Bu Yıl 100 Kat Artabilecek En Yeni Alt Coinler!

Bu Yıl 100 Kat Artabilecek En Yeni Alt Coinler!

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 05 Şubat 2022

Şubat ayında satın alınabilecek ve bu yıl 100 kat artabilecek en iyi yeni Alt Coinler!

Kripto ile ilgili olan şey, servetlerin bir gecede kazanılabilmesidir. Geçen yıl gördük ve 2022'de tekrar göreceğiz. Ancak önemli olan bu heyecan verici projelere mümkün olduğunca erken başlamak. Bu şekilde, bankaya kadar gülümseyerek yukarı doğru ivme kazanırsınız. Gelecek vaat eden projeleri seçmek için bir kriter:

  • Her zaman madalyonun sadece sıcak hava ve yutturmaca değil, çok iyi temellerle desteklendiğinden emin olun.

  • Tercihen, dünyanın önde gelen borsalarından bazılarında henüz listelenmemiş olan paraları alın.

  • Son olarak, gerçek olup olmadıklarını görmek için bu projelerin etrafındaki vızıltı ve heyecanı takip edin.

Kripto yatırımcıları için üzücü bir Ocak ayının ardından biraz umut var. İşte Şubat ayında satın alınacak iki sıcak proje.

Synthetix (SNX)

Synthetix (SNX) , otomatik bankacılık özellikleri sunmak için tasarlanmış Ethereum tabanlı bir DeFi protokolüdür. Platform akıllı sözleşmeler kullanır. Ancak Synthetix'i (SNX) bu kadar mükemmel bir proje yapan şey, blok zincirinde alınıp satılabilen ve depolanabilen bir dizi sentetik dijital varlık çıkarabilmesidir.

Bu sentetik varlıklar daha çok hisse senetleri gibi gerçek dünya varlıklarına dayalı türev ürünler gibidir. Böylece, gelişmiş blok zinciri teknolojisini kullanarak çok çeşitli finansal piyasalarda ticaret yapabilirsiniz. Synthetix (SNX), şu anda piyasadaki en ilginç ve yenilikçi projelerden biridir.

Pulse X

Pulse X , PulseChain kullanıcılarına yeterli likidite ve harika bir ticaret deneyimi sağlamak için tasarlanmış bir Uniswap (UNI) çatalıdır. Hem Pulse X hem de PulseChain'in geliştirilmekte olan projeler olduğunu belirtmek önemlidir.

Umut, her ikisinin de aynı anda çalışmasıdır, ancak PulseChain Ana Ağının bu ay veya Mart başında faaliyete geçmesini bekliyoruz. Ayrıca, bu projelere şimdiden büyük ilgi var ve inanılmaz geri dönüşler için iyi bir potansiyele sahip görünüyorlar.

Mutlaka Oku : Gelecek Vadeden Altcoinler, Yükselmesi Beklenen Coinler 2022

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri