Arweave Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

Arweave Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 08 Ocak 2022

Arweave Coin Nedir, Yorum, Geleceği, AR Coin Kaç TL? Detaylı Arweave Coin Analizi | Dövizmix

En basit tabirle Arweave Coin (AR Coin) nedir sorusunun cevabı için şunu söyleyebiliriz: Uygulama, belge ve her türlü dataların, internet tabanlı bir şekilde kalıcı olarak depolamanıza yarayan veri saklama protokolüdür.

Başta netleştirilmesi gereken şey ise Arweave'nin tam bir blok zinciri olamayışıdır.

Ancak blockchaine benzer bir şekilde birbirine bağlı blok örgülerinden oluşur. Arweave'de her blok, kendisinden bir önceki bloğa bağlıdır.

Blok zincirinden biraz farklı olarak bloklar bir blok grafiğinde saklanır.

Arwaeve, her türlü dijital verinin sanal ortamda sürekli olarak saklanabilmesine olanak tanıyan, bir tür depolama ağıdır.

Arweave Coin Nedir?

Merkezi olmayan platform, kendini “asla unutmayan bir sabit disk” olarak tanımlar. Bilgileri süresiz olarak saklamak isteyen kişiler ödemeleri yerel belirteç ilen AR Coin ile yapar ve aynı zamanda madencilere ödemeler AR Coin olarak yapılır. 2017 yılında piyasaya ilk çıktığında adı Archain'dir ve bir yıl sonra 2018 yılında Arweave adını aldı.

Sam Williams ve William Jones tarafından oluşturulan proje, HydrOS isimli bir işletim sistemi ile geliştirilmiş ve merkezi olmayan dağıtılmış sistem olarak oluşturulmuştur. Gelişticiler, Arweave nedir sorusuna kısaca “bireyler arasında zaman içinde yeni nesillere bilgi depolamak ve paylaşım kolektifi” olarak yorumluyor.

Ağ çevresinde sürdürülebilir bir ekosistem oluşturmaya odaklanan proje, kar paylaşım belirteci yaratmak amacıyla geliştiricilerin uygulamalarından ağ işlem ücretleri oluşturduğunda temettü almalarına olanak sağlar. Proje sektör yatırımcılarına ücretsiz depolama ve erişim hakkı da tanıyor. Sonuç olarak Arweave, merkezi olmayan, uygun maliyetli ve ölçeklenebilir olmayı hedeflemektedir. Permweb için temel sağlayan uygulama, kalıcı ve kaynağının izlenebildiği bir depolama birimi görevi görür.

Arweave Coin Yorum

Yatırımcılar Arweave Coin (AR Coin) yorumları için öncellikle dolaşımdaki arz ve madencilik ödülleri gibi konularda araştırmak yapmakta. AR Coin ilk olarak 55 milyon arz ve 11 milyon coin eklenecek şekilde oluşturuldu. Kullanıcıların veri depolamak için yerel ağda ödeme yapması gerekir. AR madencileri, yeni blok madencileri için ödemelerini buradan yapılan ödemelerden alırlar. İşlem ücretlerinin kalan kısmı, depolama donanımı adı verilen bölümde biriktirilir.

Merkeziyetiz borsalarda listelenen varlıkların kendine ait ekosistemleri olması, uzun vadeli fiyat artışlarında etkili bir rol oynar. Ek olarak toplam arzının borsalardaki satışı, arz talep durumu fiyatında etkili olan en önemli parçayı oluşturur. 2017 yılında piyasaya sürülen proje, toplam arzının %11'ine yakınını sattı. Şirket, özel satış için %19,5, proje danışmanları için %2,9, ekip için %13 (yılda %20'si serbest bırakılan beş yıllık bir kilitlenmeye tabi), ekosistem geliştirme için %19,1 ve %26,5 oranında ek tahsis etti. Gelecekteki proje kullanımı için (yılda %20'si serbest bırakılan beş yıllık bir kilitlemeye tabidir).

Arweave Coin Geleceği

Bir kriptopara varlığı olarak borsalarda ne kadar süre listelenmeye devam edeceği veya değerinin artacağı gibi konulara cevap vermek zorlayıcı olabilir. Ancak internetin sonsuza kadar var olacağı düşünülürse, Arweave Coin (AR Coin) geleceği için olumlu konuşulabilir. Elbette bunun için devamlı bir çalışma ve kullanıcı deneyimlerinin olumlu bir şekilde devam etmesi gibi konular da önemli. Ayrıca işlemci mimarisi, kullanıcı sayısı, etkili ödüllendirme ve madenciler önemli en önemli kısmı oluşturmakta.

Blockchain teknolojisinin değiştirilmiş bir versiyonu olarak niteleyebileceğimiz ve blockweave adı verilen konsensüs algoritmasını kullanan Aeweave, Profe of Work adı verilen çalışma kanıtının farklı bir varyantıdır. Bu konsensüsün en büyük farkı, Bitcoin'dekine benzer şekilde blokların kendisinden bir öncekine zincirlenmesi yerine rastgele zincirleniyor olmasıdır.

Madencilerin bir blok zincirinin tamamını depolaması gerekmez, ancak yeni bir tane çıkarmak için gerekli olan eski bloklara erişebileceklerini kanıtlamak için daha fazla bilgi depolamaya teşvik edilirler.

Arweave Coin Kaç TL

Bugünkü canlı Arweave fiyatı $47,69 USD ve 24 saatlik işlem hacmi 45.307.975 USD'dir. AR'mizi gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. Arweave son 24 saatte %6,44 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması, 1.592.521.761 USD canlı piyasa değeri ile 70. sırada. 33.394.701 AR jetonluk dolaşım arzına ve maks. 66.000.000 AR coin arzı.

Arweave Coin Grafik

Arweave Coin Hangi Borsada

Arweavecoin hangi borsada sorunuzun cevabı olarak; Arweave coin Binance , OKEx , Huobi Küresel , FTX , ve HitBTC Küresel kripto para borsalarından alınabilir diyebiliriz.

Arweave Coin Fiyat Tahmini

Digitalcoinprice web sitesinin Arweave coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

Arweave Coin Fiyat Tahmini 2022
$65.02 USD
Arweave Coin Fiyat Tahmini 2023
$75.78 USD
Arweave Coin Fiyat Tahmini 2024
$84.48 USD
Arweave Coin Fiyat Tahmini 2025
$108.15 USD
Arweave Coin Fiyat Tahmini 2026
$90.71 USD
Arweave Coin Fiyat Tahmini 2027
$138.26 USD
Arweave Coin Fiyat Tahmini 2028
$162.36 USD
Arweave Coin Fiyat Tahmini 2029
$201.92 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri