6,21 ABD doları olmasını bekleyebiliriz.

Uzun vadeli Highstreet fiyat tahminleri için temel analiz esastır. Endüstri faydaları açısından, yerel jeton birkaç tane sunar. Dijital ekonominin özerkliği onu ideal kılıyor. DAPP'ler ve sabit paralar geliştikçe, ağ rekabetçi programlanabilir ödeme, lojistik ve depolama seçenekleri sunar. Bu fikre daha fazla yatırımcı çekilirse, HIGH'ın ortalama fiyatının 2023 yılına kadar yaklaşık 8,07$'a yükselmesi ihtimali var.

Kripto piyasasının yeni bir çağa girmek üzere olduğuna dair işaretler var. Highstreet fiyatı için uzun vadeli fiyat tahmininin artacağı kesin, çünkü para biriminin çok daha fazla dikkat çekeceğine dair hala iyimserlik var. 2024 yılı ortalama 11.84$ fiyat ve 11.44$ minimum fiyat değeri ile sona erebilir. Maksimum fiyatın 13.68$ civarında işlem görmesi bekleniyor.

Highstreet'in mevcut fiyat aralığı birçok tüccarın ilgisini çekebilir ve bu nedenle, aşağıdaki gereksinimler karşılanırsa, finansal kuruluşlarla önemli bir işbirliği ile HIGH 2025 yılına kadar 19.92$'a ulaşabilir. 2025 için ortalama 17.37$'lık bir fiyatla, ulaşmak için en son fiyat trendini geçebilir. yeni zirveler. Fiyat etiketi, kripto piyasası 2025 yolunda başka bir yükseliş eğilimi görebileceğinden değişebilir.

High Coin Geleceği

High coin geleceği için umutlu diyebiliriz ve bunu uzun vadede incelemek istiyoruz. Bu kripto birimine sorunsuz bir yaklaşım birçok web sitesinde ve forumda bulunabilir. Bu tahmin platformunun görüşüne göre, Highstreet çok uzun bir süre mevcut fiyatında sabit kalacak. 2026 yılına kadar, Highstreet'in maksimum 29,21 $ değerinde olması bekleniyor. Piyasa yükselişe geçerse minimum fiyat 25.04 dolara kadar çıkabilir.

Volatilite, kripto para piyasasını yönlendirir. Bugün, tahmin etmek ve mevcut fiyatları takip etmek kolay değil. Birçok kripto analisti bu konuda devreye giriyor. Belirtilen yıllar için fiyat tahminleri doğrudur. Kripto tüketicileri hala kripto yasakları ve yeni kısıtlamalar konusunda endişeli. Piyasa 2027'de iyi bir boğa koşusu görürse Highstreet fiyatı 42,72 doları geçebilir. Uzun vadeli yatırımcılar tarafından tutulması beklendiği için, 2027 için ortalama fiyatı 37,39 dolar civarında olacak.

2028 yılına kadar, Highstreet (HIGH) fiyatları bir önceki tüm zamanların en Highstreet seviyesine benzer bir seviyeye ulaşacak gibi görünüyor. 2028 yılına kadar, ortalama fiyatın 53,80$ olmasını bekleyebiliriz. Her şey yolunda giderse, Highstreet'in maksimum fiyatının 2028'de 62.45$'a kadar çıkabileceğini tahmin etmiştik. Tabii ki, piyasanın uzun bir boğa koşusunun ardından düşme ihtimali var ve kripto para piyasası için bu normal.

Ağ geliştiricileri ve topluluk yatırımcılarının çabaları nedeniyle Highstreet değeri artacaktır. Bu nedenle, 2029 yılı için hesaplanan fiyat boğadır. Analistlere göre, HIGH'ın 2029'un sonunda maksimum 91,37 $ fiyat seviyesine ulaşması bekleniyor. Öte yandan, Highstreet'in geleceğinin nihayetinde büyüyeceği konusunda oldukça iyimser. Bu nedenle, HIGH'ın tahmini ortalama fiyatının, piyasaya bağlı olarak 2029'da 75.48$ ile 78.17$ civarında olması bekleniyor. Aynı sloganda belirtildiği gibi, Highstreet'in maksimum fiyatı 2029 için 75.48 ila 91.37 dolar arasında değişiyor.

Highstreet daha iyi bir seçenek olarak görülecek ve devasa topluluk Highstreet ile fiyat yeni zirvelere ulaşacak. Özellikle piyasa her zamankinden daha fazla yükseliş veya düşüş eğilimindeyse, fiyat dalgalanmalarını tahmin etmek zordur. 2030 yılı için Highstreet'in fiyatı neredeyse 106,40$ olacak. Alabileceğimiz maksimum fiyat 133.12 $ 'dır. 2030 yılı sonunda Highstreet ortalama fiyat tahmini 110,30$ civarında olabilir. Kripto piyasası tarafından tanımlanan aralıkta büyük bir fiyat cirosu bekleniyor.

Highstreet büyük bir potansiyele sahiptir, belirli işbirlikleri ve yeniliklerle kullanıcı sayısını ve kabulü artırabilir. Piyasa Highstreet'e yatırım yapmaya odaklanırsa, fiyat çok daha yükselebilir. 2031 yılına kadar maksimum 182,90 $ değerine ulaşabilir. Piyasa düşerse Highstreet'in biraz dönmesi bekleniyor. 2031 yılı, minimum fiyat 159,01 dolar ve maksimum fiyat 182,90 dolar olmak üzere ortalama 163,42 dolar ile sona erebilir.

High Coin Grafik

Highstreet 18.03.2023'de 47.985.777$ piyasa değeri ile 3.90$'da duruyor ve en değerli madeni paralar listesinde 531. sırada yer alıyor. TechNewsLeader Fiyat Endeksi'ne göre HIGH'ın 24 saatlik hacmi 15.573.728 $'dır. Highstreet'in fiyat değeri son 24 saatte -%0.12 değişti. Son 7 gün içerisinde HIGH fiyatı %1.08 değişim göstermiştir. Highstreet'in mevcut dolaşım kaynağı, maksimum 100,00M Highstreet arz dışında 12.30M Highstreet'tir . Piyasa değeri açısından Highstreet şu anda Metaverse sektöründe 43. sırada.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri