Chiliz (CHZ) Coin Nedir, Yorum, Haberleri, Geleceği, Chiliz Coin Kaç TL?

Chiliz (CHZ) Coin Nedir, Yorum, Haberleri, Geleceği, Chiliz Coin Kaç TL?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 28 Kasım 2021

Chiliz Coin Nedir? Yorum ve Haberleri. CHZ Coin Geleceği? Chiliz Coin Kaç TL?

2021 yılının ilk aylarında oldukça spekülatif ve yüksek fiyat hareketlerine sahne olan Chiliz, biranda herkes tarafından tanılan kripto paralardan biri oldu. özellikle Manchester City hüsranından sonra herkes Chiliz (CHZ) nedir sorusunu sormaya başladı.

Cevabı bilmek istiyorsanız okumaya devam edin.

Chiliz veya kısaca CHZ olarak adlandırılan birim, başta spor dalları olmak üzere eğlence sektörüne odaklanmış bir varlık olarak kabul edilebilir.

Socios.com desteği ile blok zinciri teknolojisini destekleyen ve içerik üreticilere ödeme yapılabilmesini sağlayan bir para birimi olarak düşünülebilir. Yani eğlence sektörü ve ana akımı blok zinciri teknolojisiyle birleştiren bir platform olarak da kabul edilebilir.

Aynı zamanda hemen herkesin bildiği üzere kulüplerin “Fan Token” adı verilen ve kulüplere destek olmak için çıkartılan dijital paraların birçoğu burada listelenir.

Chiliz Coin Nedir?

Şimdi detaylı şekilde chiliz coin nedir bakalım. 2018 yılında token edilmiş paydaları taraftarlara sunmak üzere oluşturulan proje, Socios sitesi aracılığı ile taraftarlara ulaşmayı hedeflemekte. alıcılara oy haklarını satın alma fırsatının yanı sıra destekledikleri ve sevdikleri takımlar için tokenize edilmiş bir etki payı sağlamayı amaçlayan blok zinciri teknolojisini kullanan bir platformdan başka bir şey değildir.

Bu aynı zamanda CHZ için oluşturulan ekosistemin parçası olduğu anlamına da gelir. Bu platform, kulüplerin kendi tokenlarını çıkarmak için ihtiyaç duyduğu desteği de sağlar. Yakın gelecekte çok daha fazla olması beklenen taraftar tokenlarının şimdiden Juventus, Milan, Paris Saint-Germain ve Barcelona gibi kulüplerin kullanımda olduğu herkes tarafından bilinmekte. Ayrıca bu kulüplerin arasında birçok Türk spor kulübü de mevcut.

Kısacası CHZ Coin nedir sorusuna cevap olarak, Socios platformundan taraftar token almaya yaramak, Chiliz.net'de takas yapabilmek, hayran anketlerine katılım yapabilmenizi sağlamak ve FTO olarak belirtilen bu token ICO'larından faydalanabilmenizi sağlaması gibi avantajları olduğu söylenebilir.

Chiliz Coin Yorum

Chiliz coin yorum konusunda ise, CHZ Nisan ve Mayıs ayında başlayan çöküşten daha önce kendi içinde bir çöküş yaşamıştı ve devamında zorlu günler geçirmişti. Ancak bu çok uzun sürmedi ve şimdilerde hızlı bir toparlanma dönemine girdi. özellikle Eylül ayından sonra Ekim ve Kasım aylarında yükseliş trendinde olduğu görünüyor. Ancak orta ve uzun vadeli yatırımcılar için Chiliz (CHZ Coin) yorumları önem arz ediyor.

Bugün 0,448285 dolar bir 24 saatlik işlem hacmi ile 800,845.126 dolar. CHZ fiyatı son 24 saatte %3.1 arttı. Dolaşımdaki 5,3 Milyar CHZ coin arzına ve toplam 8,89 Milyar arza sahiptir.

2022 yılı itibariyle olağan akışına göre fiyatının 1 dolara yaklaşması tahmin edilen CHZ, yeni projeler ve atılımlar ile bunu daha üst çıtalara da yükseltme potansiyeline sahip.

Chz Coin Geleceği

chiliz coin geleceği doğrudan taraftar tokenlarının sahiplenilmesine ve diğer futbol kulüplerinin projeye ilgi göstermesine bağlı. Rekabet açısından bakıldığında bugün piyasanın fan token konusundaki tekeli konumunda bulunuyor. Dolayısıyla bu endüstrinin büyümesi, doğrudan kendi ekosisteminin faydasına olacaktır.

Başka bir deyişle taraftar tokenlarının artması ve CHZ borsasında listelenmesi, fiyat açısından CHZ Coin'in lehine olacaktır. Olağan seyir göz önüne alındığında yakın tarihte herhangi bir çöküşten bahsetmemiz mümkün görünmüyor. Eğer proje ortaklıkları konusunda çalışmalarına devam ederse, şimdiki fiyat sevilerinin çok üzerinde ve sağlam zeminde olacaktır.

Öte yandan digitalcoinprice.com verilerine baktığımızda, Chz coin geleceği için aşağıda yıllara göre tahmini chiliz coin kaç dolar olur tahimini fiyat verilerine ulaşabilirsiniz.

Chz coin geleceği 2022
$0.31
Chz coin geleceği 2023
$0.36
Chz coin geleceği 2024
$0.37
Chz coin geleceği 2025
$0.51
Chz coin geleceği 2026
$0.45
Chz coin geleceği 2027
$0.59
Chz coin geleceği 2028
$0.74
Chz coin geleceği 2029
$0.94
Chz coin geleceği 2030
$1.06
Chz coin geleceği 2031
$1.23

Chiliz Coin Kaç Tl

Aşağıdaki grafikten Chz coin kaç tl ve genel grafik verilerine erişebilirsiniz.

Chz Coin Haberleri

Güncel Chz coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz.

Chiliz (CHZ) Coin Hangi Borsada?

Chiliz CHZ coin ile şu anda işlem yapılan borsalar :

  • Binance,
  • Huobi,
  • Coinbase,
  • FTX

olarak listeleyebiliriz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri