Chromia CHR Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Grafik ve Haberler

Chromia CHR Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Grafik ve Haberler

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 15 Ocak 2022

Chromia Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Chromia Coin Kaç TL? Detaylı CHR Coin Analizi | Dövizmix

Güçlü bir ekip ile piyasaya çıkan ve “insanların daha iyi bir dünya” için gerçek dünyada merkezi olmayan uygulamalar oluşturmasını kolaylaştıran blockchain platformu Chromia (CHR) Coin nedir?

Chromia, merkezi olmayan uygulamalar geliştirmeye yarayan, gerçek dünya ve blok zinciri teknoloji arasında köprü oluşturmayı amaçlayan bir platformdur.

Kendisinden önceki platformlara oranla daha yeni bir teknoloji ile eksiklikleri ortadan kaldırmak, yeni dApp'lerin ölçeklenmesini sağlamak gibi bir dizi farklılıklara sahiptir.

Chromia (CHR) Coin'in öne çıkmasını sağlayan şeylerden biri benzersiz ölçeklenebilirliği ve 3. Nesil varlık olarak sahip olduklarıdır. Ayrıca kötü kullanıcı deneyimi, yüksek ücret ve sinir bozucu hatalar da yok.

Chromia, bu sorunları doğru bir şekilde ele almak için blok zinciri mimarisi ve programlama modelinin, merkezi olmayan uygulamaların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yeniden düşünülmesi gerektiğine inanıyor.

Chromia Coin Nedir?

Chromia coin nedir sorunuzun cevabını şu şekilde verebiliriz. Blockchain 2.0'ın öncüsü, nitelikli teknoloji uzmanları tarafından oluşturulan platform, kurumsal ve dünya genelinde bir desteğe sahip. Chromia'nın odaklandığı öncelikler şu şekildedir:

  • Dapp'lerin milyonlarca kullanıcıya ölçeklenmesine izin verir.
  • Merkezi uygulamalarla eşliği sağlamak için dapp'lerin kullanıcı deneyimini iyileştirir.
  • Geliştiricilerin tanıdık paradigmaları kullanarak güvenli uygulamalar oluşturmasına izin vermesi
  • Her türlü dApp için uygun özellikte platform
  • Karmaşık veri ve kümelerden uzak

Chromia ise Chromia (CHR) Coin nedir sorusuna kendini “Gerçek dünyada merkezi olmayan uygulamaları oluşturan ilişkisel blok zinciri” olarak tanımlamakta. Bildiğiniz gibi günümüzdeki tüm uygulamalar, veritabanları tarafından desteklenmekte. Chromia, veritabanı ve blockchain teknolojisi birleştirmekte. Geliştiriciler, bir dizi uygulama oluşturmak için platformun araçlarını kullanabilir ve Chromia, özel, genel veya hibrit bir blok zinciri olarak kullanılabilir.

Ağ içindeki kullanılan belirtecin adı ise CHR'dir.

Chromia Coin Yorum

CHR coin, 2020 yılından beri flaş hareketler göstermesiyle biliniyor. Birkaç hafta içerisinde gösterdiği yükselişlerle ile dikkatleri üzerine çektikten sonra piyasada önemli bir yer kazardı. Blockchain verilerini ilişkisel bir veritabanında depolamak için tasarlanan Postchain, büyük ölçüde Kotlin dilinde yazılmış ve Java üzerinde çalışır.

CHR belirtecinin kullanıldığı ağda zincir başına saniyede en az 1000.000 işlem kapasitesine sahiptir. Chromia (CHR) Coin yorumlarına bakacak olursak: Aylık hareketli ortalamalar hem alış hem de satış sinyalleri vermekte.

Fibonacci düzeltme seviyelerine göre CHR tokeni için aylık destek seviyesi 0,01 dolar ve aylık direnç seviyesi 0,07 dolar. Tradingview analizi, CHR belirteci için bir satın al sinyali vermekte.

Algoritmik bir tahmin aracı olan WalletInvestor, Chromia'nın (CHR) coin fiyat tahmininde yükseliş gösteriyor. Ortalama CHR jeton fiyatının 2021'in sonunda 0.28 dolar olmasını bekliyor. WalletInvestor'un analizine göre, Chromia (CHR/USD) tahmini 2022'nin sonunda 0,57 dolar, 2023'ün sonunda 0,85 dolar, 2024'ün sonunda 1,13 dolar, 2025'in sonunda 1,42 dolar ve Haziran 2026'ya kadar 1,61 dolar.

Chromia Coin Geleceği

WalletInvestor analistleri, Chromia coini “harika” bir yatırım olarak değerlendiriyor. CHR coin geleceği tahminlerine göre, CHR tokeni önümüzdeki beş yıl içinde ortalama olarak %700'den fazla veya Chromia (CHR/USD) tahmininin Haziran 2026'ya kadar 2.10$ olduğu en iyi senaryoda %1.000'den fazla artacak.

Bizim Chromia Coin geleceği hakkındaki yorumlarımız da bu kadar net olmasa da kesinlikle olumlu.

Ethereum blok zincirinin bir parçası olan Chromia, ERC-20 coinidir. Bir dizi sorun, blockchain tabanlı merkezi olmayan uygulamaları gerçek dünyaya entegre etmenin önünü yıkıyor. Chrimia ise, kullanıcıların yabancı olmadığı paradigmaları kullanarak yeni ve güvenli dApp'ler oluşturmasına ve ölçeklendirmesini amaçlıyor.

Yani blockchain ve veritabanı birleştirir ve her iki işleme teknolojisinin açığını gideriyor. Bu eşsiz bir mimari olmasının yanında kullanıcı dostudur. Platformun yerel belirteci CHR, platform para birimi olarak fayda sağlarken ve barındırma ücretleri, bahis ve sistem çapında amaçlar için fayda sağlarken, kullanıcılar, geliştiriciler ve yatırımcılar arasında karşılıklı olarak yararlı bir ilişki geliştirir.

Bu bilgiler ışığında CHR'nin geleceği hakkında parlak şeyler söylemek yanlış olmayacaktır.

Chromia Coin Grafik

CHR coin grafik verilerine aşağıdan erişebilirsiniz.

Chromia Coin Haberleri

Sayfamız üzerinden düzenli olarak Chromia (CHR) hakkında güncel veriler üzerinden haber girişleri yapıyoruz. Lütfen takipte kalın.

Chromia (CHR) Hangi Borsada?

Chromia şu anda Binance , FTX , Huobi Küresel , CoinTiger , ve Upbit borsalarında işlem görmekte.

Chromia Coin Fiyat Tahmini

Chromia Coin Fiyat Tahmini 2022
$1.16 USD
Chromia Coin Fiyat Tahmini 2023
$1.35 USD
Chromia Coin Fiyat Tahmini 2024
$1.44 USD
Chromia Coin Fiyat Tahmini 2025
$1.72 USD
Chromia Coin Fiyat Tahmini 2026
$1.68 USD
Chromia Coin Fiyat Tahmini 2027
$2.31 USD
Chromia Coin Fiyat Tahmini 2028
$3.06 USD
Chromia Coin Fiyat Tahmini 2029
$3.61 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri