Galatasaray Coin Nedir ve Nereden Alınır? Yorum, Grafik ve GAL Detayları.

Galatasaray Coin Nedir ve Nereden Alınır? Yorum, Grafik ve GAL Detayları.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Galatasaray Coin Nedir ve Nereden Alınır? Yorum, Grafik ve GAL Detayları ile bu yazımızda.

Jetonlar genellikle mülkiyetin veya hatta üyeliğin kanıtını temsil edebilen varlıklardır.

Belirteçler zaten çok çeşitli amaçlar için kullanıldığından, en yaygın olanı şu anda Ethereum ve bunların ERC standart belirteçleri olan belirteçleri desteklemek için yerel niyetle birçok özel blok zinciri geliştirilmiştir.

Socios.com, kullanıcıların kulübe özel Taraftar jetonları alarak destekledikleri kulüpleri etkilemek için oy hakkı elde ettikleri futbol (futbol) hayranları için bir uygulamadır.

Galatasaray Coin Nedir?

Chiliz ($CHZ), chiliz ve Socios.com platformu için dijital para birimi olarak hizmet veren Ethereum blok zincirinde bir ERC20 yardımcı program belirtecidir. Platformlarını başlatırken, diğer spor blok zinciri girişimlerinin yanı sıra yeni bir token kategorisi ortaya çıktı: Taraftar Token. Socios.com platformuna katıldığınızda, henüz duyurulmamış kulüp ortakları, Taraftar Token Teklifi (FTO) olarak adlandırılan şeye ev sahipliği yapar.

Taraftarlar, Taraftar Tokenları elde etmek için bir kripto para borsası aracılığıyla $CHZ satın almalıdır. Bu tokenler bir takıma veya kulübe özel şifreli bir oylama defterine ve üyelik hakları sahipliğine erişim sağlayan sınırlı, dijital bir varlıktır.

Galatasaray Hakkında

Galatasaray Spor Kulübü, 1905 yılında Galatasaray Lisesi öğrencileri tarafından İstanbul'un Beyoğlu semtinde kurulmuştur. Ateşli sarı ve kırmızı renk paleti ve sahadaki göz korkutma geleneği ile kulüp, takma adının hakkını fazlasıyla veriyor: “Aslanlar”. Türkiye Süper Ligi'ni 22 kez kazanan (en son '18/'19 sezonunda) Galatasaray, aynı zamanda 2000 yılında üstün geldiklerinde UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı talep eden tek Türk kulübüdür.

Galatasaray Coin Yorum

Gs Token Yorum, GAL Coin Yorum, Gs Coin Yorum gibi sorular şu ara çok fazla sorulmakta. Şuan için bu sorulara yanıt bulmak olduk.a güç, GAL token anlık olarak yükseliyor ve düşüyor. Finans uzmanları tarafından yapılan her yorum aynı anda sitemizde yer alacaktır.

Galatasaray Coin Grafik

Galatasaray Fan Token bugünkü fiyatı $11,61 USD, 24 saatlik işlem hacmi $8.939.420 USD. Galatasaray Fan Token son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #539, piyasa değeri $40.736.536 USD. Dolaşımdaki arz 3.507.572 GAL coin ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

Galatasaray Coin Nereden Alınır?

Galatasaray token nasıl alınır sorusuna baktığımızda, Galatasaray Fan Token ile şu anda işlem yapabileceğiniz en büyük borsalar ise OKEx, BKEX, Paribu kripto borsalarında işlem yapabilirsiniz.

Galatasaray Coin Yorum 2022

Galatasaray Coin yorumlarına baktığımızda, ülkemizde tarfatarları için popüler olduğunu görüyoruz. Taraftar sayısına baktığımızda, Galatasaray’ı en büyük kluplerden biri olarak görüyoruz. Galatasaray Coinin arz miktarı da sınırlı olmasından dolayı bu durum fiyatına olumlu yönde yansıyor. Dünya çapındaki fan coinleri arasında olarak, çok büyük spor kulüplerinin anlaşma sağladığı Socios platformu ile anlaşma imzalayan Galatasaray coin güvenilirlik açısından da taraftar ve yatırımcılarına güven vermekte.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri