Ankr Coin Nedir? Geleceği, Yorum ve Grafik Fiyat Analizi

Ankr Coin Nedir? Geleceği, Yorum ve Grafik Fiyat Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 15 Ocak 2022

Ankr Coin Nedir, Haberleri, Yorum ve Fiyat Analizi ile Dövizmix.com'da. Ankr Coin Geleceği Ne Olacak? Ankr Nereden Alınır, Hangi Borsada?

ANKR, kullanıcıların Web 3.0'a bağlanmasına yardımcı olmak için tasarlanmış birçoklu bulut blok zinciri altyapı sağlayıcısı ve zincirler arası staking DeFi platformudur. Açık kaynaklı blockchain tabanlı bu platformlarda, merkezi olmayan uygulamalar oluşturulabilmenin yanında, farklı blok zincirlerinin düğümleri barındırılabilir ve Stake edilebilir.

Blok zincirleri sektöründeki en sağlam projelerden biri olarak gösterilen ANKR Coin nedir daha detaylı bakalım:

ANKR, blok zincirlerinin gerçek dünyaya entegre edilebilmesi, birbirleri arasında köprü kurabilmesi ve benimsenmesi için birden çok protokolü içeren, çok yönlü platformdur.

Platform, geliştiricilere ve kurumsal müşterilere odaklanır. Özellikle araştırmacılar, öğrenciler ve yeni başlayanlar için bulut tabanlı hizmetleri uygun maliyetle sunar. Ayrıca rakiplerine oranla fiyatının daha düşük olması, kullanılabilirliğini arttırması beklenen faktörler arasında.

Ankr Coin Nedir?

Ankr coin nedir sorumuzun cevabı; dApp geliştiricilerinin karşılaştığı birtakım problemleri ortadan kaldırmayı amaçlar. Ağ üzerinde işlem yapan kişiler, Polkadot, Binance Smart Chain, Ethereum, EOS ve Cardano gibi 40'tan fazla blockchain ağına erişim sağlar. En büyük rakibi Amazon ve Google'dır. Rakiplerine oranla sunduğu hizmetler ise, daha uygun maliyetli ve güvenilir olmasıdır.

ANKR kullanıcıları tarafından kazanılan çok sayıda fayda vardır. Birincisi, protokol blok zinciri sistemlerini entegre etmek isteyen işletmeler için anahtar teslimi altyapı çözümleri sunuyor. Geçmişte, bu hizmetleri entegre etmek isteyen işletmeler zorlu bir mücadele içindeydi. Blockchain özelliklerini entegre etmek için önemli miktarda zaman ve kaynak harcamaları gerekecek. Ne yazık ki, bu teknik ve finansal engeller benimsemeyi yavaşlattı. ANKR, bu sorunları çeşitli şekillerde ortadan kaldırır.

Platformun açık doğası, kripto para birimi borsalarının, bahis platformlarının, veri analizi sağlayıcılarının ve daha fazlasının geliştirilmesine yardımcı olur. Şu anda ağ, düzinelerce popüler ağda 8000'den fazla düğüm işletiyor.

ANKR, tüm hizmetler içerisinde kullanılan belirteçtir ve ödemeler bu yöntemle yapılır. Yani ağ içinde hizmet alan kişiler ödemeleri ANKR ile yapar ve bu kendi ekosistemini yaratır. Şirketin planladığı toplam coin arzı 10 milyardır. Resmi verilere göre şu an 7 milyar token dolaşımda.

Ankr Coin Yorum

ANKR Coin yorumları için birçok farklı analistin görüşünü yazımızda kaleme aldık. ANKR gelecek fiyat hareketlerinden önce geçmiş fiyatlarına bakmak gerekebilir. Bunun da ötesinde altcoin marketlerindeki en derin etkinin Bitcoin hareketlerine bağlı olduğunu bilmek gerekir.

Geçtiğimiz birkaç ay içinde fiyatı çakılan ANKR şu an toparlanma aşamasında. 19 temmuzdan beri majör trend hareketlerde bir yükseliş söz konusu ve anlık fiyatı 0.1 dolar civarlarında. Anlık olarak keskin fiyat dalgalanmalarının olabileceğini söyleyebiliriz. Uzmanlara göre yıkıcı bir hareket olmazsa fiyat hareketlerinin yukarı yönlü olması beklenir.

Yakın zaman içerisinde bir sıfır atması oldukça zor ancak yeni bir DeFi ile ATH'ye yaklaşabilir. Eski yatırımcılar mayıs ayı ile birlikte genel bir yükselişten çakılmaya doğru fiyat hareketlerinin olduğunu hatırlayacaklardır.

Buna göre analistlere göre ANKR Coin 2022 fiyatı 0.3 ila 0.5 dolar arasında olabilir. Bu fiyat beş yıl içerisinde 1 dolar ve üzerine çıkabilir. Şimdi teknik seviyelere baktığımızda fiyatın çok büyük bir kırılma noktasında olduğunu görebiliyoruz. Yukarıdaki aylık grafiklerde görebileceğiniz gibi, fiyat 0.10 seviyesinde.

Aynı zamanda tüm zamanların en düşükleri ve tüm zamanların en yüksekleri arasında Fibo seviyesinin %50'si. Fiyat, bu zaman diliminde 20 SMA'dan (gri) Şubat ayında 0,01 dolardan Mart sonunda 0,20 doların üzerine çıktı. Ardından Mayıs ve Haziran'da bir çöküş gördük, ancak 20 SMA bir kez daha destek olarak kaldı ve düşüşün ardından yukarı yönlü bir geri dönüş sinyali olan kjuly'deki çekiç mum çubuğunun ardından ANKR Ağustos'ta yükseliyor. Ankr yorum için söyleyeceklerimiz şimdilik bu kadar. Ankr coin ne olur sorunuzun cevabını sitemizi takip ederek güncel veriler ve yorumlar ile arttırabilirsiniz.

Ankr Coin Geleceği

ANKR Coin geleceği için olumlu görüşler söylemek yanlış olmayacaktır. Her şeyden önce platform, yaratıcı çözümlemelere sahip ve potansiyeli yüksek görünüyor. Pazar güç kazmamaya devam ettikçe, ANKR'nin fiyatının yükselmeye devam etmesinden bekleniyor.

Genel anlamda ANKR'nin iyi bir performans göstermesi beklenmekte. Kısa vadede düşük bir yükseliş eğilimi görülmesi ihtimal. Şu anda birçok kriptonun aslında sadece menkul kıymet olup olmadığı konusunda çok fazla tartışma var.

Yüzeyde, muhtemelen% 99'unun olduğu ve gerçek bir faydası olmadığı görülüyor. Bu nedenle, SEC'in, yasalaştırılmamışsa, onlara bir tür düzenleme dayatmaya çalışması muhtemeldir.

ANKR'nin açıkça bir faydası var ve gerçek dünyadaki bir sorunu çözüyor, ancak bunun bir menkul kıymet olup olmadığına dair testi geçmesi gerekiyorsa, bu ilginç bir tartışmaya yol açacaktır.

Ankr Coin Grafik

Ankr Coin Hangi Borsada?

Ankr Coin aşağıdaki borsalardan satın alınabilir:

  • Upbit
  • Bithumb
  • Houbi Global
  • Digifinex
  • Bittrex
  • Uniswap (V2)

Ankr Coin Fiyat Tahmini

Ankr Coin Fiyat Tahmini 2022
$0.12585871095 USD
Ankr Coin Fiyat Tahmini 2023
$0.14880150322 USD
Ankr Coin Fiyat Tahmini 2024
$0.17533477722 USD
Ankr Coin Fiyat Tahmini 2025
$0.19520331958 USD
Ankr Coin Fiyat Tahmini 2026
$0.18251703352 USD
Ankr Coin Fiyat Tahmini 2027
$0.27163932817 USD
Ankr Coin Fiyat Tahmini 2028
$0.32672665659 USD
Ankr Coin Fiyat Tahmini 2029
$0.40096088229 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri