Voxel Coin Nedir? Voxel Coin Yorum, Voxel Geleceği ve Analizi

Voxel Coin Nedir? Voxel Coin Yorum, Voxel Geleceği ve Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 09 Nisan 2022

Voxel Coin Nedir? Voxel Coin Yorum, Hangi Borsadan Alınır? Voxel Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

Bu yazıda, Voxies projesi ve VOXEL tokenı hakkında bilgileri tartışacağız. Voxies (VOXEL) Nedir | Voxies belirteci nedir | VOXEL token nedir?

Voxies, Ethereum blok zincirinde birleşik bir eğlence, sevimli koleksiyon deneyimi ve ayrıca kullanıcıların Voxies'lerini kullanarak oynayabilecekleri tamamen işlevsel bir taktik oyun deneyimi sunan yepyeni bir NFT'dir.

Voxie'ler, her bir Voxie'yi benzersiz ve toplaması eğlenceli kılan çok sayıda farklı nitelik ve özellik içeren prosedürel olarak oluşturulmuş (ve rastgele) Voksel Arkadaşlarıdır. Örneğin, Voxie kostümleri ve şapkaları gibi kozmetik niteliklerden, ırk (İnsan, Robot, Tilki, vb.) veya Voxie'nin hangi iş sınıfına sahip olduğu gibi daha temel niteliklere kadar.

Voxel Coin Nedir

Detaylı şekilde Voxel coin nedir bakalım. Öncelikle farklı niteliklere ve çeşitlere sahip daha fazla Voxies örneği https://voxies.io adresindeki ana web sitesinde bulunabilir.

Voxies NFT, Voxiverse'nin ilk lansman aşamasıdır ve oyuncuların Voxie genişletilmiş metaverse'de bir hak talebine sahip olmasına ve bir hak talebinde bulunmasına izin veren ilk token dağıtımını temsil eder. Zamanla, oyuncularımıza Voxie'lerine sahip olmaları ve onlarla oynamaları için daha fazla yol sunarak, piyasaya sürülmemize daha fazla aşama ve daha fazla blok zinciri altyapısı eklemeyi planlıyoruz!

Voxie Taktik Oynanış

Voxies NFT'yi muhtemelen görmüş olduğunuz diğer tüm NFT projelerinden (toplanabilir GIF'ler ve statik sanat görüntüleri) benzersiz ve farklı kılan şey, Voxie Tactics adlı taktik rol yapma oyunumuza bağlı olmasıdır. Voxie Tactics, ana oynanışla ilgili olarak geleneksel bir RPG ve taktik oyununa çok benzer, ancak blok zincir teknolojisi tarafından desteklenmektedir ve sahiplik, oyunun temel kavramlarının merkezinde yer alır.

Voxie Tactics, takım tabanlı bir taktik oyun olduğundan, oyunda birden fazla karakteri kontrol ediyorsunuz ve bu karakterlerin her biri, bir NFT olarak doğrudan sahip olduğunuz bir Voxies ile temsil edilebilir.

Voxie Tactics'teki parti listeniz, kişisel cüzdanınızda doğrudan NFT olarak sahip olduğunuz Voxi'lerden oluşabilir.

Voxie Tactics'in oynanışı, retro RPG'yi ve Final Fantasy Tactics ve Tactics Ogre gibi taktik oyunları çok andırıyor. Topluluğa oyun bu yıl içinde piyasaya çıktığında neler bekleyebilecekleri hakkında bir fikir vermek için Voxie Tactics'in bazı (GELİŞTİRMEDE) ekran görüntülerini ve videolarını göstermeye başladık.

Geliştirmede taktik savaş oyunu.

Voxie Tactics'teki savaşlar, bir takımın her savaş arenası için bir hedefe ulaşmaya çalıştığı (tüm düşmanları öldür, belirli sayıda dönüşte hayatta kal, tehlikedeki NPC'leri kurtar, vb.) . Hedefe ulaşıldığında savaş sona erer ve ödüller dağıtılır.

Oyun ayrıca keşif ve savaş dışı öğeler içerir; Oyunun, Voxie'leriniz için yeni ekipman satın alma, köylüler için görevleri tamamlama, Voxie'lerinizin yeteneklerini ve sınıfını değiştirme ve daha fazlası gibi savaş dışı etkinliklere serbestçe dolaşmasına ve katılmalarına olanak tanıyan oyunun merkezi merkezleri vardır.

Oyna-Kazan

Voxie Tactics'in tüm farklı unsurları ve oyunun Play-To-Earn olarak nasıl işleyeceği hakkında çok şey soruluyor, bununla ilgili tüm detayları ve bilgileri henüz açıklamak istemiyoruz, oyuncuları paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sadece oyunu oynayarak yerel VOXELS para birimimizi ve tokenımuzu kazanabileceksiniz . Bu, savaşlar sırasında veya bir savaş tamamlandığında olduğu gibi çeşitli şekillerde kazanılabilir. Savaş sonu ekranı, savaş sırasında hangi ödülleri kazandığınızı gösterir:

Bir savaş tamamlandıktan sonra kazanılan ödüller.

VOXEL token tokenı başlangıçta Voxie NFT sahiplerine dağıtılacak ve sahiplerin VOXEL tokenlarını nasıl talep edebilecekleri ve daha sonraki bir aşamada nasıl stake edebilecekleri hakkında daha fazla bilgi vereceğiz .

VOXEL tokenı , doğrudan oyunun para birimi olarak (eşyalar, silahlar, zırhlar, kozmetikler, vb. satın almak için) oyunda kullanılabilir veya oyunun ikincil piyasasını güçlendirmek için diğer herhangi bir blok zinciri para birimi gibi oyun dışında kullanılabilir. oyuncular eşyalarını ve ekipmanlarını Voxie Tactics oyunundan satın alabilir/satabilir/takas edebilirler. Oyun, daha güçlü oyun içi öğeler ve ekipman (silahlar, zırhlar) elde etmek veya hatta çok aranan bazı nadir ve benzersiz kozmetik öğelere sahip olmak gibi oyuna bağlı Voxies NFT değerinizi artırmanız için birden fazla yol sunacak. Voxies topluluğunun diğer üyeleri tarafından ikincil pazarlarda satış yapmak için.

Oyuncular ayrıca savaşlar ve oyun sırasında ödüller bulabilirler.

Voxies ve Voxiverse'nin geleceği için çok heyecanlıyız ve bunu birçok yönden genişletmeyi ve NFT ve voksel blok zinciri teknolojimize gelecekteki faydayı eklemeyi planlıyoruz. Voxie'lerin etrafında oluşan topluluğu seviyoruz ve oyuncularımız ve Voxie sahipleri için çok şey hazırlıyoruz!

VOXEL Tokenları

VOXEL ($VOXEL) tokenı, Voxie Tactics oyununda para birimi olarak kullanılacak ve oyunda kullanılacak yeni silahlar, zırhlar veya eşyalar satın almak gibi tüm oyun içi işlevler için kullanılacak. Ayrıca VOXEL tokenı ikincil piyasada mevcut olacak ve oyun dışındaki oyuncular tarafından serbestçe takas edilebilecek. Bu, oyunda VOXEL tokenları kazanabileceğiniz ve daha sonra bunları, tıpkı oyunda kullanılan Voxies NFT ve NFT öğeleri gibi ikincil piyasada satabileceğiniz anlamına gelir.

Oyunun içinde VOXEL tokenları, oyunu oynayarak ve belirli görevleri yerine getirerek de kazanılabilir - örneğin, her savaştan sonra, savaşın başarısına bağlı olarak VOXEL tokenları (ve potansiyel olarak daha nadir NFT eşya ödülleri!) ile ödüllendirileceksiniz. Keşif modu ayrıca VOXEL tokenınu 'bulma' ve toplamanın yollarını sunacak, dünyadaki NPC'lere yardım edecek ve onlar için görevleri tamamlamak, potansiyel olarak ödül ve VOXEL tokenları kazanmanın başka bir yoludur.

VOXEL Token Tahsisleri

VOXEL tokenları, oyun çıkana kadar Voxies sahiplerine tahsis edilecektir. Bu, oyun sahiplerine oyun çıkmadan önce Voxie'leri elinde tutmak için bir neden ve erken benimseyenler için ek bir ödülün yanı sıra en sevdikleri Voxie karakterlerinin keyfini çıkarmanın ek avantajını sağlar.

Oyun piyasaya çıkmadan önce Voxie sahipleri VOXEL tokenları için haftalık tahsisler düzenleyeceğiz ve bu, cüzdan sahipliğine dayalı olacaktır. Örneğin, her hafta tüm Voxies sahiplerine dağıtılan 250.000 VOXEL (gerçek nihai miktar TBD) tokenları dağıtmayı planlıyoruz. Bu tahsis, mülkiyete dayalı olacak ve tahsis sırasında mevcut sahipler arasında bölünecektir (Haftalık Cuma günleri tahsis). Bu, bir oyuncunun daha fazla Voxie'si varsa, oyun yayınlanmadan önce daha fazla VOXEL tokenı alacağı anlamına gelir.

Voxie Taktikleri Oyun Güncellemesi

Voxies NFT'nin lansmanı üzerinde çalışmakla meşgulken, yine de Voxie Tactics'te bazı ek oyunlara gizlice girmeyi başardık ve topluluk üyelerimiz için bazı ek oyun görüntüleri yayınladık. Bu, son zamanlarda takıldığımız küçük oyun video kliplerinin bir uzantısıdır, ancak bu, kısa bir savaş sahnesi için biraz daha kapsamlı bir oynatma sağlar.

Voxel Coin Yorum

Voxies şu anda $1.24 USD'de ve piyasa değeri $71,439,519'de duruyor ve onu en değerli madeni paralar listesinde 434 yapıyor. VOXEL, TechNewsLeader Fiyat Endeksine göre 24 saatlik bir $35,708,347 hacmine sahiptir.

Voxies'in fiyat değeri önceki 24 saat içinde 12.7% değişti. Son 7 gün içerisinde VOXEL fiyatında -0.34% değişim var. Maksimum 57,449,187 token arzı ile sınırlıdır.

Tahmin veri analizine göre VOXEL fiyatının 2,01$ seviyesini geçmesi bekleniyor. Yıl sonuna kadar Voxies'in minimum 1,97$ ücrete ulaşması bekleniyor. Ayrıca VOXEL fiyatı maksimum 2,12$ seviyesini alabilecek kapasitededir. Yatırımcılar ve kripto varlık sahipleri Voxies 2022 Fiyat Tahminini bilmelidir.

Voxies (VOXEL) yenilikleri ve temel ilkeleri nedeniyle en iyi paralardan biridir ve deneyimli yatırımcıların ilgisini çekmiştir.

Para birimine yapılan muazzam yatırımın ve iyi deneyimli bir personelin bir sonucu olarak, proje gelecekte başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu her şeye sahiptir.

Voxies zaman zaman iyi bir yatırım olduğunu kanıtlamıştır. Teknolojinin yanı sıra, uygulama durumları açısından da en umut verici blockchain girişimlerinden biridir. Ek olarak, Blockchain, değerini artırarak çeşitli gerçek dünya uygulamalarında kullanılıyor.

Voxel Coin Geleceği

VOXEL Geleceği 2022
Voxies değeri, ağ geliştiricilerinin ve topluluk yatırımcılarının çabaları nedeniyle artacaktır. Bu nedenle 2022 yılı için hesaplanan fiyat yukarı yönlüdür. Analistlere göre, VOXEL'ün 2022 sonunda maksimum $1.96 fiyat seviyesine ulaşması bekleniyordu. Öte yandan, Voxies'in geleceğinin nihayetinde büyüyeceği konusunda oldukça iyimser. Bu nedenle, tahmini ortalama VOXEL fiyatı, piyasaya bağlı olarak 2022 içinde $1.69 ile $1.74 arasında olacaktır. Aynı sloganda belirtildiği gibi, VOXEL'ün maksimum fiyatı 2022 için $1.69 ile $1.96 arasında değişmektedir.

VOXEL Geleceği 2023
VOXEL daha iyi bir seçenek olarak görülecek ve devasa toplulukla birlikte Voxies fiyatı yeni zirvelere ulaşacak. Özellikle piyasa her zamankinden daha fazla yükseliş VEYA düşüş eğilimindeyse, fiyat dalgalanmalarını tahmin etmek zordur. 2023 yılı için Voxies fiyatı neredeyse $2.34 olacaktır. Alabileceğimiz maksimum fiyat $2.91. 2023 sonunda Voxies ortalama fiyat tahmini $2.43 civarında olabilir. Kripto piyasası tarafından tanımlanan aralıkta büyük bir fiyat cirosu bekleniyor.

Voxies Geleceği 2024
2024'da, diğer önemli blok zinciri ağları arasında daha fazla benimseme ve ortaklıklarla, Voxies'in fiyatı fırlayacak, maksimum ticaret fiyatı 2024'da $4.11'a ulaşabilir. Böyle devam edersek fiyat aralıkları çok moda olacak. Her şey yolunda giderse, 2024 için ortalama $3.67 ve maksimum $4.11 fiyat bekleyebiliriz

VOXEL Geleceği 2025
Kripto piyasasının yeni bir çağa girmek üzere olduğuna dair işaretler var. VOXEL'un uzun vadeli fiyat tahmininin yükseleceği kesin, çünkü para biriminin çok daha fazla dikkat çekeceğine dair hala iyimserlik var. 2025 yılı, ortalama $5.07 fiyatı ve minimum $4.89 fiyat değeri ile sona erebilir. Maksimum fiyatın $6.01 civarında işlem görmesi bekleniyor.

Voxies Geleceği 2026
Görünüşe göre 2026,Voxies (VOXEL) fiyatları önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerine benzer bir seviyeye ulaşmış olacak. 2026 itibarıyla, ortalama $7.37 fiyat bekleyebiliriz. Her şey yolunda giderse, Voxies'in maksimum fiyatının 2026'da $8.46'a kadar çıkabileceğini tahmin ettik. Tabii ki, uzun bir boğa koşusunun ardından piyasanın düşme ihtimali var ve kripto para piyasası için bu normal.

Voxies Geleceği 2027
Volatilite, kripto para piyasasını yönlendirir. Bugün, mevcut fiyatları tahmin etmek ve takip etmek kolay değil. Birçok kripto analisti bu konuda devreye giriyor. Belirtilen yıllar için fiyat tahminleri doğrudur. Kripto tüketicileri hala kripto yasakları ve yeni kısıtlamalar konusunda endişeli. Voxies fiyatı, 2027 içinde iyi bir boğa koşusu görürse $12.49'ı geçebilir. Uzun vadeli yatırımcılar tarafından elde tutulması beklendiği için, 2027 için ortalama fiyatı $10.82 civarında olacaktır.

VOXEL Geleceği 2028
Bu para birimine sorunsuz bir yaklaşım birçok web sitesinde ve forumda bulunabilir. Bu tahmin platformunun görüşüne göre, Voxies çok uzun bir süre mevcut fiyatında sabit kalacak. 2028'a göre, VOXEL'ün maksimum $18.37 değerinde olması bekleniyor. Piyasa yükselişe geçerse minimum fiyat $15.75'e kadar çıkabilir.

Voxies Geleceği 2029
VOXEL büyük bir potansiyele sahiptir, belirli işbirlikleri ve yeniliklerle kullanıcı sayısını ve kabulü artırabilir. Piyasa Voxies'e yatırım yapmaya odaklanırsa, fiyat çok daha fazla yükselebilir. 2029 ile maksimum $27.14 değerine ulaşabilir. Piyasa düşerse VOXEL'ün biraz dönmesi bekleniyor. 2029 yılı, minimum $21.74 ve maksimum $27.14 fiyatla ortalama $22.39 fiyatıyla sona erebilir.

VOXEL Geleceği 2030
Uzun vadeli Voxies fiyat tahminleri için temel analiz esastır. Endüstri faydaları açısından, yerel belirteç birkaç tane sunar. Dijital ekonominin özerkliği onu ideal kılar. DAPP'ler ve sabit paralar geliştikçe, ağ rekabetçi programlanabilir ödeme, lojistik ve depolama seçenekleri sunar. Daha fazla yatırımcının ilgisini çekerse, VOXEL'ün ortalama fiyatının 2030'a kadar yaklaşık $31.60'ye çıkma olasılığı vardır. 2030 için, yıl minimum fiyatla maksimum $37.64 fiyatla sona erebilir. $30.48 seviyesi.

Voxies Geleceği 2031
Voxies mevcut fiyat aralığı birçok yatırımcının ilgisini çekebilir ve bu nedenle, VOXEL, aşağıdaki gereksinimler karşılanırsa, finansal kuruluşlarla önemli bir işbirliği ile 2031 yılına kadar $52.60'a ulaşabilir 2031 için ortalama $46.36 fiyatı ile, yeni zirvelere ulaşmak için en son fiyat trendini yenebilir. Fiyat etiketi, kripto piyasası 2031 yolunda başka bir yükseliş eğilimi görebileceğinden değişebilir.

Voxel Coin Hangi Borsada?

VOXEL Coin hangi borsa da sorunuzun cevabı ise , diğer ana kripto para birimlerinin aksine, bir dizi kripto borsasında listelenmiştir, doğrudan fiat para ile satın alınamaz. Bununla birlikte, önce herhangi bir büyük borsadan Bitcoin, ETH, USDT, BNB satın alarak ve ardından bu madeni parayla işlem yapmayı teklif eden borsaya aktararak bu parayı yine de kolayca satın alabilirsiniz.

Voxel Coin Grafik

Aşağıdaki Voxel grafik üzerinden fiyat analizi yapabilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri