Crowny Coin Nedir? Yorumları, Grafik ve Haberleri.

Crowny Coin Nedir? Yorumları, Grafik ve Haberleri.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Crowny Coin Nedir? Yorumları, Grafik ve Haberleri. Crowny (CRWNY) Coin Ne Kadar? Tüm Detayları ile Dövizmix'te.

Kripto para dünyasına başarılı bir ICO ile giriş yapmasıyla beraber meraklı tacirler ve yatırımcılar Crowny (CRWNY) nedir sorularına cevap aramaya başladı.

Bu yazımızda Crowny projesi ve CRWNY belirteci hakkında ihtiyaç duyacağınız tüm bilgileri aktarmaya çalışacağız.

Dahası merak edilen konulardan bir diğeri olan CRWNY fiyat geleceği ve 2022 yılı fiyat tahmini gibi temel çıkarımları da ele alacağız.

Crowny, marka kullanıcılarının marka ile etkileşime girmesine olanak tanıyan, markaların hedef kitlelere ulaşabileceği blockchain tabanlı bir platformdur. Kullanıcılar, platform aracılığı ile etkileşime girmelerinin ödülü olarak ağ belirteci olan CRWNY ile ödüllendirilir ve sadakat puanı alırlar.

Crowny (CRWNY) Coin Nedir?

Platformun ortaya çıkmasındaki en büyük sebeplerden bazıları, reklam sektörünün maliyetinin artması ve geri dönüşlerin sağlıklı yapılamaması gibi sorunlar yer alıyor. Bugün uygulamalardan sosyal medya mecralarına kadar aklınıza gelecek her türlü internet mecrasında çeşitli reklamlar can sıkıcı ve hatta gereksiz olabilmekte.

Yapılan araştırmalara göre kullanıcılar bu reklamlardan ziyade, kendilerini ilgilendirmeyen reklamları görmekten şikâyetçi.

Bu durum Crowny için bir ilham yaratmış olabilir. Eğer reklamlar bir ödül vadediyorsa, daha ilgi çekici olabilir. Bu durumda markaların reklamları para kaybı olmaktan ziyade doğru kitleleri hedefleyebilir. özetlemek gerekirse, tüketiciler alakalı reklamlar ister ve markalar daha iyi hedefleme ve daha düşük maliyetlerden yararlanabilir.

Crowny, özellikle reklamlar satın alma yapmadan önce tüketicilerin %90'ını etkilediği için tüm taraflar için faydalı olacak bir çözüm sunuyor.

Crowny uygulaması, marka ve tüketiciler arasında bir köprü kurmayı hedeflemekte. Kullanıcılar bu reklamlar ile etkileşime girdiğinde sadakat puanı alacak ve CRWNY coinlerle ödüllendirilecek. Reklam dünyasına yeni bir bakış açısı getiren platform, markaların kitlelere ulaşabilmesini sağlayacak ve telefonlar üzerinden kullanılabilecek. Bu sadakat sistemi Solana üzerine inşa edilmiştir.

Crowny (CRWNY) Coin Yorumları

Bugünkü canlı Crowny fiyatı 0.06903325 dolar ve 24 saatlik hacmi 5.833,36 dolardır. 27.882.000 mevcut arz ile sıralamada 1503. sırada yer alıyor. Bizim Crowny (CRWNY) coin yorumlarımız büyük ölçüde bir sürpriz beklenmemesi gerektiği yönünde.

Kendi fiyat tahminimizi oluştururken temel analiz için yeni DeFi’lere ve yol haritalarına odaklanırken, anlık fiyatlar için teknik analizleri gözden geçiriyoruz. Kısa vadeli CRWNY fiyat hareketlerinde düşük ölçekli yükselişler gerçekleşebilir.

Grafik göstergeleri, fiyatının düğüp düşmeyeceği konusunda da fikir sahibi olabilmemizi salar. Göstergeler, şu an CRWNY coin veya Crowny Token için herhangi sert bir dalgalanmaya işaret etmiyor. 2022 yılı CRWNY fiyat tahminleri için maksimum 1x gerçekleşebilir.

Crowny (CRWNY) Coin Geleceği

Crowny (CRWNY) Coin geleceği için yakın zamanda flaş yükseliş ve projelerden bahsedemiyoruz. Crowny, reklamcılık dünyasında mevcut sorunları çözmeye odaklanmış, söz gelimi başarılı olabilecek bir varlık. Fakat kampanyalarını duyurması ve büyük ortaklıklarla adını duyurması nispeten yavaş oldu.

CRWNY, reklam sektörü için büyük paralar harcayan ve hedef kitlelere ulaşmayı amaçlayan markalar için potansiyele sahip gibi görünüyor. Kampanyalar oluşturmak ve düşük maliyetli daha fazla kullanıcıya erişme fikri parlak görünüyor.

Ancak ileride kullandığımız akıllı cihazlara entegre edilmiş başarılı bir mobil uygulama ile tüm bunların gerçekleşebilmesi oldukça mümkün. Crowny (CRWNY) fiyat tahmini yapmanın bir başka yolu, projenin yakın gelecekte neyi başardığını veya başarmayı planladığını değerlendirmektir. Crowny (CRWNY) haberlerini takip etmek ve Crowny (CRWNY) alım veya satımını önemli olaylara göre planlamak, Yatırımcıların sürekli olarak kullandığı uzun vadeli bir yöntemdir.

Crowny (CRWNY) Coin Grafik ve Fiyat

Güncel Crowny (CRWNY) Coin Fiyat grafiğine aşağıdan erişebilirsiniz.

Crowny (CRWNY) Coin Haberleri

Sitemiz üzerinden sürekli güncellenen Crowny haberlerini takip edebilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri