Dock Coin Nedir? Geleceği, Yorum, Grafik ve Fiyatı

Dock Coin Nedir? Geleceği, Yorum, Grafik ve Fiyatı

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Dock Coin Nedir? Geleceği, Yorum, Grafik ve Fiyatı ile detaylı analiz yazısı sadece Dovizmix.com'da.

Güncel projelerden olan Dock coin nedir: Dock coin projesi, Dock.io, kullanımı oldukça basit, internet kullanıcılarının online olarak kendi dijital kimliklerini ve profesyonel kariyerlerini yükleyebilecekleri, aynı zamanda kimlerin buna erişebileceğini belirlediği platformdur.

Platform, kullanıcıların kimlik bilgilerini güvenli bir şekilde paylaşabilecekleri dijital alanı blok zinciri teknolojisi kullanarak sağlar.

Merkezi olmayan bir değişim platformu olan DOCK, kullanıcılara tam kontrol sağlar.

Tüm bunlar Dock Coin nedir sorusu için yanıt bulabilmenizi sağlamadıysa detayları okumaya devam edin.

Dock Coin Nedir?

Dock.io, kullanıcıların birkaç dakika içerisinde giriş yapabildiği, isim, iletişim bilgisi, adres ve benzeri şeyleri başkalarının takip edebileceği şekilde girecekleri sanal depolama alanıdır. Siteye giriş yaptıktan sonra kimlik oluşturan kişiler, verilerini gizlemek için şifreleme yöntemi seçebilirler.

Dock.io (DOCK), kimlik oluşturan kullanıcıların dijital veri oluşturabilmelerinin yanında profesyonel başarılarını da ekleyebilecekleri bir projedir. Projenin şeffaf ve güvenilir olmasının sebebi ise, blockchain tabanlı işletim sistemiyle çalışmasıdır. Dolayısıyla bunu Linkedin sitesi gibi düşünün ancak bu, merkezi olmayan şekli.

Platforma veri yüklemek veya kimlik oluşturmak isteyen kullanıcılar, Google mail adresleriyle veya sosyal medya hesaplarıyla da kolayca hızlı bir şekilde üye olabilirler. Aynı zamanda platformdaki şirketler veya uygulamalarla bağlantı kurabilirler ve bu ilişkilerin her biri Ethereum blok zincirindeki akıllı bir sözleşme aracılığıyla blok zincirine kaydedilir.

Bu, kullanıcıların verilerini kimin görüntülediğini kontrol edebildiği ancak platformun verilerine erişimini kontrol edemediği mevcut merkezi platformlardan kritik bir farktır.

Kimlik oluşturan kullanıcılar istelerse verilerini herkese açık, şifresiz bir şekilde de oluşturabilir. Dock ekibi, açık kaynaklı eşler arası Gezegenler Arası Dosya Sisteminin (IPFS) içerik adreslenebilir veri alışverişi gerçekleştirmesine yardımcı olmak için oluşturulan IPLD spesifikasyonunu kullanmakta.

Dock Coin Yorum

2021 yılının ilk aylarından itibaren hızla büyümeye başlayan kripto para sektörü, Dock Coin için de faydalı oldu. Yakın zamanda piyasaya sürülen birçok yeni platformdan biri olan Dock Coin Yorumları, sizin için bir dizi tüyo içermekte.

Dock.io, son zamanların popüler varlıklarından biri olarak göze çarpmakta. Peki, bu popüler akım ne kadar devam edecek? Dock fiyat tahmini yapmak zor olabilir. Geçmişe dayalı fiyat analizleri yapmak biraz zor ancak birçok farklı teknik veri birtakım bilgiler hakkında fikir sahibi olabilmemizi sağlar. Birçok uzmanın çeşitli Dock fiyat tahmini bulunmakta.

Bu makaleyi kaleme aldığımızda DOCK fiyatı 0.1 dolar. Bu yılın başlarında birçok uzman 2022 yılının sonlarında fiyatın 0.09 dolara kadar çıkabileceğini gösterdi. En yakın tahmin ise Digital Coin Price'dan geldi ve bu yılsonuna kadar 0.11 dolar dedi. Henüz yıl bitmemişken bu değer destek seviyelerinde kaldı bile. Bizim tahminimize göre 2025 yılına kadar fiyatı 0.3 ila 0.6 dolar arasında değerlenecektir.

Dock Coin Geleceği

Dock.io, ilginç bir blockchain projesi olarak göze çarpmakta. İlgi çekici yapan ise, gerçekten yenilikçi bir yapıda olması ancak kat etmesi gereken çok yolu var. Bunun sebebi ise internet sektöründe yer alan firmaların git gide daha fazla büyük bir rekabet içinde olması. Bu durumda Dock Coin geleceği,ilk etapta daha fazla kişiye ulaşabilmek, ikinci etapta eriştiği kullanıcıları elinde tutabilmek.

2022'de yeni bir güncelleme ile daha fazla kişi tarafından kullanabilir ve daha fazla değerlendirilebilir. 30 Eylül gibi erken bir tarihte başlamış olmasına rağmen fiyatı şu an için iyi sayılır.

Ancak toplam 1 milyar token arzının 650 milyon adedinin dolaşımda olması moral bozucu olabilir. Ancak dock.io'nun reklam ve pazarlama için belli bir bütçe ayırdığını da biliyoruz. Şimdilik dock coin geleceği için odaklanmamız gerekenler bu şekilde.

Sitemize son eklenen araçlarımızdan https://dovizmix.com/kapali-carsi-canli-altin-fiyatlari sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Dock Coin Grafik

Aşağıdan canlı olarak dock coin grafik verilerine erişebilirsiniz.

Dock Coin Haberleri

Sürekli güncellenen Dock Coin haberlerini sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Dock Coin Geleceği 2022

Digitalcoinprice web sitesinin Dock coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

Dock Coin Geleceği 2022
$0.07997528074 USD
Dock Coin Geleceği 2023
$0.09258033294 USD
Dock Coin Geleceği 2024
$0.10678010025 USD
Dock Coin Geleceği 2025
$0.12747462539 USD
Dock Coin Geleceği 2026
$0.11007011725 USD
Dock Coin Geleceği 2027
$0.15506700290 USD
Dock Coin Geleceği 2028
$0.20027380844 USD
Dock Coin Geleceği 2029
$0.24450479677 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri