Ark Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

Ark Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 08 Ocak 2022

Ark Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Ark Coin Kaç TL? Detaylı Ark Coin Analizi | Dövizmix

Ark Coin veya kısaca ARK, tamamen özelleştirilebilir ve birlikte çalışabilir blok zinciri oluşturabileceğiniz blockchain tabanlı bir platformdur.

Bunu veri tabanlı bir uygulama geliştirme platformunun blok zinciri versiyonu olarak da düşünebilirsiniz.

Ark Coin nedir sorusuna cevap vermeden önce, ARK teknolojisi ve özellikleri hakkında bilmeniz gerekenler kısaca şu şekilde:

Daha önceki birçok makalemizde blok zinciri tabanlı platformların akıllı sözleşmeler ile çalışabilir olduğunu vurgulamıştık.

ARK, birlikte çalışabilir özelliği sayesinde akıllı sözleşmelere olan bağlılığı ortadan kaldırmaya odaklanmıştır.

Proje ilk olarak 2016 yılında geliştirilmiş ve ICO'sunda 800 bin dolara yakın satış yapmayı başarmıştır.

Ark Coin Nedir?

2017 yılın mart ayından sonra kendi ekosistemini güçlendirmek için başarılı adımlar atmış ve ARK Public Network'u kullanıma sundu. Resmi hizmetlerini Ark.io adresinden vermektedir. Daha sonra ERK Ekosistemi olarak adlandırılan Public Network, TypeScript dili ile yazılmış açık kaynaklı bir yazılımdır. ARK ağı, ağ üzerinde hareket eden düğüm operatörleri, bağımsız düğüm operatörleri ile ARK teknolojisi üzerinde çalışan bağımsız blok zincirlerinin kod tabanının korunmasına yardımcı olur.

ARK Public Network, çoklu ödeme, çoklu imza, çeşitli kayıt işlemleri ve IPFS karma işlemleri gibi özel işlem türlerini destekler. ARK'nın Deployer ürünü, bir grafik kullanıcı arayüzü kullanarak tamamen özelleştirilebilir, birlikte çalışabilir blok zinciri oluşturmaya olanak tanır. Bu tak ve çalıştır oluşturma yöntemi, geliştiricilerin ARK'nın fikir birliği modelini, teknoloji yığınını, ürün hattını ve özel işlemlerini tam olarak kullanmasını sağlar.

Ark Coin Yorumları

Ark Coin mevcut fiyatı 1.35 dolar seviyelerinde. ICO'sundan sonra piyasaya sürüldüğündeki ilk fiyatı 0.03 olduğu göz önüne alındığında oldukça yüksek seviyelerde olduğu kabul edilebilir ancak Ocak 2018 yılında 10 dolara kadar yükselmişti. Son birkaç ay içindeki en yüksek değeri 2 dolar iken şimdilerde mevcut seviyelerde yatay bir seyirde ilerliyor.

Piyasanın mevcut ilerleyişine göre gösterdiği reaksiyon, çoğu altcoine göre çok pasif kabul edilebilir. ARK Coin yorumları kısaca bu şekilde değinilebilir. Ancak mevcut potansiyelleri ve teknolojisi göz önüne alındığında fiyatlarının yükselebileceğinden bahsedilebilir.

Ark Coin teknolojisi, kullanıcılara sağladığı teşvik ödüllerinden ötürü gelişim potansiyeline sahip. Tamamen açık kaynaklı olan ARK, tüm kullanıcıların gelişimine katkıda bulunmasına izin verir ve katkıda bulunan kişilere ödüller kazandırır. Ödüllerden faydalanmak isteyenler geliştirici topluluklarında yer alır ve ağda katkılar sağlar. ARK Blok Zinciri Çerçeve mimarisi tamamen modülerdir ve zincirinizi uygulamanızın ihtiyaçlarına göre özelleştirmenize olanak tanır.

ARK HTLC SmartBridge, ARK'nın özel Karma Zaman Kilidi Sözleşmeleri işlem mantığını kullanarak blok zincirleri arasında değer ve veri alışverişine izin verir. ARK Logic, uygulamanızın yerel Akıllı Sözleşme işlevini basit bir şekilde uygulamasına olanak tanıyan kendi özel Akıllı İşlemlerinizi oluşturmanıza olanak tanır.

Ark Coin Geleceği

ARK Coin geleceği, eşsiz mimari özellikleri bakımından teknik açıdan olumlu görünüyor. Ancak büyük borsalarda devamlı kalabilmesi ve diğer kullanıcıların katılımına olanak vermeye devam etmesi, fiyat performans bakımından önemli bir yer tutuyor.

ARK, blok zinciri teknolojisinin sahip olduğu dezavantajlı ortadan kaldırmaya ve sorunları çözmeye odaklandığı için rakiplerine oranla bir adım önde görünüyor. Framework geliştiricilerinin blockchain teknolojisi üzerinde çalışmaya sağlayabilmesine olanak sağlayan ARK, eşler arası işlemler, defter veritabanı oluşturma ve API teknolojisine erişimi yöneten ARK Core'dan oluşmakta.

Genel İşlem Arayüzü sayesinde kullanıcılar, ARK Core çevresinde özel işlemler oluşturabilir ve işlemleri yerine getirir.

Ark Coin Kaç TL

Bugünkü canlı Ark fiyatı $1,15 USD ve 24 saatlik 25.476.870 USD işlem hacmi. ARK fiyatımızı gerçek zamanlı olarak USD olarak güncelliyoruz. Ark son 24 saatte %44 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması 154.407,471 USD canlı piyasa değeri ile 331. sırada. 134.303.659 ARK madeni para dolaşım arzına ve maks. tedarik mevcut değildir.

Ark Coin Grafik

Ark Coin Hangi Borsada

Ark coin hangi borsada sorunuzun cevabı olarak; Ark coin Binance , OKEx , Upbit , P2PB2B , ve probit Küresel kripto para borsalarından alınabilir diyebiliriz.

Ark Coin Fiyat Tahmini

Digitalcoinprice web sitesinin Ark coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

Ark Coin Fiyat Tahmini 2022
$1.6 USD
Ark Coin Fiyat Tahmini 2023
$1.83 USD
Ark Coin Fiyat Tahmini 2024
$2.01 USD
Ark Coin Fiyat Tahmini 2025
$2.45 USD
Ark Coin Fiyat Tahmini 2026
$2.28 USD
Ark Coin Fiyat Tahmini 2027
$3.25 USD
Ark Coin Fiyat Tahmini 2028
$3.91 USD
Ark Coin Fiyat Tahmini 2029
$4.8 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri