2023 Yapı Kredi Atm Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?

2023 Yapı Kredi Atm Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Yapı Kredi Bankası ATM'lerinden günde en fazla ne kadar para çekilebilirsiniz? Yapı Kredi ATM para çekme limiti yazımızı okuyun.

Türkiye'de yaklaşık olarak 5.000'e yakın ATM'si bulunan ve kullanıcıların neredeyse tüm ekonomik ihtiyacına cevap veren Yapı Kredi ATM'lerinin sayısı, gün geçtikçe artmakta ve teknolojik anlamda yenilenmektedir.

ATM'lerin artması ile insanlar şube arama derdinden kurtulup hiçbir insan ile karşılaşmadan sorunsuzca para çekme ve para yatırma işlemlerini ve diğer konulardaki bankacılık işlemlerini de ATM'ler ile gerçekleştirebilirler.

Özellikle Koronavirüs sebebiyle banka şubelerindeki kişiler ile temastan kaçınmak adına ATM'den işlem yapmak çok daha kullanışlı hale gelmiştir. Birçok bankada olduğu gibi Yapı Kredi bankası ATM'lerinden de MTV ödemelerinizi, fatura ödemelerinizi, kredi ödemelerinizi gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme işlemlerinin yanında Yapı Kredi ATM'lerinden en çok yapılan işlemlerden biri de para çekme işlemidir.

Bu yazımızda detaylı bir şekilde yapı kredi bankası ATM'leri üzerinden ATM para çekme limiti ne kadar sorunuza yanıt vermeye çalışacağız.

2023 Yapı Kredi Atm Günlük Para Çekme Limiti

Yapı Kredi Bankası ATM'lerinde günde en fazla ne kadar çekilebilir? Yapı kredi ATM para çekme limiti en son ne kadar dır ve hangi para cinsinden para çekme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz?

Yapı Kredi bankası ATM'lerinden yapacağınız para çekme işlemlerine dair merak ettiğiniz her soruya, haberimizi okuyarak cevap bulabilirsiniz. Yapı Kredi Para Çekme Limiti ATM para çekme işlemi için belirlenen saatler Türkiye'deki her banka için aynıdır. Yapı Kredi ATM'lerinden de para çekme işlemleri 7 gün 24 saat boyunca gerçekleştirilebilir. ATM'lerden tek bir işlemde çekebilecek limiti öğrenip, acil para ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Ayrıca Yapı Kredi ATM'lerinden yapmış olduğunuz para çekme ve para yatırma gibi işlemler için bilgi fişi alabilir ya da işlem dekontunu mail adresinize yönlendirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra işlemlerinizi Yapı Kredi Bankasının banka kartıyla ve kredi kartınızla da yapabilirsiniz. Eğer telefonunuz da Yapı Kredi 'mobil bankacılık' kullanıyorsanız, QR koduyla da çok hızlı işlem yapabilirsiniz. ATM üzerindeki QR kodunu Yapı Kredi mobil bankacılık uygulamasındaki açılan kameraya okutarak, hızlı ve pratik bir şekilde para çekebilirsiniz.

Peki, Yapı Kredi Bankası için ATM para çekme işlemi için belirlenen limit ne kadardır?

Aşağıda hazırlamış olduğumuz tabloyu inceleyerek, ATM'den para çekme ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Yapı Kredi'nin ATM cihazlarını kullanarak günlük 5.000 TL olarak paranızı çekebilirsiniz. Yapı kredi bankası gün geçtikçe kullanıcılarının ihtiyaçlarını daha teknolojik işlemler ile karşılamaya devam etmektedir.

Yapı Kredi bankası kayıtlarında bulunan engelli ve 70 yaş üzeri müşterileri için, bankaların ortak ATM'lerinden ücretsiz olarak para çekme imkanı bulunmaktadır. Teknolojik alanlarda çok hızlı bir şekilde gelişmeye devam eden Yapı Kredi bankası, Yapı Kredi ATM para çekme limiti 2023 yılı itibarıyla en güncel verilerine ise aşağıdaki bilgilendirmeden ulaşabilirsiniz.

Yapı Kredi Günlük Para Çekme Limiti

MİNUMUM TUTAR/ PAY - 20 TL

MAKSİMUM TUTAR/ PAY - 2.000 TL

Yapı Kredi bankası ATM'lerini kullanarak tek seferde, en fazla 5.000 Türk Lirası çekerek nakit ihtiyacınızı çözebilirsiniz. Buna istinaden kredi kartınızla veyahut banka kartınız ile Dolar, Euro gibi döviz olarak da para çekme işleminizi de gerçekleştirebilirsiniz. Makalemizdeki bilgilerle sizler de, ATM'lerden zaman kaybetmeden para çekme, para yatırma gibi bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Yapı Kredi ATM para çekme limiti hakkında en çok merak edilenleri bu makalede sizlere sunduk.

Yapı Kredi Günlük Çekim Limiti Arttırma

Yapı Kredi bankası ATM'lerinden en fazla 5.000 TL en az ise 20 TL çekim yapabilirsiniz. ATM'den 6.000 TL çekmek isterseniz her 24 saat için en fazla 5.000 TL çekebildiğiniz için toplam paranızı 3 günde gerçekleştirirsiniz. Daha fazla nakit ihtiyacınız var ise yapı kredi günlük çekim limiti arttırma işlemi için müşteri hizmetlerini arayıp günlük çekim ücretini artıma talep ederek tek seferde yüklü miktarda para çekebilirseniz.

yapı kredi ATM para çekme limiti
Yapı Kredi ATM Para Çekme Limiti 2023

Yapı ve Kredi Bankası Koronavirüs Döneminde ATM İşlem Listesi:

İşlem Adı İşlem Limiti Para Birimi
Döviz Alış Satış Toplam 15.000 USD
Havale 185.000 TL
Kartlı / QR Para Yatırma Toplam 185.000 TL
Kartlı Şans Oyunları 20.000 TL
Kartsız Kredi Kartı Borç Ödeme 185.000 TL
Kartsız Kredi Ödeme 185.000 TL
Kartsız Para Yatırma 185.000 TL
Kartsız Şans Oyunları 1.000 TL
Nakit Avans / Taksitli Nakit Avans Toplam 10.000 TL
Para Çekme Yurtdışı 1.000 USD
Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri