En Kolay Anında Kredi Kartı Veren Bankalar Hangileri?

En Kolay Anında Kredi Kartı Veren Bankalar Hangileri?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

En Kolay Anında Kredi Kartı Veren Bankalar Hangileri? Anında banka kartı veren bankalar hangileri? Hemen kredi kartı veren bankaların listesi.

En kolay kredi kartı veren bankalar : Günümüzde bir kredi kartı sahibi olmak, üzerinde nakit para taşımak istemeyen aynı zamanda alışveriş harcamalarını taksitli olarak yapmak isteyen vatandaşların tercihi oluyor. Türkiye'de geçtiğimiz 2020 yılında, kredi kartı sayısı tam 75,7 Milyon'a ulaştı. [Kaynak: Bankalar arası Kart Merkezi]

2020 yılında banka kartlarıyla yapılan ödeme tutarları yıllık yüzde 41 artış göstermiş durumda. Bu sayılar bir kişinin aynı anda bir kaç bankanın kredi kartını kullanması ile daha fazla katlanıyor. Bu yazıda yer alan bilgiler sayesinde, siz de anında kredi kartı veren bankalar hakkında bilgiler ile kart başvurunuzu nasıl yapabilirsiniz öğreneceksiniz.

Kredi karı başvurusu yaparak, anında kredi kartı almak isteyen kişiler ise hemen kredi kartı veren bankalar araması yapmaktadır. Bu sebep ile bizde hızlı yoldan kredi kartı basıp anında onaylayan bankaları araştırdık ve sizlere sunuyoruz.

Bilindiği gibi, kredi ya da banka kartlarında isim soyisim ve kart bilgilerimiz yer alır. Fakat, anında kredi kartı veren, basan ya da geçici kredi kartı veren bankaların, kredi kartlarınızı isimsiz olarak basılmaktadır. Kredi kartı başvurunuzun kabul edilmesinden sonra, kart basımı yapılır. Basılan kartı geçici bir kart olarak düşünebilirsiniz.

Kesin Onaylı Kredi Kartı

Günümüzde kredi kartı başvurusunda bulunmanın pek çok yolu bulunuyor. SMS, telefon bankacılığı, mobil uygulamalar ya da banka şubelerine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Banka şubelerinden yapacağınız kredi kartı başvurunuz daha detaylı olarak incelenecektir.

Dahası banka başvurunuz esnasında sizden gelir belgesi de sunmanızda isteyebilir. Fakat sms üzerinden yapılan başvuruların daha çabuk sonuçlandığını söyleyebiliriz.

örnek vermemiz gerekirse, İNG Bank, şuanda 5 dakikada kredi kartı sloganı ile potansiyel müşterilerine kredi kartı ürünü sunuyor. Unutmyan ki yaptığınız kredi kartı talebinizin anında onaylanması için kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor.

Anında Kredi Kartı Veren Banka

İhtiyaç halinde bankalardan kredi kartı için başvurmak istiyorsanız, öncelikle bankaların hangi kişilere kredi kartını verdiğini konusunu bilmelisiniz. Unutmayalım ki, bankalar da birer ticari işletmelerdir ve kar etmek için çalışmaktadırlar. Bu sebep ile müşterilerine sundukları kredi kartlarını da güvenilir kişilere vermek isteyeceklerdir.

Bankalar, kredi kartı başvurusu yapan her kişi için kredi notu, sicil, geçmiş fatura ödemelerini, aylık gelirini, hali hazırdaki nakit durumu gibi tüm bilgileri inceler ve ardından onay aşamasına çıkarır. özellikle kamu bankaları kart verirken daha sizi detaylı incelerken, özel bankalar daha fazla kişiye kredi kartı verebilmek için, ilk olarak kredi notuna bakarak karar verirler.

Bu sebep ile hızlı şekilde kredi kartı sahibi olmak isteyenler için aşağıda listesini verdiğimiz özel bankalara başvurmanız sizin için daha iyi olacaktır.

En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar Listesi:

  • Akbank Axess Kredi Kartı
  • Denizbank Bonus Kart
  • Garanti Bonus Kart
  • İş Bankası Maximum Kart
  • İNG Bonus Card

Kredi Notunuzun Kredi Kartı Almaya Etkisi

Kredi notunuz, hemen hemen bütün bankacılık işlemlerinizin puanlanması ile elde edilen bir durumdur. Bankalardan almak istediğiniz ihtiyaç, konut ve taşıt vb. krediler için en önemli şartlar arasında yer alır.

Puan Aralığı Dğerlendirme
1-900 Düşük
901-1200 Gelire bağlı olarak orta ya da düşük
1201-1499 Orta
1500-1900 Yüksek

axess-kredi-karti.jpg

Akbank Axess Kredi Kartı

Herkese anında kredi kartı veren bankalar arasında yer alan Akbank'tan kredi kartı almak istiyorsanız, hemen başvurmak için https://www.akbank.com/basvuru/kredi-karti/entrypoint.aspx tıklayın. Şimdi ilk kez Axess veya Wings'e başvuran Akbank'ılar, her internet harcamasından ve mobil ödemelerinden %5, ayda 50 TL, yılda toplamda 600 TL'ye yakın indirim kazanıyor!

Denizbank Kredi Kartı

Deniz Bonus kredi kartı ile ayrıcalıklı kampanyalardan yararlanmak için hemen kredi kartı başuvuru için https://www.denizbank.com/kredi-karti-basvurusu/ hemen tıklayın.

dnzbonus

Denizbank Gold

Ekstre tutarınız 2.000 TL'yi geçtiğinde %25 daha fazla bonus kazanın!

dnzplatin

Denizbank Platinum

Ekstre tutarınız 4.000 TL'yi geçtiğinde %50 daha fazla bonus kazanın!

dnzblack

Denizbank Black

Seçili sektörlerde geçecek özel indirimler ve 3 kat bonus kazanabilirsiniz.

Garanti Bankası kredi kartı

Türkiye'de en çok tercih edilen kredi kartını bünyesinde barındıran Garanti Banaksı ile sizde ayrıcalıklı tekliflerden yararlanabilirsiniz. Hemen başvurmak için https://www.garantibbva.com.tr/tr/bireysel/kredi_kartlari/kredi-karti-basvurusu.page tıklayınız.

İş Bankası Maximum Kart

Türkiye İş Bankası Maximum kart başvurusu yaparak hemen başvurmak https://www.isbank.com.tr/hizli-kredi-karti-basvurusu tıklayınız.

ING Banka Kredi Kartı

İNG Bank Bonus Card

Türkiye'de yenilikçi bankalardan birisi olan İng'de kredi kartı alabilmeniz, ING bank Anında Kredi Kartı başuvurusu için https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kartlar/bonus-kredi-karti-basvuru tıklayınız.

Sizin için yukarıda saydığımız bankalar, anında kredi kartı veren bankalar arasında hizmet vermektedirler. Unutmayın ki kredi notunuz yeterli seviyedeyse ve kredi siciliniz temizse başvurularınız hızlıca sonuçlanacaktır.

garanti-kredi-kartlarMaximum Kredi Kart Temassız

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri