Ziraat Bankası Kredi Erteleme 2022 Nasıl Yapılır? - Dövizmix

Ziraat Bankası Kredi Erteleme 2022 Nasıl Yapılır? - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 07 Ocak 2022

Ziraat Bankası kredi erteleme 2022 yılı için Koronavirüs önlemleri kapsamında duyuruldu. Tüm detayları ile bu yazımızda.

Daha önce borçlanılan krediler için, Ziraat Bankası kredi erteleme hakkını kullanma isteyen ve aynı zamanda Ziraat Bankası'na yapmış oldukları kredi borçlarını, geri ödemekte zorluk çeken bireysel veya kurumsal banka müşterileri, sayfamızdaki yönergeleri okuyarak borçlarını 3 aya kadar erteleyebilirler.

2021 yılı için Ziraat Bankası'nın kredi erteleme şartlarını ve koşullarını detayları ile sizler için bu yazımızda hazırladık.

31 Aralık 2021 öncesinde çektiğiniz kredilerin ertelenmesi için yapacağınız başvuruları büyük olasılık ile kabul edecek olan Ziraat Bankası, 2021'de kullandığınız krediler için ise 3 ay kredi erteleme talebinizi kabul etmeyecektir.

Ziraat Bankası'na ait kredi kartı borcunuzu, ertleme işlemi için başvuru yapmanız halinde toplamda 8 aya kadar bu borunuzu erteleyebiliyor. Ayrıca yine çekmiş olduğunuz ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinizin ertelenmesi içinde ilgili adımları uygulayarak Ziraat Bankası'na başvuru yapabilirsiniz.

Maalesef ki; krediler büyük ölçüde hayatımızın birer parçası haline gelmiş durumda. Tüm kesimden genç, yaşlı, erkek, kadın, çalışan, çalışmayan herkesin ödeme güçlüğü ve ya kişisel ihtiyaç sebepleri ile yolları bankalara düşmekte. Vatandaşlarımız kredi kullanımı veya kredi kartlarından vaz geçemez hael gelmişleridir. Alışverişlerimizde kolaylık sağlayan kredi ve kredi kartları son dönemde yaşanan korana 19 virüsü salgını ile birlikte en sıkıntılı dönemlerde önemli bir hal aldı. Ziraat bankası üzerinden çekilen kredi veya kredi kartı borçları için müşterilerine özel 3 ay ertelemeli borç geri ödeme fırsatı tanıdı.

Ziraat Bankası Kredi Erteleme 2021
Ziraat Bankası Kredi Erteleme

Ziraat Bankası kredi erteleme 2021?

Ziraat Bankası'na olan kredi kartı veya kredi borçlarınızın kredi erteleme işlemleri telefon bankacılığı, mobil uygulama ve banka şubelerine bizzat giderek erteleme işleminiz gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası, Covid-19 salgını sebebi ile ayrıca bu süreçte, banka müşterilerinin kredi erteleme taleplerini şubelere gitmeden uzaktan yapabilmelerini sağlamak için SMS servisi ile almaya başladı. SMS servisinden yararlanmak için yapmanız gerekenler;

  • Kredi kartınızın borcunu ertelemek ve yapılandırmak için KARTERTELE boşluk T.C. kimlik numaranızı
  • Kredili mevduat hesabınızın borçlarını ertelemek ve yapılandırmak için KMHERTELE boşluk T.C. kimlik numaranızı
  • Kredilerinizin borçlarını ertelemek ve yapılandırmak için ise KREDIERTELE boşluk T.C. kimlik numaranızı yazın ve ardından 4757’ye kısa mesaj olarak gönderin.
Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri