Xin Coin Nedir? Hangi Borsada? Kaç TL? Grafik ve Yorumları.

Xin Coin Nedir? Hangi Borsada? Kaç TL? Grafik ve Yorumları.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Xin Coin Nedir? Hangi Borsada? Xin Coin Kaç TL? Infinity (Xin) Coin Grafik ve Yorumları ile detaylı analizi.

XIN Coin varlık sembolüyle gösterilen Infınity Economics, eşler arası ödeme veya varlık gönderme işlemi yapmak üzere kurulmuş blokchain tabanlı bir platformdur.

Akıllı sözleşmeler ile şeffaf ve izlenebilir bir yapıda oluşturulan proje, kripto varlıkları anında göndermeye müsaade ediyor. Infinity (XIN) Coin nedir sorusuna kısaca bu şekilde cevap verebiliriz.

Ancak işleyişi ve Infinity'nin nasıl çalıştığını g>anlamak için daha kapsamlı bir bakış yapmamız gerekir.

Infinity, dağıtılmış ağı üzerinde işlem yapabilme kapasitesine sahiptir ve dolaşımdaki toplam XIN coin miktarı maksimum 9 milyar ile sınırlandırılmıştır.

Infinity (XIN) Coin Nedir?

Resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre kilitli coini bulunmamakta. Almanya merkezli kurulan şirket, www.economics.org isimli şirket tarafından yönetilmekte. Varlığın piyasa değeri toplam 45.520.524 dolar civarındadır. İşlemleri yapmak için kullandığı algoritma ile kısaca PoS ile tanımlanan Proofe of Stake'dir.

Borsalarda işlem gören XIN, son 24 saatte 4.247 dolarlık bir işlem hacmi ile 0,0051 dolardır. Birimin ulaştığı AHT, 2017 yılının kasım ayında gerçekleşmiştir. Mevcut fiyat üzerinde al-sat yapmak isteyen kullanıcılar, düşük miktarlar ile yüksek miktarda XIN Coin alarak uzun süreli Stake işlemleri yapabilirler.

Piyasada henüz çok yeni sayılmasa da adını çok fazla duyuramamış olduğundan, XIN hakkındaki ayrıntılı bilgileri bulabileceğiniz en iyi platform, resmi internet sitesinde yer almakta. Yukarıda yer alan bilgiler dışında XIN için ekleyebileceğimiz veriler şunlar:

  • Güvenilir, şeffaf ve kolay kullanılır
  • Ağ içi ekstra güvenlik tedbirleri
  • Anında canlı destek hizmeti
  • Küresel ve anlık sınır ötesi ödemeler yapabilme
  • Gerçek zamanlı veri kullanımı
  • Fiat para birimleriyle takas yapabilme

Infinity (XIN) Coin Yorumları

Infinity (XIN) Coin yorumlarına geçmeden önce kısaca geçmiş fiyat performansı hakkında konuşmak gerekli. Kısaca ATH olarak ifade ettiğimiz tüm zamanların en yüksek değeri 2017 yılında gerçekleşti ve takip eden 3.5 yıllık süre içerisinde tekrar bu fiyatlara yükselemedi.

Diğer kripto varlıklara oranla çok uzun zamandır beklenen yükselişi yapamadı. Ağustos ayı itibariyle fiyat ortalaması 0.0050 dolaylarında bulunmakta.

Bu ayın kapanış miktarı en düşük 0.0040 dolar seviyelerinde bulunabilir. Fiyat verilerine ve grafik performansına bakarak, 2021 yılı sonunda Infinity Economics fiyatının 0.05070 dolar olabileceğini tahmin ediyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içinde Infinity Economics fiyatının ulaşabileceği en yüksek seviye 0.29677 dolar ve en düşük Infinity Economics fiyatı 0.003356 dolar olabilir. Kişisel yorumumuza gelince gelecek yıl muhtemel fiyatı 0.008 seviyeleri ve üzerinde olabilir.

Infinity (XIN) Coin Geleceği

Kripto sektörü günümüzde rekabetin en yoğun yaşandığı pazarlardan biri. Bunun sebebi blockchain teknolojisinin kullanıcı performansına bağlı olması ve son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmesidir. Bu yüzden Infinity (XIN) Coin geleceği hakkında konuşabilmek için göz önünde bulundurmamız gereken vakfın performansıdır.

Vakıf, verdiği hizmet dolayısıyla çok fazla varlık içinde rekabet içinde ve günümüzde bu alanda kendini kanıtlamış birçok platform var. Tüm bunların dışında sahip olduğu teknolojinin yetersiz olduğu söylenemez.

Tüm kripto paralar gelişirken XIN yerinde sayması, geçmiş grafik analizleri için olumsuz bir durumda olmasına sebep oluyor. Kısa vadeli XIN yatırımları için net olarak zarar getirebileceğini söyleyebiliriz.

Xin Coin Kaç TL

Aşağıdaki grafik üzerinden xin coin kaç tl ve frafik fiyat verisine bakabilirsiniz.

Infinity (XIN) Coin Hangi Borsada?

Infinity Coin, an itibari ile kendi borsası olan Infinity Coin Exchange ve BitBay borsalarında işlem görüyor. Ancak yatırımcıların alım-satım yapması için ne zaman büyük borsalara giriş yapacağı merak ediliyor.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri