Fenerbahçe Coin Ne Zaman Çıkacak? Fenerbahçe Coin Fiyatı.

Fenerbahçe Coin Ne Zaman Çıkacak? Fenerbahçe Coin Fiyatı.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Fenerbahçe Coin Ne Zaman Çıkacak? Fenerbahçe Coin Fiyatı Ne Kadar? Tüm detaylar yazımızda.

Uzun zamandır en çok sorulan sorular arasında Fenerbahçe Coin Ne Zaman Çıkacak?; Taraftarların ve yatırımcıların merakla beklediği Fenerbahçe token nihayet satışa çıktı.

Fenerbahçe ile bir özel bir şirket arasında yapılan iş birliği sayesinde hayata geçirilen Fenerbahçe token, 9 Ağustos itibarı ile ön satışa açılmıştı.

Haliyle, Fenerbahçe coin nasıl alınır, ne kadar ve toplam arz nedir gibi konularıyla ilgili yatırımcılar araştırmalara hızlıca başladı.

Fenerbahçe klubü geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe token ön satış iççin açıklam paylaşmıştı. Bu yazımızda bizde, Fenerbahçe coin tekrardan satışa çıktı mı? Fenerbahçe token fiyatı kaç TL, nasıl alınır ve saat kaçta çıkacak gibi soruları sizin için araştırdık?

Fenerbahçe token ikinci satış için beklenen gün gelmiş oldu. Kulüp yetkilileri tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, Fenerbahçe coin ön satışı için 9 Ağustos tarihi verilmişti. Açıklama sonrası, 9 Ağustos'ta yoğun bir katılımın ile Fenerbahçe token tükendi. Yetkililer den, yoğun talebin ardından ileri bir tarih için tekrardan satışa sunulacağı açıklması geldi.

Haliyle, en çok sorulan sorular arasında, Fenerbahçe token nasıl alınır, kaç TL ve saat kaçta çıkacak soruları sorulmaya başlandı. Edindiğimiz bilgilere göre, Fenerbahçe token ön satışı fiyatı ile beraber toplam arz miktarı da belli olmuş oldu. Peki, Fenerbahçe token (coin) nasıl alınır, kaç TL ve toplam arz nedir? Aşağıda bizde Fenerbahçe token ön satışı hakkında bilgileri sizler için derledik. Gelin öncelikle Fenerbahçe Token nedir, buna yanıt verelim.

Fenerbahçe Token Nedir?

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün "utility token" olarak ismilendirilen taraftar token'ıdır. Fenerbahçe Spor kulubü ve Paribu iş birliğiyle üretilen Fenerbahçe Token ayrıca Fenerbahçe taraftarlarına çeşitli ayrıcalıklar sunmak için çalışmalar yapmakta. Fenerbahçe Spor kulubünden yapılan açıklamaya göre; taraftarlar hem dijital token sahibi olmuş olacak hem de kulübünün yarınına dijital dünyanın sağladığı olanaklar ile katkı sağlamış olacaklar. Fenerbahçe taraftarı da bu ayrıcılığa kayıtsız kalmayarak token'ları ilk satış ta tüketti.

Fenerbahçe Token Toplam Arz Miktarı Nedir?

Fenerbahçe Token'ın belirlediği maksimum arzı toplam 190.700.000 adettir. Yapılan arzın tamamı dolaşıma dahil olduktan sonra ise yeni bir Fenerbahçe Token üretimi söz konusu olmayacak. Arzın tamamı ise önümüzdeki 25 yıl içerisinde yaratılacaktır. Gerçekleştirilecek planlı yakımlarla birlikte nihai toplam arz 100 milyon adede kadar düşürülecektir.

Fenerbahçe Token Nasıl Alınır?

Fenerbahçe token için şuan tek seçenek olarak Paribu üzerinden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Fenerbahçe'den Token Açıklması!

Fenerbahçe Spor kulubü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

9 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilen resmi imza töreninin ardından Fenerbahçe Token ön satışı başlamış ve yoğun ilgi görerek Fenerbahçe Token'lar 1.5 saat içinde tükenmiştir.

Fenerbahçe Token Handi Blokzincir Üzerinden Üretilir?

Fenerbahçe Token altında yatan teknoloji ise Ethereum blokzincirinde üretilen bir ERC-20 utility token'ıdır diyebiliriz.

Fenerbahçe Coin Ne Kadar, Kaç TL Olacak?

Fenerbahçe coin için ön satışta iki seçenek belirlenmişti. Fenerbahçe token'ın ilk satışında ilk seçenekte, 1 FB token 15 TL, ikinci seçenekte 1 FB token 30 TL olarak belirlendi.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri