Wider (WDR) Coin Nedir?  Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorumları.

Wider (WDR) Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorumları.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Wider (WDR) coin nedir? Geleceği ne olacak? WDR coin kaç tl, grafik ve yorumları ile bu yazıda.

Yeni nesil bir dijital para birimi olan Wider (WDR) Coin nedir?

Online alışveriş ve e-ticaret sitelerinde ödeme aracı olarak faaliyet gösteren varlık Api entegrasyonları ile dijital bir ağ oluşturmayı ve ekosistemini küresel anlamda kullanılabilir yapmayı amaçlamakta.

En basit tabirle WDR Coin için küresel e-ticaret pazarında kullanılabilmek için oluşturulmuş dijital para denilebilir.

Ortaya çıkış ve kullanım amacı itibariyle Bitcoin ile ortak felsefede olsa da blok işlemleri ve teknik özellikleri birçok farklılıklara sahiptir.

2020 yılında Ethereum blok zincirine bağlı oluşturulan WDR, Metin Serbest isimli bir Türk tarafından oluşturulmuştur.

Wider Coin Nedir?

Wider coin nedir: Bitcoin'e rakip olarak ortaya çıkan bu varlık, daha düşük enerji tüketimi ile daha yüksek hızda işlem yapabilmenize olanak sağlamakta.

Wider kelime manası ile daha geniş anlamına gelir ve burada Bitcoin dâhil diğer rakiplere gönderme vardır. Bu, daha geniş kullanım, daha geniş teknoloji veya blok büyüklüğü gibi çeşitli şekillerde düşünülebilir. Teknik özelliklerine bakmaya devam ettiğimizde WDR'nin oldukça şeffaf bir şekilde yönetildiğini ve kullanıcı dostu olduğunu söyleyebiliriz.

Wider'i farklı kılan özelliklerden bir diğeir de Selfie Çekmecee adı verilen mobil uygulama ile kazanç elde edebilmenizi sağlama. Kullanıcı ağını büyütmek için bir de referans sistemine sahip.

Wider'ın kullanıcılarına kazanç sağladığı bazı yöntemler ise şunlar:

  • Airdrop
  • MasterNode: WDR'lerinizi elinizde tutarak kazanabilirsiniz.
  • E-Ticaret: WDR ile yaptığınız alışverişlere ek kazanç
  • Mobil uygulama
  • Referans paylaşımı

Wider Coin Yorum

Wider coin yorum söz konusu olduğunda, 28 Ağustos itibariyle Wider Coin güncel fiyatı 0.004987 dolar civarlarında seyretmekte. Toplam 15,000,000,000 WDR arzına sahipken dolaşımdaki adet bilinmemekte. Wider (WDR) Coin yorumları için teknik verilere odaklandığımızda birkaç kısa not eklemekte fayda var. Varlığın şu an tüm zamanların en yüksek değeri olan 0.5 dolar seviyelerinin çok altında olduğu ve istikrarlı bir düşüş trendinde olduğu görülmekte.

Wider Coin'deki en son fiyat değişikliklerine bakarak, fiyat tahmin sistemimiz Wider Coin'in yarın kapanış fiyatı olarak yaklaşık 0,004892 dolar olabileceğini tahmin ediyor. Wider Coin geçmiş fiyat verilerine dayanarak, Wider Coin fiyatının 2021 yılı sonunda 0,01091 dolar olabileceğini tahmin ediyoruz.

Önümüzdeki 3 yıl içinde, Wider Coin fiyatının ulaşabileceği en yüksek seviye 0.06386 USD ve en düşük Wider Coin fiyatı 0.003441 dolar olabilir. Hesaplamalarımıza göre, 2022'nin sonunda Wider Coin fiyatının 0,01765 dolar civarında olacağını ve 2023'ün sonunda kolayca 0,02856 dolar fiyat seviyelerine ulaşabileceğini tahmin ediyoruz. Elbette tüm bunlar yeni proje, ortaklık ve DeFi'lerle desteklenirse mevcut tahminlerimizin çok üzerinde olabilir.

Wider (WDR) Coin Geleceği

Wider (WDR) Coini Ethereum blok zincirinden Tron blok zincirine aktarmak birçok kişinin ilgisini çekti. Böylece Wider (WDR) Coin geleceği için de bir umut ışığı oluşturdu. Fakat projenin çok fazla rakibi var. Bu da sadece teknik anlamda değil temel anlamda da büyük yenilikler oluşturma zorunluluğu doğuruyor. Bu yüzden geliştirici ekip, WDR'nin ekosistemini ne kadar canlı tutar ve ortaklıklarını arttırırsa varlığın geleceği de o kadar gerçek olacaktır.

Her gün onlarca yeni kripto para varlığının piyasaya sürülmeye devam etmesi, altta kalan varlıkların zaman içinde yok olmasına sebep olabilir. WDR'nin hamlelerini takip ederek gelecekte ne gibi yenilikler yapacağını hep beraber göreceğiz.

Wider Coin Kaç TL

Wider coin kaç tl sorunuzun cevabı olarak yazımızı hazırladığımız an itibari ile Wider coin bugünkü fiyatı ₺0,004706 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺24.261,88 TRY. WDR / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Widercoin son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #2644, piyasa değeri ₺297.775 TRY. Dolaşımdaki arz 63.269.412 WDR coin ve maksimum seviyede 15.000.000.000 WDR coin. Aşağıdaki Wider coin grafik verisine erişebilir, wider coin fiyat analizine ve anlık olarak 1 Wdier coin kç tl öğrenebilirsiniz.

Wider (WDR) Coin Haberleri

Güncel Wider (WDR) coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz.

Wider Coin Hangi Borsada?

Wider (WDR) coin ile şu anda işlem yapılan tek borsa :

  • p2pb2b

olarak listeleyebiliriz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri