Gala Coin Yorum, Geleceği, Fiyat, Grafik ve Haberleri.

Gala Coin Yorum, Geleceği, Fiyat, Grafik ve Haberleri.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 06 Mart 2022

Gala Coin nedir? Gala Coin geleceği 2022, yorum ve haberleri. Fiyat Analizi ile grafik verileri Dövizmix'de.

GALA token'ı, Gala Games ekosisteminin dijital yardımcı token'dır. Kriptografik olarak güvenlidir ve Gala Games ekosistemine özgüdür. GALA, kullanıcılar arasında transfer edilebilir ve nasıl kullanılacağı üzerinde tam kontrole sahipler.

GALA, Gala Oyunları Ekosistemine güç sağlar. Kurucunun Düğümleri, oyunların üzerinde çalışabileceği ekosistemi destekleyerek GALA kazanır.

Gala Oyunları Ekosistemi için üretilen ilk oyun olan Town Star, GALA'da en iyi oyuncuların ödüllendirildiği bir ödül yapısına sahip.

GALA, Gala Games ekosistemindeki katılımcılar arasında değişim aracı olarak kullanılacak, iade edilmeyen bir hizmet simgesidir. Gelin daha detaylı şekilde Gala coin nedir inceleyelim.

Gala Coin Nedir?

Gala coin nedir: Gala Coin'nin arkasındaki şirket olan Gala Games, blok zincirinin oyunlarda görünmez olması gerektiğine inanıyor. Kendilerini blockchain uzmanı olarak görseler de görmeseler de, tüm oyuncuların keyif alabileceği basit oyun mekaniği kullandıklarını iddia ediyorlar.

Oyuncular, takıma göre Oyunlarda kazandıklarına gerçekten sahip olurlar. Oyuncuların eşyaları ve devralınan herhangi bir durum, blok zincirinde alınıp satılabilen veya oyun içinde oynanabilen doğrulanabilir varlıklardır.

Gala Games, Discord topluluğuyla yakın iletişim içindedir. Girişleri her yeni oyunun tasarımını şekillendiren vokal takipçilerinin desteğiyle yaratırlar.

Oyunlar Ağı'ndaki her şey, oyuncuların sahip olduğu düğüm ekosistemine bağlıdır. Ağ, düğümleri ev bilgisayarlarından çalıştıran kullanıcılar tarafından desteklenir.

Gala Coin Nedir?
Gala Coin Nedir?

GALA'nın tanıtılmasının amacı, Gala Games ekosistemi içinde etkileşime giren katılımcılar (örneğin, dijital ürünlerin veya oyun içi öğelerin ödenmesi) arasında uygun ve güvenli bir ödeme ve anlaşma şekli sağlamaktır, GALA hiçbir şekilde herhangi bir hissedarlığı temsil etmez. , Gala Oyunlarına, ilgili iştiraklerine veya diğer herhangi bir şirket, girişim veya teşebbüse katılım, hak, unvan veya menfaat.

GALA, sahiplerine herhangi bir ücret, temettü, gelir, kar veya yatırım getirisi vaadi hakkı vermez ve menkul kıymet teşkil etmesi amaçlanmamıştır. Bu token, Gala Games ekosisteminde kullanılmak üzere oluşturulmuştur ve GALA'nın mülkiyeti, açık veya zımni hiçbir hak taşımamaktadır.

Ethereum blok zincirinde tutulan öğelere, çeşitli açık kaynaklı ve kriptografik olarak güvenli cüzdanlar ve depolama mekanizmaları kullanılarak erişilebilir. GALA web sitesindeki ve GALA uygulamasındaki cüzdan, açık kaynaklı, anahtar sözcük korumalı bir cüzdandır ve bir kez cüzdanı oluşturduğunuzda, bu cüzdanda depolanan fonlara ve öğelere yalnızca hesap sahibi erişebilir.

GALA, Gala Oyunları ekosistemindeki katılımcılar arasında değişim aracı olarak kullanılacak, iade edilmeyen bir hizmet token'dır. GALA'yı tanıtmanın amacı, Gala Oyunları ekosistemi içinde etkileşime giren katılımcılar arasında uygun ve güvenli bir ödeme ve anlaşma şekli sağlamaktır.

Gala Coin Yorum

Gala coin yorum: Gala Games (GALA) sadece birkaç hafta önce hayal bile edilemeyecek oranlara yükseliyordu. Bir noktada, blockchain oyun jetonu yedi gün içinde %60 kazanç bildirdi. Ancak bu ivmenin çoğu gitti ve önümüzdeki günlerde bazı fiyat düşüşleri bekliyoruz. İşte bazı önemli noktalar:

  • Bir miktar yükseliş eğilimi göreceksek, Gala Oyunları (GALA) 0,2 dolara düşebilir.

  • Token şu anda son 24 saatte tam anlamıyla değişmeden 0,25 dolar civarında işlem görüyor.

  • Artış potansiyeli en iyi ihtimalle minimum seviyede ve GALA 0,4 dolara ulaşmak için mücadele edebilir.

Geçen yıl gördüğümüz metaverse ve blockchain oyun çılgınlığı, GALA'nın büyümesinde oldukça etkili oldu. Aslında, madeni para geçen yıl Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmeyi başardı ve yaklaşık 0,84 dolarlık bir fiyata ulaştı.

Ancak bu yükseliş momentumu aslında tekrarlanmadı, GALA şimdi birkaç ay önceki yüksek seviyelerden %82 ​​daha düşük işlem görüyor. Buna rağmen, Şubat ayının başında bir miktar yükseliş kırılması gördük. Aslında, bir noktada GALA, bir haftadan kısa bir sürede %60 büyüme bildirdi. Bu yükseliş patlaması şimdi yavaşladı ve oyun jetonu kayıyor gibi görünüyor.

Boğalar herhangi bir talep bulmaya çalışmadan önce 0,2 dolar seviyesinde düzleşmesini bekliyoruz. Ayrıca, grafiklere ve son fiyat hareketine dayanarak, GALA için herhangi bir yükseliş eğiliminin 0,4 dolarla sınırlı olduğu görülüyor.

Metaverse ve blockchain oyun jetonlarının piyasada en çok talep gören varlıklardan biri olarak kalması bekleniyor. Gelecekte daha güçlü, daha güçlü metaverse projeleri görmemiz muhtemel olsa da, Gala Games'in büyük bir öncü olduğuna şüphe yok. Bu yeni sanal dünyaya biraz maruz kalmak isteyen yatırımcılar için, satın almak için iyi bir seçenek olmalıdır.

Gala Coin Geleceği

Gala coin geleceği: GALA token'ı 18 Eylül 2020'de 0,0014 dolardan piyasaya sürüldü ve yılın geri kalanında lansman fiyatını geçmek için mücadele etti. 28 Aralık 2020 itibariyle, kripto para tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0.0001$'a ulaşmıştı.

GALA, geçen yılın başlarında bu düşüş eğiliminden kurtulmayı başardı ve Şubat 2021'de tırmanmaya başladı. 27 Şubat'ta kripto para 0,032 dolara ulaştı. Bu, Gala Games ekibi tarafından düzenlenen bir çevrimiçi oyun etkinliği olan GalaCon sırasındaydı. Oyun yarışmalarının yanı sıra kurucu ekiple tanışma fırsatı da içeren etkinlik, GamerJibe platformunda iki gün boyunca ağırlandı ve 1.200'den fazla katılımcı vardı.

Fiyat momentumu, 10 Mart'ta 0,033 USD'ye ulaştığı için bir sonraki aya kadar devam etti. Gala, Mart ayında Polygon ağı ile bir ortaklık duyurdu. Gala, oyuncuların ödemek zorunda olduğu gaz ücretlerini hafifletmek için Polygon ile çalışıyordu. Ayrıca yeni bir oyun geliştirmek için Polygon ile ortaklık kurduğunu da duyurdu, ancak duyuruda bununla ilgili çok az ayrıntı vardı.

Sonraki aylarda GALA fiyatı düşmeye başladı ve 22 Haziran'a kadar 0,006 dolara düştü. Madeni para Temmuz ve Ağustos aylarında tekrar yükseldi, ancak son zamanlarda önemli kazançlar elde etmeye başladı.

Gala Coin Geleceği
Gala Coin Geleceği

Eylül, GALA'nın en büyük fiyat artışlarından birini gördü ve büyük borsalardaki madeni paraların listelenmesi haberlerine eşlik etti. 13 Eylül'de Binance, kullanıcıların GALA ile ticaret yapabileceklerini duyurdu. Bitcoin, binance madeni para, binance USD ve tether dahil olmak üzere madeni para için dört farklı çift ortaya çıkardı. GALA, listelemenin yapıldığı gün yeni bir rekor fiyata ulaştı ve 0,04 doları buldu.

Üç gün sonra Bibox borsası da GALA'yı listelediğini duyurdu. Binance'in aksine, sadece tether ile olan bir çift listeledi. Fiyat tekrar yükseldi ve 0.10 dolara yükseldi.

Bugünkü Gala coin fiyatı, son 24 saatte - %0,49 düşüş gösteren 0.22 USD. - %0.07 oranında saatlik bir Dip oldu. Gala'nın piyasa değeri şu anda 1.559.827.684,69 USD, piyasa değeri 57. sırada yer alıyor. Hacim 594,887,396,91 USD idi Gala'nın piyasa değeri 57. sırada 1.559.827.684,69$ ve 24 saatlik hacmi 594.887.396.91$. Gala, toplam arzı 35.24B ve Maksimum arzı 0 ile dolaşımda.

Digitalcoinprice verilerine göre Gala coin geleceği fiyat analizi şu şekilde öngörülüyor.

Yıl Minimum fiyat Ortalama fiyat Maksimum Fiyat
2022 0,27 $ 0,29 $ 0,31 $
2023 0,30 $ 0,32 $ 0,36 $
2024 0,27 $ 0,33 $ 0,38 $
2025 0,39 $ 0,42 $ 0,46 $
2026 0,36 $ 0,40 $ 0,44 $
2027 0,43 $ 0,58 $ 0,65 $
2028 0,65 $ 0,72 $ 0,79 $
2029 0,88 $ 0,92 $ 0,94 $
2030 0,99 $ $1.04 $ $1.07 $
2031 $1,10 $ $1,15 $ $1.20 $

Gala Coin Grafik

Aşağıdan Gala coin grafik verilerine erişebilirsiniz.

Gala Coin Hangi Borsada

GALA Token, Binance, Huobi Global, KUCoin, OKEx, WazirX, Bitvavo, Bitrue, CoinDCX, Bitay, AOFEX, vb. gibi birçok borsada mevcuttur.

Gala Coin Güncel Haberler

Gala coin son dakika haberlerini Dövizmix.com'dan bulabilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri