Yaklaşan zirve, Avalanche AVAX'ı yakında 100 dolara itebilir - Dövizmix

Yaklaşan zirve, Avalanche AVAX'ı yakında 100 dolara itebilir - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 01 Mart 2022

Yaklaşan zirve, Avalanche'ı (AVAX) yakında 100 dolara itebilir.

AVAX, kripto piyasası toparlanırken toparlanma sürecinde.
Avalanche'ın Mart ayında, fiyatı 100 doları geçmesine yardımcı olabilecek büyük bir zirvesi var.
Avalanche şu anda büyük bir direnç seviyesinde işlem görüyor.

Avalanche (AVAX), geçtiğimiz hafta en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Daha geniş pazar, haftanın başındaki bir satıştan sonra keskin bir yükseliş dönüşündeyken, Avalanche en çok söz verenler arasında yer alıyor.

Avalanche, Ethereum'a parası için bir şans vermek için en iyi konumlanmış platform blok zincirlerinden biri olarak ortaya çıktı. Bunun nedeni, platform blok zinciri alanındaki en düşük işlem ücretlerinden bazılarına sahip olması ve oldukça ölçeklenebilir olmasıdır. Avalanche, saniyede 4500 işleme kadar işleme yeteneğine sahiptir.

Avalanche ayrıca oldukça dayanıklı olduğunu kanıtladı ve şimdiye kadar istikrarını bozabilecek herhangi bir ağ hack'i yaşamadı. Bu tür performans yetenekleri ve iyi bir itibar, AVAX'ı 2022'de satın almak için potansiyel olarak iyi bir kripto para birimi haline getiriyor.

İspanya'da yaklaşan zirve AVAX'ı yükseltebilir

Daha geniş kripto piyasası şu anda iyi gidiyor olsa da, Avalanche'ın önümüzdeki ay piyasadan daha iyi performans gösterdiğini görebilecek dahili faktörleri var. Bu faktörlerden biri de 22 Mart - 27 Mart 2022 tarihleri ​​arasında İspanya'da yapılacak olan zirve.

Zirve, kripto alanındaki en etkili insanlardan bazılarını bir araya getirmeyi amaçlıyor ve Web 3.0 da dahil olmak üzere bugünün en sıcak kripto konularından bazılarını tartışacak.

Zirvede konuşma yapacak önemli konuşmacılardan bazıları arasında Ava Labs'ın kurucusu Emin Gun Sirer, MasterCard İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Harold Bosse, Chainlink'ten Sergey Nazarov ve birçokları arasında El Salvador hükümet yetkilisi Monica Tather yer alıyor. diğerleri.

Bu zirveden gelebilecek duyuruların beklentisi, özellikle daha geniş pazar Mart ayında yükselişini sürdürürse, Avalanche'ı (AVAX) ilerletmeye yardımcı olabilir.

Avalanche'ı satın almalı mısınız?

Avax Grafik
Avax Grafik

Avalanche son 48 saattir yükseliş trendinde. Bununla birlikte, %61.8 Fibonacci üzerinde 80.17 dolardan güçlü bir dirence ulaşmış görünüyor.

Avalanche 80,17 dolarlık direnci kırarsa, 100 doların üzerindeki fiyatlar İspanya'daki zirve öncesinde test edilebilir.

Ancak, özellikle daha geniş pazardan gelen aşağı yönlü baskı nedeniyle başarısız olursa, 70 doların altındaki fiyatlar kısa vadede yeniden test edilebilir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri