Bitexen'den Binance Para Gönderme - Dövizmix

Bitexen'den Binance Para Gönderme - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Bitexen den binance para gönderme işlemi nasıl yapılır? Para transferi nasıl gerçekleştirilir? | Dövizmix

Kripto para piyasasının gelişmesi ile beraber birçok yeni borsada beraberinde ortaya çıkmaya başladı. Bu borsalardan hangisini kullanacağımıza maalesef ki detaylı incelemeden bilemiyoruz.

Bu nedenle neredeyse her kullanıcının birçok ana borsada bir hesabı bulunuyor. Belirli durumlarda para gönderme yani transfer işlemleri gerçekleştirmemiz gerekebiliyor. Bir borsadan başka bir borsaya transfer gerçekleştirirken tabii ki de göz ardı edemeyeceğimiz belirli kurallar ve uygulamamız gereken işlemler bulunuyor.

Son dönemlerde yoğun olarak kullanılan Bitexen ve Binance arasında para gönderme işlemleri yöneltilen sorular arasında. Peki, Bitexen den binance para gönderme nasıl yapılır?

Para transferi nasıl gerçekleştirilir?

Öncelikle iki borsaya da giriş yapmanız gerekmektedir. Transfer gerçekleşmeden önce coin alış işlemi gerçekleştirmelisiniz. Daha sonra transfer işlemine geçebiliriz. Sizler için aşağıda madde madde nasıl transfer gerçekleştireceğinizi anlattık.

  • Bitexen uygulamasından hesaplarım kısmına gidin.
  • Satın almış olduğunuz coinin üzerine giderek; çek kısmına tıklayın.
  • Karşınıza cüzdan adresi ve hedef kodu kutuları gelecektir. Bu kutuları doldurmak için binance uygulamasına transfer edeceğiniz coinin üstüne giderek, yatır seçeneğine tıklayın.
  • Gerekli kodları alarak Bitexen’de eşleşen yerleri doldurun.
  • Ardından ne kadar transfer gerçekleştirmek istiyorsanız; miktarı yazmanız gerekmektedir.
  • Tüm bu aşamaları gerçekleştirdikten sonra; son aşama olarak coini çek tuşuna basıp, işlemi onaylamanız gerekmektedir. Sms kodunuzu da sisteme girdikten sonra transferiniz gerçekleştirilmek üzere işleme alınacaktır. Eğer ilk defa transfer işlemi gerçekleştirecekseniz platform sizden e-posta onayı da isteyecektir.

Yatırma ve Çekme İşlemleri

Kripto para yatırma ve çekme işlemleri neredeyse her borsada benzerdir. Yatırma çekme işlemlerini gerçekleştirmek için borsada bir cüzdanınızın olması gerekmektedir. Yatırma işlemlerinde borsanızın size vermiş olduğu banka hesap bilgilerine parayı havale edebilir; kolaylıkla kripto para cüzdanınıza istediğiniz miktar aktarabilirsiniz.

Çekme işlemlerinde de yine aynı şekilde hesap bilgilerinizi borsa sistemine girerek, paranızı hesabınıza aktarabilirsiniz. Burada önemli olan nokta banka hesabının size ait olmasıdır.

Kripto paraları hesaba aktarmak

Kripto para çekmek ya da yatırmak için borsadaki cüzdanınızı nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz gerekmektedir. Öncelik olarak cüzdan kimliğinize giriş yapmanız gerekmektedir. Cüzdan kimliğiniz ile beraber giriş yapmak için oturumunuzu açıp iki faktörlü kimlik doğrulamanızı yapmalısınız. Hesabınızda yer alan bakiyeler cüzdanınızın üst kısmında bulunan kontrol panelinde görülmektedir.

Eğer kripto para birimine sahipseniz; değerine tıkladığınız zaman fiyat para birimi doğrultusunda sizlere gösterilecektir.

Peki kripto para cüzdanınızda para göndermek ya da para almak nasıl gerçekleşir? Cüzdanınızdan para göndermek istiyorsanız, alıcının alıcı adres bilgileri oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra alıcının QR koduna da ihtiyacınız olacaktır.

Bunu talep etmek amacıyla adresinize ya da kendinize ait QR kodunuzu göndererek paylaşabilirsiniz. Bununla beraber Bitcoin nakit olarak nitelendiren adresinizi talep ettiğiniz zaman değişim gösterecektir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri