Dodo Coin Nedir? Yorum, Geleceği, Grafik ve Fiyat

Dodo Coin Nedir? Yorum, Geleceği, Grafik ve Fiyat

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Dodo Coin Nedir? Yorum, Geleceği, Grafik ve Fiyatı Ne Kadar? Dodo Coin Hangi Borsada?

Dodo Coin nedir? 2020 yılının Nisan ayında tasarlanan, PMM Algoritmasıyla düşük işlem ücreti sunan Dodo, rekabetçi likidite sağlayıcısıdır.

PMM algoritması, likidite havuzları oluşturmak için piyasa fiyatlarına yakın fonlar toplar ve fiyatları dalgalanmalarda otomatik olarak ayarlar.

Bu sayede fiyatlandırmayı yüksek, fon kullanımını düşük tutar ve risklere bağlı zararları en düşüğe indirger.

Dodo, kullanıcılarına işlem ücreti kazanmaları için kendi coinlerini üretmelerini sağlar ve Proaktif Piyasa Yapıcı adı verilen PMM algoritmalarını kullanan, Ethereum blok zincirinde çalışan merkezi olmayan bir borsa platformu olarak sınırlandırılır.

Dodo Coin Nedir?

Toplam 59.1 milyon dolar değerindeki tokena sahip DODO, kripto paralar listesinde 37. sırada bulunur. En büyük rakibi olan Uniswap ve benzeri merkezi olmayan borsalar, AMM adı verilen Otomatik Piyasa Yapıcı algoritmalar kullanır.

Bu da yatırımcıların zincir üstü likidite havuzuna önceden para yatırabilmesini sağlar. Ancak AMM, PMM algoritmaları gibi düşük sermaye verimliliği, yetersiz likidite ve çok tokenlı riske maruz kalmalarını engellemez. Kısacası PMM algoritmaları, insanların yatırımlarını ve varlıkların piyasadaki kıtlık durumunu otomatik olarak takip eder ve buna göre riski en aza indirir.

PMM, likiditenin daha büyük bir bölümünün varlıkların piyasa fiyatı çevresinde yoğunlaşması için bir fiyat tahmin sistemi kullanarak fiyatlandırma eğrisini ayarlar.

Bu, daha aktif ve sık işlemler sağlar, böylece sermaye verimliliğini artırır ve kalıcı kayıpları azaltır. Dodo, Uniswap benzeri merkezi olmayan likidite sağlayıcılarına göre çok daha verimli ve az riskli olduğunu iddia eder. Buraya kadar dodo token nedir, dodo kripto para nedir açıklamaya çalıştık.

Dodo Coin Yorum

Şubat ayından itibaren çok fazla fiyat kaybına uğramış olsa bile 2 dolar gibi yüksek bir fiyata sahip olan DODO, 123.345.033 dolarlık işlem hacmi ile market sıralamasında 181. sırada yer alır. 110.551.965 DODO coin dolaşım arzına ve maks. 1.000.000.000 DODO coin arzına sahiptir. Dodo Coin yorumlarına bu bilgiler ışığında odaklanmaya çalışacağız.

Bazı analistlere göre gelecekteki en düşük DODO Coin fiyatı 15 dolar, en yüksek fiyat ise 17 dolara kadar gelecektir. Analistlere, fiyatların gelecekte tekrar artacağına kararlı. Bize göre uzun vadede değerlendirildiği takdirde kârlı bir yatırım olabilir.

öte yandan 2022 yılı Dodo Coin fiyat tahminimiz 6 dolar. Gene bizim tahminimize göre önümüzdeki 4 yıl içerisinde fiyatı 10 dolara yaklaşabilir. Başarılı DeFi'lere imza atarsa bu fiyat bu tahminlerin çok üzerinde yer alabilir. Ancak dolaşımdaki arzını ve maksimum rakamı da göz önünde bulundurmak gerekir. Sizlere aktaracağımız dodo coin yorum verilerimiz şimdilik bu kadar.

Dodo Coin Geleceği

Dodo Coin geleceği, yüksek oranda ileri yıllarda yapacağı ortaklıklara ve kullanıcı sayısını arttırmasına bağlıdır. Ayrıca varlık borsalarındaki arz talep dengesindeki satış da fiyatlarına olumlu yansıyacaktır. 2020 yılının eylül ayında yaptığı Pantera Capital, Binance Labs ve Theree Arrows Capital liderliğindeki 5 milyon dolarlık ICO'su herkesin malumu. Bunun dışında birçok farklı merkezi olmayan borsada da başarılı satışlar elde etmiştir.

Bugünlerde yükseliş sinyalleri verse de hacim değeri düşük. Bugün insanlar Huobi ve Binance gibi platformlar etrafında toplanmış olsa da bunlar genelde belli şirketler tarafından yönetilir. Kısa geçmişe sahip olan DODO bunu değiştirmeyi planlıyor.

Dodo Coin, yenilikçi bir varlık olarak öne çıkıyor. İlerideki fiyat hareketlerini temel analiz yöntemi ile kontrol etmek için odaklanmamız gerekenler ise:

  • Fiyat geçmişi
  • Yol haritası
  • Yeni ortaklıklar
  • Dolaşım arzı
  • Uzman analizi
  • Son mevzuat

Bize sorarsanız özellikte dipten almak ve Bitcoin'in yükselişinden hemen önce davranmak en yüksek kârı getirecektir. Dodo Coin ileride ne olacak sorusuna gelince, mevcut seviyelerinin üzerinde olabilir.

Dodo Coin Fiyat ve Grafik

Aşağıdan Dodo coin grafik verilerine erişebilirsiniz.

Dodo Coin Haberleri

Sitemiz üzerinden Dodo Coin haberlerini takip edebilirsiniz.

Dodo Coin Hangi Borsada?

DODO şimdi merkezi borsalarda işlem gören edilebilir MXC.com , L Bankası ve Biki yanı sıra merkezi olmayan değişimler (DEX) gibi Uniswap V2 , Mooniswap ve Dodo. Kripto borsaları sayfamızda listelenen diğerlerini bulabilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri