Ctxc Coin Nedir? Yorum, Ctxc Coin Geleceği, Grafik ve Fiyatı.

Ctxc Coin Nedir? Yorum, Ctxc Coin Geleceği, Grafik ve Fiyatı.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Ctxc coin nedir? Ctxc coin yorum, geleceği, grafik, fiyatı ve haberleri ile detaylar bu yazımızda.

Cortex, akıllı sözleşmeleri yapay zekâ algoritmaları eklemeyi, bu sayede blockchain tabanına yeni bir teknoloji entegre etmeyi amaçlıyor. Ancak ctxc coin nedir sorusuna çok daha kapsamlı ve anlaşılabilir bir cevap verilebilir.

öncelikle kafa karıştırıcı olmaması için CTXC nedir sorusuna kısa bir yanı verelim. Bu, Cortex ağında yapacağınız işlemler için ihtiyaç duyacağınız belirteçtir. Yani ağ belirtecinin adıdır.

Buradan yola çıkarak ağın kendi ekosistemine sahip olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Cortex, blok zinciri tabanlı, otonom bir yapay zekâ platformu olarak makine dilleri ve modelleri sağlamak amacıyla oluşturulmuştur.

Ctxc Coin Nedir?

Kullanıcılar bu modelleri Cortex blok zincirinde bulunan akıllı sözleşmeler aracılığıyla oluşturabilir. Cortex ayrıca, kullanıcıların platformda görevler yayınlamasına ve yapay zekâ merkezi olmayan uygulamaları (AI dapps) göndermesine olanak tanıyan bir makine öğrenme platformuna sahiptir.

Cortex, Ethereum tabanlı, merkeziyetsiz AI tabanlı otonom sistemine sahiptir ve VM akıllı sözleşmelerinin tam düğümle çalışmasına izin verir. Platform, Cortex blok zincirinde AI akıllı sözleşmeleri içermesi sayesinde, herhangi bir geliştiricinin akıllı sözleşmelere yapay zekâ eklemek için Cortex'ten yararlanmasını mümkün kılar.

Ayrıca, bu, blok zincirindeki akıllı sözleşmeler ve ilgili projeler için potansiyeli belirgin şekilde genişletebilir. AI kullanma yeteneği, akıllı sözleşmelerin harici sinyallere özerk olarak yanıt vermesini mümkün kılacaktır. Herkes Cortex'te modeller gönderebilir veya sistem içinde yer alan modelleri optimize edebilir ve karşılığında tokenlar ile ödüllendirilirler.

Ctxc Coin Yorum

Ağustos 2021 tarihinden itibaren mevcut verilere dayanarak Cortex fiyat tahmini ve ctxc coin yorum hakkında bilgilendirmeleri yapabiliriz. Anlık olarak 26 teknik veri analizi düşüş, 2 teknik veri analizi yükselişe işaret ediyor. Düşük bir oranla da olsa veriler arasındaki çakışma al-sat kararsızlığı olabileceğini göstermekte.

Bu veriler dışında geçmiş verilere odaklı olarak fiyat tahmini yapan algoritmaların tahminlerine de odaklanılabilir. Anlık CTXC fiyatı 0.2153 sevilerinde ve 24 saatlik işlem hacmi 8.618.418 dolar.

Piyasalardaki genel yükseliş trendinin gerisinde kaldığını ve birkaç gündür bu fiyatlarda sabit kaldığını söyleyebiliriz. Mevcut sıralaması 573 olan CTXC dolaşım arzı 182.222.987, maksimum arzı 299.792.458'dir.

Ctxc Coin Geleceği

Ctxc coin geleceği ne olacak? Cortex çok fazla şey yapmaya odaklanmış ancak henüz kat etmesi gereken çok bir uzun var. Buna bağlı olarak fiyat hareketleri çok düşük kaldı ve yükseliş trendinin uzağında görünüyor. Cortex (CTXC) Coin geleceği hakkında olumlu konuşmamakla birlikte yeni projelerle farklı bir ivme yakalayabileceğini söyleyebiliriz. öte yandan Walletinvestor.com gibi bazı sitelerdeki analistler, gelecekteki fiyat tahminleri için 5 yılda %200'lük bir artıştan bahsediyor.

Elimizdeki temel ve teknik veriler yakın vadede yüksek kâr göstermese de uzun vadeli yatırımın kârlı olacağı tahmin edilmekte. Sizler için ctxc coin yorumları hakkında vereceğimiz bilgiler şimdilik bu kadar.

Ctxc Coin Grafik

Aşağıdaki ctxc coin grafik ile ctxc coin analiz işlemlerinizi yapabilrsiniz.

Ctxc Coin Haberleri

Sürekli güncellenen ctxc coin haberlerini sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri