Gate.io Para Yatırma Nasıl Yapılır? - Dövizmix

Gate.io Para Yatırma Nasıl Yapılır? - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Gate.io Para Yatırma Nasıl Yapılır? Gate.io ile para çekme ve yatırma işlemleri için kayıt işlemleri.

Gate.io programında para yatırmak için öncelikle üye olunması gerekmektedir. Üyelik için gate.io borsa adresine girerek bir kullanıcı adı, e - posta ve güçlü bir şifre konulması gerekmektedir. Ardından ekranda çıkan captcha kodunu girerek 'hesap oluştur' seçeneğine tıklayın.

Gate.io'dan gelen doğrulama maili ile hesabı aktifleştirdikten sonra hesap kaydını tamamlamak için kimlik doğrulamaları gerçekleştirilir.
Hesap ayarları bölümüne girin ve bu bölümden 'Para yatırma' seçeneğine tıklayın.

Ardından kripto para birimlerinin görünebildiği bir sayfa açılmaktadır. Burada USDT seçeneğine giderek 'yatır' butonuna basın. Açılan 'Chain' ekranından TRC - 20 ağını seçin. Bu ağ maliyeti en düşük olandır.

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra bir cüzdan kodu verilecek, bu kodu kopyalayın. USDT çekim kısmına geçin ve tekrar TRC-20'yi seçin. Adres kısmına kopyalanan cüzdan kodunu yapıştırın. Göndereceğiniz miktarı girin ve parayı gönderin. En geç 30 dakika içerisinde hesaba geçecektir. Gate io para yatırma nasıl yapılır isimli bu yazımızda ayrıca aşağıdaki konularada değiniyor olacağız.

Gate io nedir?

Gate.io, Çin’de kurulmuş olan ve 2013 yılından bu yana hizmet veren güçlü bir kripto para borsasıdır. Çin'de kurulmuş olmasına rağmen, merkezinin Çin’de olmayıp, ABD’nin Virginia eyaletinde merkezi faaliyet göstermekte. Gate Technology Incorporated tarafından yönetildiği söylemek yanlış olmayacaktır.

Hali hazırda Gate io borsasın da, günümüzde popüler olan kripto paralardan Bitcoin ve Ethereum da dahil olmak üzere yüzlerce kripto para alınıp satılmaktadır. Gelişmiş özellikler ile her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaktadır.

Gate.io Güvenilir Mi?

2013 yılından bu yana hizmet veren Gate.io sitesi dünyanın en güvenilir kripto para borsaları arasında yer almaktadır. Gate.io 2013'den beri hiçbir şekilde herhangi bir saldırı altında kalmayan bir sitedir. Sitenin günlük 6 milyon ziyaretçisi bulunmaktadır.

Bununla birlikte profesyonel ve güvenilir bir ekibi olması da insanların Gate.io sitesine güvenmesini sağlamıştır. Bünyesinde barının çok dilli iletişim ile her dilden insana ulaşabilmektedir.

Gate.io, güvenlik tarafında ise Crypto Exchange Ranks‘e (CER) göre, şu ana kadar ki en yüksek siber güvenlik puanına sahip olan borsalar içindeki sıralaması 6. olarak yer alıyor.

gate io üyelik

Gate io kimlik doğrulama

Ekranınızın sağ üst tarafında yer alan kısımda profilinizin üzerine gelip, buradan KYC ( ID Doğrulama ) işlemini seçiyorsunuz. Sol tarafta kimlik bilgileri doğrulama ve sağ tarafta da selfie işlemlerinin yer aldığı kısım yer almaktadır.

S: Kimlik doğrulama işlemi yapmadan para yatırıp, çekebilir miyim? C: Para yatırma işlemi yapabilirsiniz ama para çekme işlemlerini yapabilmek için kimlik onayına ihtiyaç var.

S: Hesabımı doğrulattım ama hala mevcut bir coinde çekim limiti düşük, ne yapabilirim? C: Destek üzerinden ulaşarak ilgili coinin maksimum çekim miktarının arttırılmasını isteyebilirsiniz.

S: Fotoğrafları herhangi bir format ve boyutta yükleyebilir miyim? Y: Hayır, gerekli olan formatlar; .jpg ve .png formatlarıdır. Bunların dışı onay işlemine gönderilmez reddedilir. Ve yükleyeceğiniz fotoğrafların boyutu 4 MB boyutundan küçük olmalıdır.

S: Tüm bu işlemleri yaptım ne kadar sürede onaylama işlemi tamamlanır? C: Yoğunluk harici 30 dakika ile 12 saatlik bir süre dilimi var onay aşamasında. Kişiden kişiye değişiyor, sebebi fotoğrafların netliği ve o anki işlem yoğunluğuna bağlanabilir. Süreç uzadıysa mail atabilirsiniz.

S: Onay aşaması nereden kontrol edilir? C: Yukarıdaki ekrana gelerek onaylanıp onaylanmadığını görebilirsiniz.

S: Öz çekim nasıl olmalıdır? C: Sitenin isteği dirseğinizin yukarısının görünmesi.

Gate.io Artıları Ve Eksileri

ARTILARI

  • 0,2'lik çok düşük bir işlem ücreti bulunur.
  • Para yatırırken ya da çekerken herhangi bir ücret talep edilmez.
  • Kullanıcı dostu bir platformdur.
  • Çoklu VRP cüzdan seçeneği bulunur.
  • Çok çeşitli kripto para birimleri ile desteklenir.
  • Mobil uygulaması bulunmaktadır.
  • 7/24 müşteri hizmetleri sağlanmaktadır.

EKSİLERİ

  • Fiyar mevduatı bulunmaz.
  • Düzenlenmemiş bir değişimi vardır.
  • Çalışma ekibi tam şeffaflık sağlamaz.
  • Yeni başlayanlar için karmaşık ve zordur.

Gate.io Özellikleri

  • Platformun farklı bölümlerinde gezinmek kolaydır.io emir defteri, ticaret geçmişi, çizelge gibi işlevsel özellikler içerir.
  • Kullanıcıların hesaplarını güvence içinde tutarlar. Çok yerleşik güvenlik mekanizması bulunmaktadır. Kullanıcı hesapları iki faktörlü kimlik doğrulama ve parola ile güvenlik altına alınmıştır.
  • Yeni kayıt olan kullanıcılar için sık sorulan soruları yanıtlamak için bir destek bölümü içerir. Kullanıcılar destek ekibi ile sorunlarını tartışarak destek talebi gönderebilirler.
  • Hem IOS hem de Android kullanıcılarına özel, ücretsiz mobil uygulaması bulunur.
  • Hem alıcılardan hem de üreticilerden %0,20'lik sabit bir ücret alır.
  • Kripto para birimleri dışında herhangi bir para yatırma yöntemi kabul etmez.

Gate.io Kripto Para Nasıl Satın Alınır?

Ana sayfadan ticaret sayfasına giriş yapın. Fiyat alanında istenilen tutarı girin. Ardından satın al düğmesine tıklayın. Fiyatı ve miktarı belirledikten sonra bir diyalog açın. Fiyatla ilgili son kontrolleri de yaparak sipariş verin ve fon şifresini girin. Siparişler, formun altındaki sipariş sekmesinde görülür. Tamamlandıktan sonra, para bakiye kısmına aktarılır.

Gate.io Hesap Silme

Gate.io da kayıtlı hesabınızı silme işlemi için maalesef hesap içerisinden yapabileceğiniz bir işlem yok. Fakat Gate.io müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir ve Gate.io hesabınızı silme işlemi için destek alabilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri