WRX Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorumları.

WRX Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorumları.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

WazirX (WRX) coin nedir? Geleceği ne olacak? WRX coin kaç tl, grafik ve yorumları ile bu yazıda.

WazirX projesi altında işlem gören WRX Coin, platform içinde kullanılan yerel belirtecin simgesidir. WazirX, Hindistanlı kullanıcıların Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Ada Coin, Neo Coin gibi içerisinde listelenen birçok kripto para alım satımı yapabildikleri bir borsa platformudur.

Yani WazirX (WRX Coin) nedir sorusuna kısaca Binance, Huobi ve OKEx tarzında oluşturulmuş, Hindistan merkezli DEX denilebilir.

Platform içerisinde satın alımlar, yerel belirteci olan WRX tokenları ile yapılabilmekte.

Temelde bir takas platformu olarak kabul edilebilir ve içerisinde uluslararası para birimleri kullanılarak kripto para alım satım işlemleri yapılabilir. Platform hem web site tarayıcılarından hem de mobil uygulamalar ile kullanılabilir.

Wrx Coin Nedir?

Wrx coin nedir sorusuna daha detaylı bakacak olursak. Ek olarak uygulamaya havale göndererek hesabına fiat para birimleri ekleyen kullanıcılar alım satım işlemi yapabilirler. İşlemler sonucunda kripto para satın alan kullanıcıların satın aldığı varlıklar, platform içindeki cüzdanlarda tutulur.

WazirX, kullanıcı sayısı itibariyle dünyanın en kalabalık ülkelerinden biri olan Hindistan'ın en büyük kripto para borsalarından biri olur. Proje her yıl kullanıcı ve ağ güvenliğini arttırmak için düzenli yatırımlar yapıyor. Süper hızlı KYC işlemleri sunduğu için üyeler hızlı bir şekilde işlem yapmaya başlayabilir. Ayrıca platform içinde yer alan işlem hızlarını “yıldırım hızı” şeklinde yorumlamakta.

Basit ve verimli bir tasarımla oluşturulan platform, Windows ve Mac işletim sistemli masaüstü cihazlarda uygulama olarak desteklenmekte.

WRX Coin Yorum

Resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre maksimum WRX arzı toplam 1 milyar. Bugün için mevcut fiyatı 1.524 dolar civarlarında ve 24 saat içinde %7 artış gösterdi. Şu anda en iyi kripto paralar sıralamasında ilk 100'e girmeye çok yakın. Gelelim WazirX Coin teknik incelemelesine ve Wrx coin yorumlarına:

Geçtiğimi günlerdeki grafik formasyonunda düşen kanal trendi görülmüştü. Bu beraberinde beklenen küçük bir düşüşü getirdi ancak şu an ivme tersine işaret ediyor. Ağustos ayının başında gerçekleşen boğa trendinin ardından bir dirsek gerçekleşti ancak Eylül ayına girerken yeni yükselişler beklenebilir.

RSI değerleri şu an için bir alım olduğunu gösteriyor. Basit ve Üstel Hareketli Ortalamalar ise yeni bir yükselişin çok yakın olduğunu gösteriyor. Rekabetçi bir pazarda güçlü konumda yer alan WaziX 2021 fiyat tahminiz destek direncini aştığı takdirde 6-7 dolar sevilerinde. Uzmanlar belirtecin 2022 yılına 3 dolara yakın bir fiyatla gireceğini bekliyor. Sizlere aktaracağımız wazirx coin yorum bilgileri şimdilik bu kadar.

Wrx Coin Geleceği

WRX Coin geleceği için etkili yatırım yapan ve sektörde iddialı olan projelerden biri. Güvenlik ve kullanıcı koşullarını iyileştirmenin yanında, blockchain güncellemeleri ve değişiklikleri de yakından takip ediliyor. Ayrıca önümüzdeki 5 yıl içinde fiyat tahminleri mevcut değerinin çok üzerinde.

Hindistan'da kripto para ticaretinin yasaklanmasının ardından P2P sistemine geçiş yapan platform, piyasanın canlı tutulmasında önemli bir tol oynamıştı. Bugün Hindistan'ın en önemli kripto para ticareti platformlarından biri.

Wrx Coin Grafik

Wrx coin grafik verilerine erişerek, wrx grafik hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Wrx Coin Haberleri

Güncel WazirX (WRX)coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz.

Wrx Coin Hangi Borsada?

WazirX (WRX) coin ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar :

  • Binance
  • Mandala Exchange
  • FTX
  • HitBTC

olarak listeleyebiliriz.

Wrx Coin Fiyat Tahmini

Digitalcoinprice web sitesinin Wrx coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

Wrx Coin Fiyat Tahmini 2022
$1.5 USD
Wrx Coin Fiyat Tahmini 2023
$1.7 USD
Wrx Coin Fiyat Tahmini 2024
$1.73 USD
Wrx Coin Fiyat Tahmini 2025
$2.29 USD
Wrx Coin Fiyat Tahmini 2026
$2.09 USD
Wrx Coin Fiyat Tahmini 2027
$2.94 USD
Wrx Coin Fiyat Tahmini 2028
$3.82 USD
Wrx Coin Fiyat Tahmini 2029
$4.57 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri